Макрина Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Жао ми је оци драги али мало сте оманули са хип-хопом Зато дајем глас,златни глас,једном ретком хип-хоп уметнику који је доста задржао аутентичност деведесетих а то је ко други до Mos Def 301 Лазар Нешић, Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Јесам , та песма је ускоро готова .... У питању су моје колеге са факултета , бенд се зове " Тремендум " .... Стварно су фантастични . Браћо, ово је генијално! Удрите! Nikola311 је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Јесам , та песма је ускоро готова .... У питању су моје колеге са факултета , бенд се зове " Тремендум " .... Стварно су фантастични . добро звуче Nikola311 је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Nikola311 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јун 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Послато са Nexus S користећи Тапаток 2 Anette, Лазар Нешић and Nikola311 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Nikola311 је реаговао/ла на ово 1 А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Жао ми је оци драги али мало сте оманули са хип-хопом Зато дајем глас,златни глас,једном ретком хип-хоп уметнику који је доста задржао аутентичност деведесетих а то је ко други до Mos Def Јеа! Класика! Ово остало је тешка комерцијала, посебно српски хип хоп. Наравно, свака част свима који раде, али само кад одеш у Л.Е., прођеш његовим улицама и колуарима, можеш да скапираш шта је хип-хоп. у Србији је то смешно копирање, нисмо ми тај менталитет. Зато се код нас треба држати предањске народњачке музике, а посебно неоталаса који је донео Јужни ветар Мени се ово свиђа: Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 7, 2012 Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 Јеа! Класика! Ово остало је тешка комерцијала, посебно српски хип хоп. Наравно, свака част свима који раде, али само кад одеш у Л.Е., прођеш његовим улицама и колуарима, можеш да скапираш шта је хип-хоп. у Србији је то смешно копирање, нисмо ми тај менталитет. Зато се код нас треба држати предањске народњачке музике, а посебно неоталаса који је донео Јужни ветар Мени се ово свиђа: Браво Лазо!То је то!Штета што нема више аутентичног стила... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Ponadao sam se da je ovom Nikoli Flow malo bolji od argumenata ali i nije bas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 . Стварно су фантастични . Lepo je sto se momci trude ali krsh isto kol'ko i tvoja stvar. Flow nikakav, matra prosechna, lajnovi bzwz. Бартендаз је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 . Стварно су фантастични . Lepo je sto se momci trude ali krsh isto kol'ko i tvoja stvar. Flow nikakav, matra prosechna, lajnovi bzwz. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 A sto se tiche hip hopa. Moze. Ali normalan hip hop a ne ove paljevine kod nas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Evo josh malo kvaliteta koga zanima kvalitetno. http://www.youtube.com/watch?v=KfdAJxUXgYI Олимп је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Josh malo Nije bas pozitiva ali inspirativno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 idemo, moj zemljak oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука