Гости Guest Alefshin Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ? ? ??? ????????? ?? ???????? ?? ?? ?? ?????????! ??????? kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ? ? ??? ????????? ?? ???????? ?? ?? ?? ?????????! ??????? kafica ? ?? ???. ??? ????? ?? ????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Наш Патријарх је народски човек. Па није престолонаследник случајно поред њега. Занимљиво је да, због обавеза није био председник Тадић.Замислите Дачића да се у том моменту сликао поред Патријарха! Сећате се, да је он седео близу...тамо на Литургији у Саборној Цркви. А кол'ко знам он је припадао онима које смо 5. октобра рушили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ? ???'?? ???? ?? ?? ???????? ????? ???? ??? 5. ??????? ??????. ?? ??! ? ??????? ?? ???? "??????",?? ?? ???? ????...? ???????? ??? ?? ?? ? ????????? ??? ? ???-? ? ??,? ?? ?? ??? ??????????? ???????? ??? ????????????? ????????. ??? ?? ???? ????,?? ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????????? ?? ?????????????,???? ??? ? ???-??????,"??????????","????????????",??????????? ??? ??? ??? ??????. ????? ??????? ????????? ?????????? ???? ???????! ??? ????? ?? ????! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Бојим се да је свака идеологија накарадна, и да ћемо ми наводно раскрстити са сваком ''комуњарштином'' и њеним ''дериватима'', а онда ће нићи нови кукољ, треба се држати Јеванђеља и његове истине. Не бих тако јавно прозивала људе о којима ништа не знам и прикуцавала их, а посебно не чланове владе и председницу Скупштине државе Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ????? ?? ?? ?? ????? ?????????? ?????????, ? ?? ???? ?? ??????? ?????????? ?? ?????? ''?????????????'' ? ????? ''??????????'', ? ???? ?? ???? ???? ?????, ????? ?? ?????? ????????? ? ?????? ??????. ?? ??? ???? ????? ????????? ???? ? ?????? ????? ?? ???? ? ??????????? ??, ? ??????? ?? ??????? ????? ? ??????????? ????????? ?????? ??????. ???? ????? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ???? ?? ??????.? ??? ?? ???? ????? ????????? ????, ?????? ?? 100%. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Достојно Достојнога. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ja sam ipak za Republiku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ????? ?? ?? ?? ????? ?????????? ?????????, ? ?? ???? ?? ??????? ?????????? ?? ?????? ''?????????????'' ? ????? ''??????????'', ? ???? ?? ???? ???? ?????, ????? ?? ?????? ????????? ? ?????? ??????. ?? ??? ???? ????? ????????? ???? ? ?????? ????? ?? ???? ? ??????????? ??, ? ??????? ?? ??????? ????? ? ??????????? ????????? ?????? ??????. ???? ????? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ???? ?? ??????.? ??? ?? ???? ????? ????????? ????, ?????? ?? 100%. ? ????? ?? ?????? ???????, ?? ???? ?? ????? ?? ?? ???????? ??????, ?????? ? ??????? ?? ???????? ?????????????? ??????, ? ?????? ?? ???? ?? ????? ????? ?????? ?? ??????, ??? ??????? ?? ???????, ? ???? ????... ?? ?? ???? ??? ?? ???? ???? ???? ??????? ????? ?? ?????, ? ?????? ?? ?? ???????, ?? ?? ??? ????? ?????? ?? ?? ?? ???? ????????, ??????? ? ????????, ? ?? ?? ????? ??????? ? ??????? ?????????? ? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ja sam ipak za Republiku monarhija da, al ne sa dinastijom Karadjordjevic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ja sam ipak za Republiku monarhija da, al ne sa dinastijom Karadjordjevic ? ???? ??????? ?????????? ?????? ??????????, ?????? ?? ?? ???????. ??? ?? ???????? ???? ???????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ????? ?? ?? ?? ????? ?????????? ?????????, ? ?? ???? ?? ??????? ?????????? ?? ?????? ''?????????????'' ? ????? ''??????????'', ? ???? ?? ???? ???? ?????, ????? ?? ?????? ????????? ? ?????? ??????. ?? ??? ???? ????? ????????? ???? ? ?????? ????? ?? ???? ? ??????????? ??, ? ??????? ?? ??????? ????? ? ??????????? ????????? ?????? ??????. ???? ????? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ???? ?? ??????.? ??? ?? ???? ????? ????????? ????, ?????? ?? 100%. ? ????? ?? ?????? ???????, ?? ???? ?? ????? ?? ?? ???????? ??????, ?????? ? ??????? ?? ???????? ?????????????? ??????, ? ?????? ?? ???? ?? ????? ????? ?????? ?? ??????, ??? ??????? ?? ???????, ? ???? ????... ?? ?? ???? ??? ?? ???? ???? ???? ??????? ????? ?? ?????, ? ?????? ?? ?? ???????, ?? ?? ??? ????? ?????? ?? ?? ?? ???? ????????, ??????? ? ????????, ? ?? ?? ????? ??????? ? ??????? ?????????? ? ??????. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ????? ?? ?? ?????? ????????! ???? ?? ???? ???? ???????, ????????? ??? ?? ???? ??????, ?? ?? ???? ??????? ??????. ????? ?? ????????????? ????? ???, ????? ???? ???? ??????? ????? - ?????? ?? ?? ???????? ?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?? ???? ?????.??? ?????? ??? ?? ??????? ??????, ?? ???? ?? ???????? ? ???.????? ?? ?? ?? ?? ??????? ??????????? ???? ?????, ???? ?? ???? ??????? ?? ????? ??????????. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Ма какви бре увређеном Милева, драго ми је што дискутујемо, ми сви износимо само своја мишљења која се мање више на крају своде на заједничка мишљења која одобравамо ако су племенита и аргументована. Ти си управу, народ је унижен и најтеже му је. Мени је најдраже било када сам видела како је наш +Патријарх избегао Дачићев рукољуб. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ? ???? ??????? ?????????? ?????? ??????????, ?????? ?? ?? ???????. ??? ?? ???????? ???? ???????????? ????? ??? ??????????? ?? ???????,??? ?? ?? ???????????? ?????????? ??????? ?? ??????? ??????. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука