Jump to content

Архимандрит Спиридон Логотет, ДЕПРЕСИЈА - ДУХОВНИ ПРИСТУП

Оцени ову тему

Препоручена порука

Архимандрит Спиридон Логотет, ДЕПРЕСИЈА - ДУХОВНИ ПРИСТУП

2cwpnr4.jpg

Број страна: 101 / мек повез / година издања: 2011 / издавач: "Ризница", Земун

Цена: 380 динара; са попустом на нашем форуму: 304 динара

Не знам да ли патите од депресије. Али знам да сте, чак ако и не патите, и ви и ја и сви други изложени опасности да оболите од ове озбиљне болести душе и тела. Могао бих је назвати болешћу двадесетог века, мада је веома вероватно да ће се њена раширеност повећати како улазимо у 21. век. Заиста, у двадесетом веку први пут смо чули за њу, учили о њој и страховали од ње - ако већ нисмо оболели...

Књигу можете да поручите на телефон "Ризнице": 011/21 99 276

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

Помоз Бог!

У почетном посту имате телефон књижаре "Ризница" у Земуну на који се књига поручује, тако да за све детаље у вези са поручивањем књиге можете да видите са њима. Услов да би неки издавач понудио књиге на форуму Живе Речи Утехе је да омогући барем 20% попуста у односу на цене у књижарама.

Младен

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

Bog Vam pomogao!

Da, zvala sam knjizaru i prenela ovde informaciju koju sam od njih dobila,znaci iz prve ruke, iz jednog jedinog razloga.

A to je da, ako jos neko bude zvao, dobice istu informaciju, da knjiga kosta 250 dinara, a to se razlikuje od cene koju ste Vi naveli, pa da ne ispradne kako ne govorite istinu. Jer cete i ubuduce postavljati ponude i drugih knjiga,pa da ne bude nikakve sumnje.Samo zato.

Milena

Подели на овим сајтовима

Ми сопштавамо информације које добијемо од издавача. Ви контактирате са издавачем и директно од њега поручите књигу. Ако Вам он понуди још нижу цену од наведене - то је одлично! Не видим у томе никакав проблем?!

Ако издавач једну информацију достави нама, а другу да Вама, ми ту нажалост ништа не можемо. Дакле, понављам оно што сам рекао и у прошлој поруци, А то је: услов да би неки издавач понудио књиге преко ЖРУ јесте - да понуди попуст у односу на цену књиге у књижарама бар 20%. Ми са политиком цена издавача немамо апсолутно никакве везе, нити од цене књиге коју Ви плаћате издаваћу добијамо и 1 динар. Наш једини циљ је да члановима форума ЖРУ омогућимо да до квалиткњиге добију јефитиније.

Да поједноставим: ако сам ја издавач, и ако моја књига у књижарама кошта 500 дин, услов да бих је понудио преко ЖРУ је да дам попуст барем 100 дин. Од тих 400 дин ЖРУ не добија ништа. Сав износ иде издавачу. А то да ли ће издавач у својој књижари или нпр. на Сајму књига да књигу продаје са већим попустом нпре за 300 или 250 дин, то је већ његова ствар. Он на крају крајева може и да је поклања, то је његово право...

Наша информација коју смо добили од издавача је да књига у књижарама кошта 380 дин. (ево сада сам звао нпр књижару на Булевару преко пута цркве Св. Марка, тамо кошта 350 дин - они су вероватно дали попуст 30 дин) На форуму ЖРУ имате уобичајени попуст од 20% и зато овба књига кошта 304 дин. Ако дође до неке промене у цени или ако издавач одлучи да понуди већи попуст, или ако књигу распрода па је више нема у понуди - о томе би требало да нас обавести.

Подели на овим сајтовима

иначе, књижица није лоша, али ни нешто спектакуларно...купила сам је на једном предавању, не сећам се колико сам је платила...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...