nishizawa Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Која глупост!!! Значи, невероватно!!! Ја у 3 разреду основне читао српски течно, а они у 8 набадају! ма дааааај бре... какве лажи и преваре... па то намерно из фазона раде. кад би дошао неки бољи наставник било би бербе ушију :Р Грешиш и ти. Ништа не фали наставницима. Наставник може да обавља свој посао онолико озбиљно колико је озбиљан систем у оквиру којега он ради, а тај систем је далеко неозбиљнији од 99% људи који у њему раде.... Камо среће да је проблем само до неозбиљних појединаца... kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Ја сам се надао да је извор њуз.нет, кад оно ово озбиљно nishizawa, Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Nemojte se cuditi ... trzisnoj privredi ne trebaju intelektualci vec sljaker ... a za njih Danilo ili danilo ... nebitno. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Nemojte se cuditi ... trzisnoj privredi ne trebaju intelektualci vec sljaker ... a za njih Danilo ili danilo ... nebitno. Не бих се сложио - иако нисам експерт за економију, мени некако логично изгледа да се у тржишној привреди цене људи који знају свој посао... А ако мислиш да јавашлук влада само по питању граматике и правописа - грдно се вараш... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Па ако нису научили до матуре, онда шта има на матури да им срозавају бодове. Дакле, питање је како су дошли до матуре а да то не знају? А дошли су јер их то савршено не интересује, јер ко учи он је ,,штребер" шта год та реч значила. Чак и ја кад сам завршавао основну било је деце која ни ћирилицу нису знала, а оцене су на крају поклањали само тако, да нисам могао да верујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Грешиш и ти. Ништа не фали наставницима. Наставник може да обавља свој посао онолико озбиљно колико је озбиљан систем у оквиру којега он ради, а тај систем је далеко неозбиљнији од 99% људи који у њему раде.... Камо среће да је проблем само до неозбиљних појединаца... Ако мислиш да је проблем системски, како би ти променио систем? Ја мислим да није проблем само у систему већ и у општем васпитању, култури и духовном стању народа уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Не бих се сложио - иако нисам експерт за економију, мени некако логично изгледа да се у тржишној привреди цене људи који знају свој посао... Naravno. Stvar je u tome da je pravopis na primer prilicno nepotreban u jednoj fabrici. Ovde klinci pocinju da rade posle 8 godina skole. Ako idu na neki zanat ili slicno jos 3 ali uzeti u obzir da 3 dana imaju praksu a 2 skolu. I to verovatno strucne predmete, slabo je tu zastupljena opsta kultura. Tako da na kraju imas dobre majstore koji ne znaju da nabroje drzave sa kojima se granici Italija. A to ceka i nas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Ако мислиш да је проблем системски, како би ти променио систем? Ја мислим да није проблем само у систему већ у општем васпитању, култури и духовном стању народа уопште. Сам си себи дао одговор. Стање у којем је школски систем је директна последица односа који наш народ има према образовању, науци, учености и, уопште, писмености. Када се тај однос промени, промениће се и систем школства. Иван ♪♫ and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Сам си себи дао одговор. Стање у којем је школски систем је директна последица односа који наш народ има према образовању, науци, учености и, уопште, писмености. Када се тај однос промени, промениће се и систем школства. Јесте! Само ме још интересује шта би ти, као просветни радник (ако сам добро разумео), променио? Ево рецимо, колико се сећам свог школовања, ја бих избацио тону беспотребног градива, сувишних информација, јер је све то тзв. енциклопедијско знање. Типа, историја, учили смо тачне године, датуме, кад се десило ово, оно, на другом крају света, нешто што одмах заборавиш и не сећаш ни у ком је веку било ни зашто је било, а недовољно пажње је посвећено узроцима и последицама догађаја, шта је довело до догађаја и какву је последицу догађај имао на животе људи, што би историју учинило ,,учитељицом" и за данашње време. Или нпр. биологија: преко ТВ-а сам научио како живи и храни се медвед, како лове вукови, како лети соко, а овога се из школе не сећам, једино чега се сећам су непрегледне странице ,,нечега". Физика и математика су барем мени били добри, сконташ како иде, мање или више вежбаш и то је то, имаш функционално знање. kirios1, GeniusAtWork and Николa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Јесте! Само ме још интересује шта би ти, као просветни радник (ако сам добро разумео), променио? Свест народа. И то и чиним, колико год је то у мојој моћи - једног по једног човека, свакога ко жели да ме чује. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 ne vidim nikakav problem ovde, jer nije srpski jezik samo pravopis, nego postoje i druge oblasti. tako da ako neko ne poznaje pravopis bas dobro, da li on zbog toga teeba ga gubi poene na oblastima koje zna? gde se trazi pravopis, tamo se pravopisne greske ne tolerisu, a gde je pitanje druge prirode, tamo je u redu da se prizna odgovor. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Ма бежи бре...какав је то тест из српског ако се не рачуна и правопис...невероватно... Милан Меденица :) and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 Ма бежи бре...какав је то тест из српског ако се не рачуна и правопис...невероватно... pravopis se racuna gde su pitanja u vezi pravopisa, a gde se trazi odgovor drugog tipa, tamo je primarno da li je napisan tacan odgovor, a ne pravopisna ispravnost tog tacnog odgovora. ne cini samo pravopis srpski jezik i kznjizevnost, postoje i druge oblasti, i ne mozemo reci da neko ne zna nijednu oblast ukoliko ne poznaje pravopis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 pravopis se racuna gde su pitanja u vezi pravopisa, a gde se trazi odgovor drugog tipa, tamo je primarno da li je napisan tacan odgovor, a ne pravopisna ispravnost tog tacnog odgovora. ne cini samo pravopis srpski jezik i kznjizevnost, postoje i druge oblasti, i ne mozemo reci da neko ne zna nijednu oblast ukoliko ne poznaje pravopis. Slazem se. Greskme se desavaju. Zasto bi neko izgubio poen zbog toga ako je vladika napisao slucajno velikim slovom. Secam se kod nas u gimnaziji jedan momak je dobio keca iz informatike jer je windows napisao cirilichno po vukу виндовс. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 13, 2012 Пријави Подели Написано Јун 13, 2012 pravopis se racuna gde su pitanja u vezi pravopisa, a gde se trazi odgovor drugog tipa, tamo je primarno da li je napisan tacan odgovor, a ne pravopisna ispravnost tog tacnog odgovora. ne cini samo pravopis srpski jezik i kznjizevnost, postoje i druge oblasti, i ne mozemo reci da neko ne zna nijednu oblast ukoliko ne poznaje pravopis. Правопис је веома важан,да не кажем најважнији,треба инсистирати на томе... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука