Jump to content

Година буквалистичког живота по Библији :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хахахаха!

Значи, ово је краљевски! Ово превазилази све што сам и могао да помислим да би требало да кријем од других :)

Јел тај брат стварно постоји или је то само нека урбана легенда?

није моја прича, цвеће да ми поцрка :D

тај се хвалио, а чисто сумњам да би неко измислио такву омега мужјак причу за себе којом шармира рибе greengrin greengrin greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340188875' post='663412]

само радиш све како си наумио и убедиш је да ти је тако рекла ;)

на крају крајева, тако исто и оне раде greengrin

знам ја једног који се током првог пута није баш сналазио и уместо по дупету да је пљесне, на рибин захтев, завали у лобању ... у сред секса greengrin greengrin greengrin

боље да не објашњавам позу ал онесвестио је у моменту, постао је урбана легенда у црној гори :D

Suncetipoljubim 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Spanking gone bad 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340188875' post='663412]

само радиш све како си наумио и убедиш је да ти је тако рекла ;)

на крају крајева, тако исто и оне раде greengrin

знам ја једног који се током првог пута није баш сналазио и уместо по дупету да је пљесне, на рибин захтев, завали у лобању ... у сред секса greengrin greengrin greengrin

боље да не објашњавам позу ал онесвестио је у моменту, постао је урбана легенда у црној гори :D

Kako ja to mrzim <_<

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340270121' post='664043]

кад сукње или панталоне то раде? :D

Mrzim kad suknje to rade, kad im je to praksa, pogotovo kad krene da te savetuje kako se to radi...kratak prirucnik kako kastrirati muza i drzati mu testise u belnderu <_<, mraci to moj Medo, uzasno mraci <_<.

Kad muskarac to radi...no comment, pantalone izigravaju suknju, zlo i naopako <_<!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...