Баба Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Страх животу образ каља често ! ИгорМ, Јесењин, arizan and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Страх чини да се остваре оне ствари којих се човек плаши. Виктор Франкл Саша од Москве, Tumaralo., DYNABLASTER and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Људи који мрзе, то су најпре глупаци, а затим и кукавице, али никад хероји. Дучић Човек који није храбар не може бити ни поштен, јер за поштење су потребне жртве какве кукавица не уме да поднесе, а потребна је и великодушност коју он не може разумети. Дучић NovoIme, Ђуро Станивук, Драшко and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 У добру је лако добар бити, На муци се познају јунаци! Речено се односи на сва времена . Шта значи у данашње време? Значи да сви кукачи који кано бабе запевају над судбом Србије и Срба нису никакви јунаци но најобичније бабе, почевши од апокалиптичарских православаца до резигнираних и безвредних патриота кукача који ништа не чине доли што кукају по фејсу и форумима. Ко је данас у ово време јунак ? Не тражи се сад јунаштво на бојноме пољу , али се ипак тражи јунаштво. Јунак је онај који се не постиди своје вере пред другим људима , који се не постиди свјега народа пред другим народима и који је макар једну чоколаду послао Српској деци на Косову . Више од овога се не тражи мање од овога је срамота. arizan, -Владимир-, keka and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Одличан текст на сајту Видовдан : Принцеза племенитог срца Принцеза Бригита је пре два дана прославила рођендан па сам у то име поставио интервју са њојзи на Видовдан. Иначе принцеза има хуманитарну неку организејшн која се бави помагањем српским мајкама и дечињом. Мислим она и њен муж . Бригита Карађорђевић је иначе Немица православне вере , црквена душа ( замислите није акакијевац а није ни артемијевац, чудно) . Њен посао је неки модни дизајн ја ти се брате у то ништа не разумем ал верујем да чим је доспела да буде принцеза да је веома талентована и у свом послу. Остатак прочитајте на линку. Silence , Драшко, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Органско или интегрално... Једем сад неки "органски" кекс, какве сам до сада јео немам појма, можда неорганске или невештаствене кексе. У сваком случају закључак је следећи: Кад хоћеш да продаш нешто што нема никаквог укуса и што иначе нико не би купио ти само залепиш етикету - "Органско" ! NovoIme, Драшко, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Samo da javim svima ponovo ko ne zna da zna. Ovde mi čet ne radi, dakle nečetnikujem ovde na pouke, ali sam zato dostupan na pp ovde ili na mom fejsubkvi profilu: http://www.facebook.com/zeljko.injac А сад за Србе. Значи брате овде ми на поукама не ради чет, мрзи ме и да гледам зашто је то тако, али имате пп или на мој фб профил: http://www.facebook.com/zeljko.injac А да не буде забуне ово сам ја : Олимп, YOKA and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Пожељно је да Хришћанин изгуби све у животу како би му једино остао Христос. У супротном нисам сигуран шта му остаје. Volim_Sina_Bozjeg, emilija, Жедни and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2013 http://www.postar.rs/?p=6391 Значи невероватно ! Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 al je neverovatnoooooooo 0102_laugh Silence and Баба је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ове године се саставили Васкрс и Џурџовдан. Други дан Васкрса је Џурџовдан. И сад идемо ја и поп два пут у водице. Једном васкршње други пут ђурђевданске. Али оћеш шипак, многи неће попа двапут у року од две недеље. Много им је. Веле па били сте пре коју недељу, или једна баба каже дођите ми после првог маја. Реко баба кад да дођемо, првог маја нећемо наћи никога сви су у шумарцима и врбацима славе први мај, другог маја се трезне трећи мај је велики петак, а после велика субота, значи никад , тј. ове године не. И онда кад људи пристану за славске водице да им дође поп мораш нешто причати. Увек је глупа атмосфера кад те људи невољно приме у кућу. Нарочито после оних сензација у новинама о зворничко-тузланској епартији. Идеална тема за причу је ово апокалиптично време. Поп се сетио да је пре две недеље падао снег и то понавља у свакој кући. " Ето ко би реко пре две недеље кад је снег падао да ћемо данас бити у кратким рукавима. Нема више пролећа. Страшно!" И људи се слажу, климају главом, и некако се разбије та атмосфера и непријатељски дочек . Дакле шта ? Па и апокалипса може да послужи нечему, нарочито поповима, хахахахахаха! Vaske, Столе, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 LOL! 0102_laugh Dodajte jos kao da ste juce bili jerbo se i vreme ubrzalo hahaha 0110_hahaha Саша од Москве, Vaske, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 On 29. 4. 2013. at 21:55, DYNABLASTER рече LOL! 0102_laugh Dodajte jos kao da ste juce bili jerbo se i vreme ubrzalo hahaha 0110_hahaha о в о т и у о п ш т е н и ј е л о ш а и д е ј а 0110_hahaha DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Једва чекам апокалипсу. Кад дође онај дуго најављивани злоћа па забрани свима да иду у Цркву па кад сутра дан на литургији освану три необавештене бакице то ће бити милина. Сморила ме пуна Црква људи, за половину бих се заклео да су залутали а за другу половину се питам шта ту уопште траже. Можда је и навика. Кад сам као клинац долазио на литургију увек су биле три задушне бабе + - још по неко. Некако је то било присније, опуштеније, или је можда само ствар навике...немам појма. У сваком случају сећам се да смо сви обраћали пажњу на сваку реч попа током молитве, да смо пажљиво певали да нешто не збрзамо или прескочимо. Нико није јурио ни пре ни после службе. Сад је општи хаос, пре службе јурњава, после службе још већа јурњава. А можда је ипак само навика...шта ти ја знам... Олимп and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Сви ми то помишљамо, "шта ће онај тамо, шта ће овај 'вамо" кад се човеку на лицу види да благе везе нема где је дошао и шта ту уопште ради, али знам по себи — то ме сопствени немир мори од ког не могу да побегнем, не неки "залутали" бивши комунист. Праве они гужву, хаос, буку, бебе плачу, деца трче, жене се у бескрај сашаптавају али мој ме немир спречава да будем целовит, не њихова бука и незнање. Олимп and Баба је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука