Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Dakle? Sta mislite? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Ko pogodi al' na nevidjeno, da ne gugla , ima pice od mene .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Овдје треба одговорити без гуглања...хммм...Словенија. А што питаш? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Овдје треба одговорити без гуглања...хммм...Словенија. А што питаш? Pogresan odgovor ... dalje ... Moskopolje, Vranista.... Kada saznas odgovor bice ti jasno pitanje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Pogresan odgovor ... dalje ... Moskopolje, Vranista.... Kada saznas odgovor bice ti jasno pitanje ... Чечек, збрзо сам. Помијешао сам Нову Горицу и Горизиу. Да не мислиш на Италију? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Zvezde,Pogradec.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Чечек, збрзо сам. Помијешао сам Нову Горицу и Горизиу. Да не мислиш на Италију? Blizu si samo pogresna strana Jadrana ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Kamenice, Novoselo, Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Blizu si samo pogresna strana Jadrana ... Јадрана...па онда остаје Хрватска, Црна Гора или сјеверна Албанија. Хрватска и Црна Гора нису, онда остаје Албанија што каже и драги. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Moskopolje se valjda zvao jedan srpski(?), maćedonski (?) grad u današnjoj Aljbaniji, ili.. Jeste. Ovo su sve nazivi "albanski" ... iz Albanije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Албанија је била комплет у душановом царству, а немањићка Србија је захватала и дио сјеверне Албаније. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Iskreno, znao sam jedino Moskopolje jer sam nešto o tome nedavno pročitao.. No svakako, đe mi pokal? ^-^ Dragi bio sam ti u Wieni pre neki dan... kad navratim nexte mal placam pice ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Iskreno, znao sam jedino Moskopolje jer sam nešto o tome nedavno pročitao.. No svakako, đe mi pokal? ^-^ Verovatno iz " Zlatnom runo " od Borislava Pekica . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука