bosanac Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 kako samo uvek nadjes da ispricas neki dogadjaj koji Srbe oslikava u negativnom svetlu, pa onda jos uzmes pa boldujes tekst, mislim jel nemas nesto korisnije tj pametnije da pises? mnogo si opsednut Srbima, od kojih i ti sam potices a odreci se ne mozes nikako jer si i sam Sloven tj Srbin... a da su Srbi najveci lopovi na svetu to svi znamo Imamo mi lopova sigurno.Evo da ti se smiri srce.Prije nekoliko mjeseci dok smo bili na jutarnjoj molitvi tip.musliman je došao i ukrao sanduče sa dobrovoljnim prilozima, ukrali bakar sa džamije, ukrali razglas.Eto da ti se srce smiri imamo mi lopova.Da li to sada znači da i ove mrzim.Rekoh lopovi imaju vjeru a to je koristoljublje.Zato manimo se te mi vi .stvarno je žalosno kada se neko usudi i ukrade nešto iz vjerskih objekata ili iz nečijih svetinja.Jadno i jadan je svaki lopov bez obzira kome se on klanjao i koje vjere bio. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Lopov nemože biti naš ili vaš.Lopov je svoj.Moj prijatelju nezna on ni za tebe ni za mene ni za Boga. C.A._R.I.A. је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Нека им Господ опроси, јер не знају шта чине. Milan Nikolic and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука