Jump to content

Да ли хип-хоп музика може позитивно да утиче на човека?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nike mi. :D

verovo ili ne tu foru sam verovatno ja prvi provalio u Srbiji, jer sam medju prvima imao Nike a doselio sam se direktiva iz Njemacke :D takodje sam misljenja da sam prvi provalio i onu foru kad neko jede nesto lepo: daj maaaalo, necu ti pojesti :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Ja sam veliki obozavalac Hip-hop muzike,najvise pratim domacu scenu,i mogu reci da muzika licno na mene jako mnogo utice,rep muzika moze da izvuce ono najbolje iz coveka ako se slusaju pravi izvodjaci kao:marcelo,bs,skabo,uncle dzo i ostali,medjutim ako neko slusa one repare koje ni neznaju sta pricaju vac samo lupaju glupostii i to ce naravno uticati na coveka,kad mi neko kaze koju muziku slusa to mi mnogo govori o toj osobi,sama pomisao da neko slusa Jk je meni neverovatno posto mene u toj muzici nista ne privlaci,reci su ne povezane,tekst cesto govori o nekim glupostima..

Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...