Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339775938' post='660663] вероватно нисам први који ћу ти рећи да имаш бунју машту ... Vrlo,i kako sad da razgovaram sa tobom kao muškarac sa muškarcom,kad te vidim sa loknicama i u suknjici? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Vrlo,i kako sad da razgovaram sa tobom kao muškarac sa muškarcom,kad te vidim sa loknicama i u suknjici? па лепо, извадиш прво балван из ока свога па тек онда тражиш труње около клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 vidim da ste zreli za dejt, ajde ne spamujte tu nego lepo 1312_womens 1405_love Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Uz loknice i suknjicu više bi pristajala reč cveće, nego balvan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Uz loknice i suknjicu više bi pristajala reč cveće, nego balvan симпа ти је фантазија, ал нисам од те феле клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Kako god,ali loknice ti odlicno stoje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Kako god,ali loknice ti odlicno stoje искрено, све ми је мање чудно целокупно твоје писање овуда пошто почињем да разумем одакле такве идеје долазе ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Je l ,a odakle dolaze? Ajde lepo kaži pa da rezimiramo tvoja razmišljanja i mentalni sklop. Sad smo došli baš tamo gde treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Je l ,a odakle dolaze? Ajde lepo kaži pa da rezimiramo tvoja razmišljanja i mentalni sklop Sad smo došli baš tamo gde treba. мош само да примиш аутогол што се константно самоиспаљујеш greengrin па из тог твог чудног менталног склопа који замишља на мушкарцима локнице и неки јапански фетиш ... после тога могу све мање да се изненадим клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Милан Меденица :), RYLAH and Malina је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339777499' post='660681] мош само да примиш аутогол што се константно самоиспаљујеш greengrin па из тог твог чудног менталног склопа који замишља на мушкарцима локнице и неки јапански фетиш ... после тога могу све мање да се изненадим Svako inteligentan bi shvatio preneseno značenje rečenoga ali nažalost ti ode ,kao i obično predleko,čak u Japan... Tvrdoglavo natezanje u nedogled i svođenje diskusije na sopstvenu nepogrešivost. Ja sam takve osobine sretao samo u ženama sa previše estrogena u sebi,a one su obično imale loknice i suknjicu... Šteta što se ne družimo češće jer bi u tebi imao i druga i drugaricu a ti bi se več sam nametnuo kao duhovnik... Владан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Svako inteligentan bi shvatio preneseno značenje rečenoga ali nažalost ti ode ,kao i obično predleko,čak u Japan... Tvrdoglavo natezanje u nedogled i svođenje diskusije na sopstvenu nepogrešivost. Ja sam takve osobine sretao samo u ženama sa previše estrogena u sebi,a one su obično imale loknice i suknjicu... Šteta što se ne družimo češće jer bi u tebi imao i druga i drugaricu a ti bi se več sam nametnuo kao duhovnik... чек да ти појасни меда како стоје ствари пре него се закопаш свако интелигентан би схватио кад га неко воза после неког времена, ал ти не умеш да владаш ни над собом па још мање ни над оним што су ти поверили, тако да долазиш у ситуацију да те неко други воза и врти ко дете. већ сам ти то једном радио пошто себи дозволиш да се спустиш на тај ниво прозивке јер не умеш да комуницираш другачије, још сам те вукао за језик и после објаснио. а кад постанеш мало зрелији, вероватно ћеш и баталити те дечје форе које само још пубертетлије пуне хормона мисле да пале код људи који немају комплексе и немају потребу да се доказују за сваку будалаштину коју неко умисли ... и опет си се зезнуо и сваки пут ћу то да ти радим док не укапираш. више среће следећи пут клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339778981' post='660701] чек да ти појасни меда како стоје ствари пре него се закопаш свако интелигентан би схватио кад га неко воза после неког времена, ал ти не умеш да владаш ни над собом па још мање ни над оним што су ти поверили, тако да долазиш у ситуацију да те неко други воза и врти ко дете. већ сам ти то једном радио пошто себи дозволиш да се спустиш на тај ниво прозивке јер не умеш да комуницираш другачије, још сам те вукао за језик и после објаснио. а кад постанеш мало зрелији, вероватно ћеш и баталити те дечје форе које само још пубертетлије пуне хормона мисле да пале код људи који немају комплексе и немају потребу да се доказују за сваку будалаштину коју неко умисли ... и опет си се зезнуо и сваки пут ћу то да ти радим док не укапираш. више среће следећи пут E moj Medo. Taman sam pomislio da na zadnju poruku nećeš odgovriti i da si se urazumio ,kad ono cvrc milojka. Ja inače slabije i pišem na forumu ali sada sa tobom se namerno nastavljam da bi video doklećeš i gde su ti granice. Toliko o zrelosti... Kažeš dečije fore...e moj medo ,ja bar nemam potrebu nikoga da vozam niti da dominiram i lečim komplekse na njemu. Da sam ja neko sa kim je lako manipulisati i da su drugi mogli da me vozaju ja bi imao verovatno životni put sličan tvom,naročito u tom periodu kada su me tresli hormoni... Sve ti ovo govorim i sve sam ovo namerno uradio ,iz prostog razloga što sve više ličiš na ove pristalice Artemijeve.A sličan ti je i životni put kao nihov,ustao iz blata pa se sad postavio kao učitelj svima,ne vodi to nigde. Samo druga strana medalje... a ti sad porazmisli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 E moj Medo. Taman sam pomislio da na zadnju poruku nećeš odgovriti i da si se urazumio ,kad ono cvrc milojka. Ja inače slabije i pišem na forumu ali sada sa tobom se namerno nastavljam da bi video doklećeš i gde su ti granice. Toliko o zrelosti... Kažeš dečije fore...e moj medo ,ja bar nemam potrebu nikoga da vozam niti da dominiram i lečim komplekse na njemu. Da sam ja neko sa kim je lako manipulisati i da su drugi mogli da me vozaju ja bi imao verovatno životni put sličan tvom,naročito u tom periodu kada su me tresli hormoni... Sve ti ovo govorim i sve sam ovo namerno uradio ,iz prostog razloga što sve više ličiš na ove pristalice Artemijeve.A sličan ti je i životni put kao nihov,ustao iz blata pa se sad postavio kao učitelj svima,ne vodi to nigde. Samo druga strana medalje... a ti sad porazmisli... шта да ти кажем, жао ми је што ниси способан да видиш мало даље од сопствене границе клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 To mi rekoše i na istina je samo jedna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука