Jump to content

Изабран Патријарх српски Г. Иринеј. Аксиос! Достојан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 351
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Наш Патријарх је народски човек. Па није престолонаследник случајно поред њега. Занимљиво је да, због обавеза није био председник Тадић.Замислите Дачића да се у том моменту сликао поред Патријарха!

Сећате се, да је он седео близу...тамо на Литургији у Саборној Цркви. А кол'ко знам он је припадао онима које смо 5. октобра рушили.

Подели на овим сајтовима

? ???'?? ???? ?? ?? ???????? ????? ???? ??? 5. ??????? ??????.

?? ??! ? ??????? ?? ???? "??????",?? ?? ???? ????...? ???????? ??? ?? ?? ? ????????? ??? ? ???-? ? ??,? ?? ?? ??? ??????????? ???????? ??? ????????????? ????????.

??? ?? ???? ????,?? ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????????? ?? ?????????????,???? ??? ? ???-??????,"??????????","????????????",??????????? ??? ??? ??? ??????. ????? ??????? ????????? ?????????? ???? ???????!

??? ????? ??  ????!

joooj

Постављена слика

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Бојим се да је свака  идеологија  накарадна, и да ћемо  ми  наводно  раскрстити са  сваком

''комуњарштином'' и њеним ''дериватима'', а онда ће нићи нови кукољ,

треба  се  држати  Јеванђеља и његове  истине.

Не бих тако јавно прозивала људе о којима ништа не знам и прикуцавала их, а посебно не

чланове владе и председницу Скупштине државе Србије.

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?? ?? ?????  ??????????  ?????????, ? ?? ????  ??  ???????  ?????????? ??  ??????

''?????????????'' ? ????? ''??????????'', ? ???? ?? ???? ???? ?????,

?????  ??  ??????  ????????? ? ??????  ??????.

?? ??? ???? ????? ????????? ???? ? ?????? ????? ?? ???? ? ??????????? ??, ? ??????? ??

??????? ????? ? ??????????? ????????? ?????? ??????.

???? ????? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ???? ?? ??????.? ??? ?? ???? ????? ????????? ????, ?????? ?? 100%.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?? ?? ?????  ??????????  ?????????, ? ?? ????  ??  ???????  ?????????? ??  ??????

?? ??? ???? ????? ????????? ???? ? ?????? ????? ?? ???? ? ??????????? ??, ? ??????? ??

???? ????? ??????? ?? ????? ???? ?? ??? ?????? ????? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ????? ?? ???? ?? ??????.? ??? ?? ???? ????? ????????? ????, ?????? ?? 100%.

?  ?????  ??  ??????  ???????,  ??  ????  ??  ?????  ??  ??  ????????  ??????, ?????? ?  ???????

??  ????????  ??????????????  ??????,  ?  ??????  ??  ????  ??  ?????  ?????  ??????  ??  ??????,

???  ???????  ??  ???????,  ?  ????  ????...

??  ??  ????  ??? ??  ????  ???? ????  ???????  ?????  ??  ?????, ?  ??????  ??  ??  ???????,

??  ??  ???  ?????  ??????  ??  ??  ??  ????  ????????, ???????  ?  ????????, ?  ??  ?? ?????

???????  ?  ???????  ??????????  ?  ??????.

Подели на овим сајтовима

?  ?????  ??  ??????  ???????,  ??  ????  ??  ?????  ??  ??  ????????  ??????, ?????? ?  ???????

??  ????????  ??????????????  ??????,  ?  ??????  ??  ????  ??  ?????  ?????  ??????  ??  ??????,

???  ???????  ??  ???????,  ?  ????  ????...

??  ??  ????  ??? ??  ????  ???? ????  ???????  ?????  ??  ?????, ?  ??????  ??  ??  ???????,

??  ??  ???  ?????  ??????  ??  ??  ??  ????  ????????, ???????  ?  ????????, ?  ??  ?? ?????

???????  ?  ???????  ??????????  ?  ??????.

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ????? ?? ?? ?????? ????????! ???? ?? ???? ???? ???????, ????????? ??? ?? ???? ??????, ?? ?? ???? ??????? ??????. ????? ?? ????????????? ????? ???, ????? ???? ???? ??????? ????? - ?????? ?? ?? ???????? ?? ???? ?? ?????, ??? ?? ?? ???? ?????.??? ?????? ??? ?? ??????? ??????, ?? ???? ?? ???????? ? ???.????? ?? ?? ?? ?? ??????? ??????????? ???? ?????, ???? ?? ???? ??????? ?? ????? ??????????. 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ма  какви  бре  увређеном Милева,  драго  ми  је  што  дискутујемо,  ми  сви  износимо

само  своја  мишљења  која  се  мање  више  на крају  своде  на  заједничка  мишљења  која

одобравамо  ако  су  племенита  и  аргументована.

Ти  си  управу,  народ  је  унижен  и  најтеже му  је.

Мени  је  најдраже  било  када  сам  видела  како је  наш  +Патријарх  избегао Дачићев

рукољуб. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

? ???? ??????? ?????????? ?????? ??????????, ?????? ?? ?? ???????. ??? ?? ???????? ???? ????????????

????? ??? ??????????? ?? ???????,??? ?? ?? ???????????? ?????????? ??????? ?? ??????? ??????.

:drugarstvo:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...