Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Кога би сте волели да видите на месту следећег патријарха ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Владику Атанасија 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Ракиту? Јевтић је умировљен. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ??????? ?????? ?? ?????????. ???????,???????,????????? ??? ?? ?? 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Ја бих волео да нам Бог поживи Патријарха Павла још много, много година и да нам сачува Цркву, а који ће бити епископ у којој епархији, Боже мој... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Замолио бих бртију и сестрију ,ако је могуће , да испред имена епископа бар напишу оно чувено "еп" или "+".... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> 8084.gif Опростите на минуциозности..... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Много готивим ваљевског владику Милутина али пошто сам ја у ваљевској епархији не бих волео да оде. Иначе Амфилохија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Не бих ни ја желио да митрополит Амфилохије оде јер је тешко стање у Црној Гори. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ?? ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ?????????? ????? ??? ?????, ????? ?????? ? ?? ??? ?????? ?????, ? ???? ?? ???? ??????? ? ????? ????????, ???? ???... slazem se... Bozija volja... Bozija volja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ?? ??? ????? ?? ??? ??? ?????? ?????????? ????? ??? ?????, ????? ?????? ? ?? ??? ?????? ?????, ? ???? ?? ???? ??????? ? ????? ????????, ???? ???... slazem se... Bozija volja... Bozija volja ? ????? ??? ?????. ????? ? ???? ???? ??????? ? ????? ?????????? ??? ??? ?? ??? ????? ???. ??? ?? ??? ??? ??????? ?? ???? ? ?? ??????? ????? ?? ????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 неког ко ће да буде човек, као што је паријарх Павле. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ????? ?? ?? ?? ???? ?????, ??? ??? ?? ???????? ?????. 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ????? ?? ?? ?? ???? ?????, ??? ??? ?? ???????? ?????. 8084.gif 1317_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 22, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 Епископ Григорије је мој кандидат. Молим се за то. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука