Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Хахахаха! Значи, ово је краљевски! Ово превазилази све што сам и могао да помислим да би требало да кријем од других Јел тај брат стварно постоји или је то само нека урбана легенда? није моја прича, цвеће да ми поцрка тај се хвалио, а чисто сумњам да би неко измислио такву омега мужјак причу за себе којом шармира рибе greengrin greengrin greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340188875' post='663412] само радиш све како си наумио и убедиш је да ти је тако рекла на крају крајева, тако исто и оне раде greengrin знам ја једног који се током првог пута није баш сналазио и уместо по дупету да је пљесне, на рибин захтев, завали у лобању ... у сред секса greengrin greengrin greengrin боље да не објашњавам позу ал онесвестио је у моменту, постао је урбана легенда у црној гори Suncetipoljubim 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Spanking gone bad 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Милан Меденица :), sqny and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340188875' post='663412] само радиш све како си наумио и убедиш је да ти је тако рекла на крају крајева, тако исто и оне раде greengrin знам ја једног који се током првог пута није баш сналазио и уместо по дупету да је пљесне, на рибин захтев, завали у лобању ... у сред секса greengrin greengrin greengrin боље да не објашњавам позу ал онесвестио је у моменту, постао је урбана легенда у црној гори Kako ja to mrzim <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 Kako ja to mrzim <_< кад сукње или панталоне то раде? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 21, 2012 Пријави Подели Написано Јун 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340270121' post='664043] кад сукње или панталоне то раде? Mrzim kad suknje to rade, kad im je to praksa, pogotovo kad krene da te savetuje kako se to radi...kratak prirucnik kako kastrirati muza i drzati mu testise u belnderu <_<, mraci to moj Medo, uzasno mraci <_<. Kad muskarac to radi...no comment, pantalone izigravaju suknju, zlo i naopako <_<! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука