Mironosica Написано Децембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Иван ♪♫, Oglo, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 zasluzuje da bude na dva mesta : O magarcima, bozi i žitu sa šlagom: Tasovac ismeva ministra kulture na TviteruN. Džodan | 13. 12. 2012. - 16:25h | Foto: RAS | Komentara: 117 Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije, danima na društvenoj mreži Tviter iznosi vrlo oštre komentare na račun delovanja i stavova ministra kulture Bratislava Petkovića. Ministar kulture Bratislav Petković i Ivan Tasovac Tasovac je krenuo od pitanja šta radi ministar da bi stigao do zabrane kandidovanja magaraca za parlament u Ekvadoru i poređenja sa imenovanjima u Ministarstvu kulture Srbije. „Dobar dan. Da li neko zna gde je i šta radi Bratislav Petković? Hvala“, pitao se Ivan Tasovac u svom prvom tvitu posvećenom ministru, na šta je jedan od odgovora glasio: „Kažu da prenosi neke stolice iz Narodnog u Poštu“, što je bila aluzija na Petkovićevu ideju o izmeštanju Narodnog muzeja u zgradu Glavne pošte. Nekoliko dana kasnije, priznati pijanista je u ironičnom tonu ponudio podršku ministru. „Kao gest podrške ministru kulture Bratislavu Petkoviću i njegovom timu, orkestar će ubuduće nastupati pod nazivom FIL harmonija IZ BEOGRADA, Ministarstvo kulture i sitnih kolačića“, napisao je Tasovac, aludirajući na to što je ministar istovremeno vlasnik jedne od najstarijih poslastičarnica u Beogradu. Ivan Tasovac kritikuje Bemus: "BEspotrebno MUčenje Slušalaca" Onda je potpuno neočekivano usledilo još jedno pitanje: „Izvinite, jače je od mene! Da li neko zna gde je i šta radi Bratislav Petković? Hvala.“ Nekoliko dana kasnije osvanuo je novi tvit vezan za ovu temu: „Ministar Petković je vlasnik Muzeja starih automobila i Pozorišta Garaže. Očekujem da Parking servis postane nacionalna institucija kulture“, a nedugo zatim je konstatovao: „U Ekvadoru je magarcima zabranjeno kandidovanje za parlament. Imenovanja u našem Ministarstvu kulture su zasad bez takve diskriminacije“. Sudeći po Tviteru, direktor Beogradske filharmonije je ipak nešto načuo o ministru kada je izneo u javnost obaveštenje za neinformisane građane. „Zbog velikih gužvi, pekara Aca obaveštava građane da se funkcije u kulturi ne dele kod njih, već u poslastičarnici malo dalje niz ulicu“, a najnoviji tvit, od prošlog četvrtka, glasi: „Pod hitno uvesti istoriju boze i pravljenje žita sa šlagom kao obavezne predmete na master studijama menadžmenta u kulturi. Hvala.“ Ministar kulture nema svoj Tviter nalog, dok njegovo ministarstvo ima i koristi ga za iznošenje servisnih informacija u vezi sa svojim radom. Takođe, u Ministarstvu nisu želeli da komentarišu Tasovčeve tvitove. Милан Меденица :) and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Какав лик! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Српкиње су лепе и јефтине,шта мислите због чега је БГ најбољи град за провод... ГОСПОДЕ ДА ТИ НИСИ ДОТАКАО МОЈЕ СРЦЕ МОЖДА БИ И ЈА БИО ЈЕДАН ОД ОВИХ ЉУДИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ЦРКВЕ АКО ЖЕЛИШ ДА ПОПРАВИШ ОВАЈ СВЕТ ЗА ЈЕДАН МИЛИМЕТАР, ПОПРАВИ СЕБЕ ЗА ТАЈ ЈЕДАН МИЛИМЕТАРУБИ НАС НЕЗНАЊЕ eto toliko sad mozete da mi obrisete post ,da me banujete ,radite sta hocete povraca mi se није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Kad sam bio poslednji put u Crnoj Gori, pričao sam sa jednim meštaninom, koji je imao svojih 20-tak godina. Nekako se povela priča i oko nekog noćnog kluba, za koji sam ja pitao da li u njemu nastupaju ruskinje? Ovaj dečko mi je onako podsmešljivo odgovorio (a znao je da sam Beograđanin) da su sve devojke u lokalu iz Beograda. Ne bi to bilo strašno i nije strašno, jer greh ne bira ni čoveka ni nacionalnost, pa ni grad, ali je strašna ta iskompleksiranost. Znaš i sama šta se viđa po gradu. Bašibozuk i nekultura onih koji su bahati. I nema to veze odakle su. Pročitala si šta je rekao Nikola Đuričko u onom intervjuu. Nisu to njegovi srbi, koji su ubijali, silovali. Ja kažem nisu to moji beograđani koji parkiraju na sred raskrsnice, dok odu da kupe cigare, koji bacaju hranu u kesama sa prozora solitera, koji se guraju u redovima i dobacuju ženama, dok žvaću čačkalicu i sede u bašti Moskve. Ne odbacujem ih kao ljude, ali ih odbacujem kao deo kulturnog nasleđa našeg grada. Mnogo je toga prošlo kroz Beograd, ali ipak niko nije nametnuo neku svoju provincijalnost. Beograd je uvek bio beogradski. Najveća tuga je bila sa jadnim izbeglicama, koje su ljudi gledali kao korov. Smeštali ih po nekim zbegovima i provincijama, živeli u memljivim barakama i poluurušenim školama. Bili su nevidljivi za ljude. Ako bi prošli gradom, ljudi su ih gledali kao đubre, a sve zbog nekih drugih koji su bili na sramotu ne svog naroda, nego na sramotu ljudsku. Predrasude i iskopmpleksiranosti su nešto sa čime se Beograd uvek sretao. Komentar brata Dejana je ružan, ali ne mogu da se ljutim na njega. To je on. To govori o njemu. Čak i da je istina šta je napisao i da je svaka beograđanka neka prostitutka, prosto je ružno i nema veze sa kazivanjem istine, već sa vređanjem i skandalizovanjem. Što bi rekao onaj starac iz Jasenovca: "Radi sinko svoj posao" Silence је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 On 17. 12. 2012. at 14:34, Isak Hajnal рече Komentar brata Dejana je ružan, ali ne mogu da se ljutim na njega. To je on. To govori o njemu. Čak i da je istina šta je napisao i da je svaka beograđanka neka prostitutka, prosto je ružno i nema veze sa kazivanjem istine, već sa vređanjem i skandalizovanjem. taj brat dejan je glavni administrator pravoslavnog sajta nemam sta vise da kazem svi su sve rekli није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Да Исаче, само што је и овај Београд примао и примаће људе са свих страна У њему има много гостопримљивих људи, што рече мој ћале "овај град сем гостопримства нема ништа друго" наравно то није баш тако има свега још доброг То је Београд у којем су у моју кућу долазили и људи из Србије,Босне, и Мсулимани и Хрвати, и све "врсте Срба" (јер се ми делимо и сецкамо стално) ако смем тако рећи, пријатељи моје мајке, познаници....... За београдским девојкама су многи уздисали, а после ........ Примио је овај град пуног срца многе, неки у њему нису, а то је само њихов дух, није и београдски Јаков. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Vama gospodo treba psihijatar...nemojte mi stavljati u usta nešto što nisam rekao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 On 17. 12. 2012. at 14:53, Дејан Бићанић рече Vama gospodo treba psihijatar...nemojte mi stavljati u usta nešto što nisam rekao... dobro je pa tebi ne treba ! nadam se da ces zbog ovog biti banovan ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Je l vi i dalje tvrdite da sam ja za svaku beogradjanku rekao da je prostitutka? ako tvrdite,vama ne treba običan psihijatar već neko kalibra Vladete Jerotića.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 On 17. 12. 2012. at 15:02, Дејан Бићанић рече e l vi i dalje tvrdite da sam ja za svaku beogradjanku rekao da je prostitutka? ti si jos na funkciji ? cccccc ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Zavladala glad u sumi i stigla jedva nekako humanitarna pomoc. Sve zivotinje stoje u redu i cekaju da prime paket, jedino krene vuk preko reda. Kad neko iz reda: "Kud ces ti preko reda"?. Vuk se okrene i veli: "Ko je to reko", a ono svi u redu sute, nitko se ne javlja. Kad nakon nekog vremena ide i medo preko reda, a opet neko iz reda "Kud ces ti preko reda"? Medo se okrene i veli: "Ko je to reko", a ono opet svi u redu sute, nitko se ne javlja. Ide sad lav preko reda kad opet neko:" E, kud ces ti preko reda"? Okrene se lav i veli:"Ko je to reko", a ono opet svi sute. Kad poceo padati mrak i ono dolazi zeko zadnji na red, a ono ostalo samo 6 piva i veli mu ovaj sto je djelio: "Jebi ga zeko, uzmi ako oces vise nista nemam sve sam podjelio". Uzme zeko pive i ode u svoju rupu, kad nakon sat vremena iz rupe se zacuje: "STA KO JE REKO, ZEKO JE REKO" !!! Middle-earth је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 u oktobru mesecu prolazeci pored jedne prodavnice ( srpski " brend " Barnkodex ) ,videh u izlogu kaput koji mi se svidja dobar dan dobar dan ,jel mogu da pogledam kaput ,naravno ,probam,lep je ,sive boje ,cena 13 800 ja kazem bas je lep ,puno hvala ,dovidjenja, odgovore mi ljubazno dovidjenja ,i ja ostadoh bez kaputa koji mi se svideo jer nisam dobila platu od septemra .... dva meseca kasnije ,tj juce ,opet ja pored te prodavnice prolazim pise popust 70 % oho eto meni kaputa udjem u prodavnicu ,dobro vece dobro vece ,kaput taj i taj sive boje ,nadjem ga ! posto sam ga vec probala ,odmah se uhvatim za etiketu sa cenom kad imam sta da vidim 29 800 ,sa popustom 8 800 pitam ja kako 29 800 kad je bio 13 800 prodavacica cuti ja je gledam pare od septembra jos dobila nisam ostadoh ja bez kaputa i ovaj put Јаков. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 a ovo sam zaboravila da napisem zivim u ulici u kojoj je zona i redovno placam parking odem (opet juce ),da platim parking i pitam da li mi placam parking i kad drugi ne placaju ? (sad kad je bio sneg nije se nekoliko dana placao parking ,za praznike se ne placa parking ... ) da zasto ? cutanje ponovo i onda se ja pitam ko je ovde lud oni ili ja ? verovatno ja ,ali ne samo juce ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука