Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Анастасија and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 moze ovako : http://www.youtube.com/watch?v=KoDs8-fbELo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 a moze i ovako : Владан је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=n3q3mPDq91g&feature=player_detailpage Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 kad bi svako obratio paznju na sebe sta radi i kako radi a ovako ode mast u propast QQ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hxk6fWZs-5U није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Dogovoreni ministri Predsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova - Ivica Dačić Potpredsednica Vlade - Suzana Grubješić (evropske integracije) Ministar finansija i privrede - Mlađan Dinkić Ministarka regionalnog razvoja - Verica Kalanović Ministarka zdravlja - Slavica Đukić Dejanović Ministar infrastrukture - Milutin Mrkonjić Ministar prosvete i nauke - Žarko Obradović Izvor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Imam da se požalim nešto. Sve mi je potaman i osećam se dobro. Anette је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 ne volem : lickanje sređivanje šminkanje pakovanje rastajanje .... i naravno komarce ! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 dragi moji sujetni forumasi i jos sujetnija administracijo do skorog pisanja pozdrav 4869 p.s. ovo sujetni forumasi nije moj zakljucak samo je tako pisalo veceras ,pa sa,ma to iskoristila није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 On 7. 7. 2012. at 5:20, Tanja ex Petrija рече Dogovoreni ministri Ministar prosvete i nauke - Žarko Obradović Izvor znaaaaao :'( :'( :'( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 У је ова нагурала 10 страница... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 On 8. 7. 2012. at 22:41, Жељко рече У је ова нагурала 10 страница... ova sam ja tanja ako si mislio na temu tema se zove QQ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука