Jump to content

Да ли су ово последња времена?

Оцени ову тему

Препоручена порука

jel treba da citiram? greengrin

Samo izvoli ...

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

to je bilo retoricko pitanje uz projavljivanje slovenske antiteze gringrin

PS: ista stvar je sa teorijom evolucije- takodje moda

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nisam video jos da je neko to naturao, ti koji su naturali su i tako u banana rezimu, i upravo to nije postulat vere, nego se ovde radi o izvrtanju ruglu, znaci druga krajnost je u pitanju, i uvek se u korist tome dodaju bas takve spike kao i u ovom tvom postu, znaci smeta mi ta iskljucivost koju ovde sire admini i neki clanovi, ali admini se bas trude u tome, znaci predjena je mera dobrog ukusa.

ali to mene ne pogadja, samo kazem, da ne bude posle- e nismo znali

колико сам приметио десило се пародисање нечијом задојеношћу тим пророчанствима а не овај или онај старац.

Подели на овим сајтовима

vidi, kad odes na neko mesto to mesto ima svoju atmosferu koja se da primetiti ili osetiti, ne treba da citiras, analiziras niti da razmisljas uopste, jasno je ko dan

i jos jedna zamerka sto se tice ustrojstva foruma, ako mene pitate(a niko me ne pita :lol: ) ja bi "zabranio" banovanje...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

to je bilo retoricko pitanje uz projavljivanje slovenske antiteze gringrin

Niši je pisao takođe na ovoj temi od admina i ja.Znači mislio si kad si rekao admini na nas dvoje ili na jedno od nas dvoje.Niko od moderatora pisao nije.Ni Niši a ni ja nikog nismo izvrtali ruglu a granica dobrog ukusa takođe nije pređena.Kad nekog " optužiš" da je to radio a naročito nekog od administracije očekujem i citiranje dela koji smatraš " izvrtanje ruglu".

Nije lepo da odokativno bilo šta iznosiš,a sadrži tako ozbiljne " optužbe". :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

nisam optuzio niti "optuzio", nego su to cinjenice i necu da cutim nego cu ti reci sta mi je na umu, naravno da se ne radi o ovoj temi, nego o skupu tema koje cine celinu

i ti dobro znas da kad pricam direktno pricam direktno, ne sluzim se uvijenim formama, to sam sve napisao upravo zbog te mode, nisam mislio samo na Nisija i tebe i ovu temu, nego na celokupnu sliku koja dominira

evo jedno prorocanstvo koje ce se najverovatnije ispuniti 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Naravno i ne treba da ćutiš.Zato jednostavno tražim kad si već potegao to pitanje da mi citiraš reči, ( u ovom slučaju moje) gde sam ikoga izvrtala ruglu.

Подели на овим сајтовима

е, ајде одсеците ту приватну преписку ко је шта реко па да не испадају нотификације које везе немају са темом ...

Подели на овим сајтовима

Naravno i ne treba da ćutiš.Zato jednostavno tražim kad si već potegao to pitanje da mi citiraš reči, ( u ovom slučaju moje) gde sam ikoga izvrtala ruglu.

Haug! :laugh:

PS: medo ne paranoisi i ne unosi imaginarne notifikacije

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339544908' post='658938]

е, ајде одсеците ту приватну преписку ко је шта реко па да не испадају нотификације које везе немају са темом ...

Ovo nije privatna prepiska jer Dyna nije na pp napisoa ovo što je napisao.A postalo je pravilo na ovom forumu da te neko optuži za nešto da si rekao, a ne može da citira to što tvrdi da si rekao.

U svakom slučaju suviše je kasno da teram mak na konac tako da ...laku noć svima 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

nego ja sam se upleo u offtopic, moj odgovor na ovu temu bi bio: vrlo moguce jer je u pitanju globalno porobljavanje do sad nevidjeno u nama poznatoj istoriji

btw. ovaj film sam gledo par meseci pre nego sto je snimljen

2329_Knowing.jpg

tako da subjektivna ocena je naravno 10 :laugh:

http://www.imdb.com/title/tt0448011/

naravno ne obracati paznju na brojke i ostale nebuloze

i da vam kazem sta je zakljucak tog vidjenja koje se desilo u snu, mozda bidne mozda ne bidne, al da kazem, odnosi se na onaj momenat kad krenu da rokaju plamene lopte, u tom momentu samo oni koji vide ce videti spas i bice postedjeni muka

Подели на овим сајтовима

nego ja sam se upleo u offtopic, moj odgovor na ovu temu bi bio: vrlo moguce jer je u pitanju globalno porobljavanje do sad nevidjeno u nama poznatoj istoriji

Sto pijes kad ti skodi? :)

btw. ovaj film sam gledo par meseci pre nego sto je snimljen

Pre nego sto je snimljen ili pre nego sto je izasao? :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

vidovitost online, upravo sam popijo dva piva! :D

pre nego sto je snimljen ja mislim, da stvar bude ludja cak sam u to vreme vatao pregrst raznih glasova nalik onima u filmu i to na javi i u polusnu najvise, sto se tice tih glasova nemam objasnjenje iako nemaju veze sa onima iz filma, bili su ljudski ali nerazumljivi, vise kao neki zamor i mrmljanje, iako je moguce da u polusnu je bilo i "razumljivijih" reci

sve u svemu to je bio jedan od snova koji me najvise opalamudio, a imao sam pre toga vise snova koji su bili vidjenja

Подели на овим сајтовима

Evo i klip kao sto je prorokovala Anastasija

Forumska prorocica, pogadja rezultate ispita, buduce postove ibrojeve za loto. 100 % tachnost. Savetovanje 50 evra. :P

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...