Ромејац Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ово је догађај из 80-их година прошлог века: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ево још снимака те "монахиње" Посебно треба обратити пажњу на ово што говори после 12:47 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 A evo i FB profila: http://www.facebook.com/angelina.lazar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 QQ Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Само што "духовне вође" и "непријатељи" престају то да бивају чим крену да износе ставове који су супротни/афирмативни за ову групу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Ово је одавно било на форуму, мислим да нема потребе за поновним покретањем. Заправо, довољно је чути причу ове бивше монахиње и све ће бити јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 А шта се покушава рећи овом темом? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Konačno jedna fajt tema Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Нисам знао да је већ било на форуму. Мене лично је пренеразио тај њен поступак и све ово што сада снима и поставља на јутјуб! Слободно угасите тему да не дуплирамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Овај сонг баш у фазону сестре Ангелине, бар гледајући фб w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука