Crveni Baron Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339290054' post='656198] исто све и овде ... кад си последњи пут чуо нешто да се прича о срБским злочинима деведесетих, на било којој телевизији и у ком облику? овде се још није ни освестило да је нацизам владао 10 година - национални социјализам слоболеона и његових сателита. Uh tebra, al' si ti zaglibio .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339342048' post='656488] а како би ти дефинисао национални социјализам једног СПС-а, ЈУЛ-а и СРС-а? јел ти остало ишта у сећању какви су то говори, шта се дешавало, колико је људи убијено на улици, почевши од новинара преко цигана до шовинистичких изјава које нико није кажњавао, па питај и Јевреје како су се осећали и кога нису могли да туже све током деведесетих а да је сад већ застарело бавити се тиме. поготово што јеврејска екипа не заборавља, лепо те попишу поименце и шта си радио, да се ко не превари - за разлику од Срба који се ресетују ко кокошке између два кљуцања. чек, а ти би знао како да слобинету владавина није нацизам, вероватно си овде био све те године? драги, више је него очигледно да паднеш у романтичан занос сваки пут кад ти неко помене србију, а аутоматски стављаш розе наочаре кад неко искритикује србе. сем тога, морао би да престанеш да сазнајеш о србији и србима преко телевизије већ да се мало дружиш са људима и пијеш овај менталитет и да ствараш критичку свест а не емотивно-дефанзивну. теби нешто озбиљно фали у перспективи кад не видиш да не мора нико да убија жене и децу него је само довољно да им врати половне очеве или да побије пола моје генерације у неким идиотским велико-српским ратовима. поред свега тога, мене не занима реципроцитет, већ ме занима да средим своје у своме, а има ко ће да брине о своме. да не улазимо у чувене приче о продаји оружја хрватској из србије, у сред рата са њима. друго, изгуглај мој пост о нацизму у америци, имаш га овде на форуму па лепо и прочитај шта значи сажето и аргументовано образложење а не сумануто оптуживање попут тог од којег ти патиш. A da popijes jedno pivce za zivce .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Netanjahu je nedavno uporedio ilegalne muslimanske emigrante u Izraelu sa Albancima na Kosovu? Eto, Izrael je nacistička država, i pošto joj pomaže Amerika, i Amerika je nacistička država. Pa onda, šta je zlo biti nacista? Nego to nije nacizam! Nacizam je ideologija zla sa ciljem da osvoji ceo svet, da uništi čovečanstvo i stvori novo po svojim idealima. Ovi naši bili su idioti, zato su pogrešili i učinili zlo, ali nisu bili sledbenici ideologije zla i u nju nisu verovali. Zato i nisu nacisti. Ni mi nismo nacisti. Mi smo ljudi koji znamo da pogrešimo, ali i da se popravimo. A u vezi kleveta, mogu i ja u narednih sto dana da otvaram sto topika i da tvrdim da je Medo silovao malu devojčicu. Naravno da Medo nije, glupo je uopšte tako nešto tvrditi. Ali mogao bih.. To je kleveta, i zato i boli, jer vređa, jer je neukusna. Neukusno je, dakle, i uvreda tvrditi isto da smo mi nacisti! Nadam se da će Medo jednoga dana to da uvidi. A dotle a i dalje mi ostanimo hrabri i radosni u veri Božijoj, jer Bog nas voli. Bog je cool. ccvige Ma svi su nacisti osim zorice djindjic i pape. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Uh tebra, al' si ti zaglibio .... суперишка, ево га још један за добацивку да, ја сам "заглибио" ал зато ти живиш у италији, не држиш срБски грбић већ њихов, плаћаш тамо порез и на латинском језику образујеш дечицу ... и још немаш срама да браниш слобинетуа и драгог. јесте, мени нешто фали у оку да не видим очигледно клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339351146' post='656556] суперишка, ево га још један за добацивку да, ја сам "заглибио" ал зато ти живиш у италији, не држиш срБски грбић већ њихов, плаћаш тамо порез и на латинском језику образујеш дечицу ... и још немаш срама да браниш слобинетуа и драгог. јесте, мени нешто фали у оку да не видим очигледно To je tebra sve u duhu ekumenizma ... primicem se polako Papi i Vatikanu , ucim polako latinicu i ... to je to ... jedinstvo hriscana ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339290054' post='656198] исто све и овде ... кад си последњи пут чуо нешто да се прича о срБским злочинима деведесетих, на било којој телевизији и у ком облику? овде се још није ни освестило да је нацизам владао 10 година - национални социјализам слоболеона и његових сателита. Да је урадити неки прес клипинг па би могли да видимо колико често се помиње Овчара и Сребреница у нашим медијима... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Netanjahu je nedavno uporedio ilegalne muslimanske emigrante u Izraelu sa Albancima na Kosovu? Eto, Izrael je nacistička država, i pošto joj pomaže Amerika, i Amerika je nacistička država. Pa onda, šta je zlo biti nacista? Nego to nije nacizam! Nacizam je ideologija zla sa ciljem da osvoji ceo svet, da uništi čovečanstvo i stvori novo po svojim idealima. Ovi naši bili su idioti, zato su pogrešili i učinili zlo, ali nisu bili sledbenici ideologije zla i u nju nisu verovali. Zato i nisu nacisti. Ni mi nismo nacisti. Mi smo ljudi koji znamo da pogrešimo, ali i da se popravimo. A u vezi kleveta, mogu i ja u narednih sto dana da otvaram sto topika i da tvrdim da je Medo silovao malu devojčicu. Naravno da Medo nije, glupo je uopšte tako nešto tvrditi. Ali mogao bih.. To je kleveta, i zato i boli, jer vređa, jer je neukusna. Neukusno je, dakle, i uvreda tvrditi isto da smo mi nacisti! Nadam se da će Medo jednoga dana to da uvidi. A dotle a i dalje mi ostanimo hrabri i radosni u veri Božijoj, jer Bog nas voli. Bog je cool. ccvige ти си као дете кад му дају играчку па је оштри на зубе док му се не буде сломила у устима ... а орах је чудна воћка. нисам се бавио никад њима и не дотичу ме никако, ал да је израел националистичка и шовинистичка држава - ту немам сумње. рекао сам ти да изгуглаш мој пост о америци ал видим да те мрзи а ја ћу те ускратити за знање пошто изибраваш тобџију политике која је уништила све оно што би ти волео да је србија. србија јесте нацистичка држава била током деведестих, то ће свако здравог разума да ти саопшти. и то није клевета, то је сурова реалност без романтизма и сентиментализма који гајиш повезујући 14. век србије са имагинарним 20. и правећи од себе жртву а ти си од свих присутних на теми - понајмање жртва србије и њене политике, идеологије и менталитета. мене је срамота да се спустим на тај ниво и да те питам кад си последњи пут био овде и кад си живео у србији да ти све што си икад написао на овом форуму у вези политике не би пало у воду. а мош слободно да пишеш шта год оћеш, нажалост. и ово је други пут да ћу јавно да изјавим да ме срамота твојег менталитета и писања о србији на овом форуму а то је стварно преседан код мене. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 To je tebra sve u duhu ekumenizma ... primicem se polako Papi i Vatikanu , ucim polako latinicu i ... to je to ... jedinstvo hriscana ... како да не, ниси успео да сазнаш шта је екуменизам за 2 и по године на овом форуму. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Pogrešno. Svi su nacisti osim Hrvata njihove nacionalne fudbalske reprezentacije koji odbijaju da idu u Aušvic ili da odaju poštu žrtvama holokausta, ali su volji da odaju poštu žrtvama komunizma. Prelistaj još jednom ceo topik. Eto, i zbog tih jadnih Hrvata mi Srbi sad ispadosmo da smo nacisti. Jer u Hrvate ne sme niko da dira, i ako negde ispadnu loši, mi Srbi moramo da budemo deset puta gori. O tome se radi.. видиш, клевета је чудна ствар кад се смеје самом себи из сопствених уста. сва срећа, обратио си пажњу да теби не верују у интерпретацији, за коју ниси нимало способан и обдарен очигледно, већ да прочитају шта се писало. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339351728' post='656567] ... Tebra znas li ti da je kleveta greh? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 To je tebra sve u duhu ekumenizma ... primicem se polako Papi i Vatikanu , ucim polako latinicu i ... to je to ... jedinstvo hriscana ... Ja naučio latinicu.Osećam se nekako moderno povremeno čak nepogrešivo. Blago tebi Željko, ti imaš tu čast da živiš u državi gde je sveta stolica našeg nepogrešivog Maximusa. Pa kako je naš stari borac protiv nacizma ? pozdravi ga od mene i poljubi mu ruku u moje ime.Valjda poživi do obeležavanja Milanskog edikta pa da nas poseti da i ja imam mogućnost da lično vidim najvećeg borca protiv nacizma, koji je svoju mržnju prema nacizmu pokazao od mladih dana. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 драги, изгледа да је образовање и разум реткост и тамо где ти живиш, а камоли овде где ја живим. Аурор је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Ne. To da je Srbija bila nacistička država tokom 1990-ih, ovo niko ne tvrdi osim tebe ovde i pojedinih sumnjivih ličnosti koji su vodili a i dan danas vode jednu prljavu političku kampanju protiv Srbije. Nigde ne postoji jedna zvanična preusada ili zvanična izjava da li Amerike ili Evropske Unije ili međunarodne zajednice, pa ni delić, da je Srbija bila nacistička država. Ma sta znaju ovi po belom svetu ... pojma oni nemaju sta je nacizam... mos' misliti da to znaju nemci ili austrijanci, italijani... to samo Srbin znade i niko vise ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Све опростимо! Усташтво не заборавимо! Наши су гинули тамо, и то доста, и ако то заборавимо, курва смо од народа... нека админ опрости... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Tebra znas li ti da je kleveta greh? јел знаш да је незнање грех из којег све остало произилази? друго, јел си чуо за иронију? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука