Jump to content

Да ли хип-хоп музика може позитивно да утиче на човека?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Ниџо, ово радиш ти?

Хип-хоп као и свака друга музика може да позитивно утиче ако се ствари поставе на право место, ако музика не постане опсисија и идол.

Хип-хоп волим, не баш много... највише као неки crossover , нешто као што ради нпр. clowfinger

Подели на овим сајтовима

Јесам , та песма је ускоро готова ....

У питању су моје колеге са факултета , бенд се зове " Тремендум " ....

Стварно су фантастични .

Подели на овим сајтовима

Хммм...

Иако волим Матисјахуа (то је име извођача, не бенда), и иако су му речи песме сасвим ОК, тешко да се његова музика може назвати хришћански реге, будући да је Матис хасид...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

On 6. 6. 2012. at 21:41, nishizawa рече

Хммм...

Иако волим Матисјахуа (то је име извођача, не бенда), и иако су му речи песме сасвим ОК, тешко да се његова музика може назвати хришћански реге, будући да је Матис хасид...

:)

Цитат
HIDING PLACE

Written by Mark Mohr. Arranged by Mark Mohr, Scott Whelan & Ace Winn

Scriptural Inspiration: Psalm 32:7, Psalm 46, Psalm 91 & Psalm 144:2

CHORUS: You alone are my hiding place (Psalm 32:6-7, Isaiah 4:6) / You alone are my only refuge in the storm (Isaiah 25:5, Neh 1:7, Psalm 71:3) / You alone can bring the calm (Psalm 89:9, 107:28-30 & Matt

-27). (2X).

Well as I survey all the land every ocean and sea (Psalm 148:7-13) / Every hill and every valley, every mountain and tree (Psalm 95:4-6 & 121:1) / Oh He, He alone is the shelter for me (Psalm 91:1 & Isaiah 4:6) / From the East unto the West and the North to the South (Psalms 107:3-6) / My soul is truly blessed every time I'm about (Eph 1:3) / Yes He, He is the only true comfort for me (2Cor 1:3-6 & Isaiah 61:2). / (Chorus).

Now when no longer can I walk I know the Lord God will carry (Matt

-30 & Psalm 68:19) / ...Me to this place of solitude-His holy sanctuary (Isaiah 8:4) / Yes He, He is the only true refuge for me (Psalm
b,
,
, 94:22) / Solace in my trials and comfort in my pain (Isaiah
, James 1:2, & 1 Pet 1:6) / You grant me peace in the eye of a hurricane--I'm gonna magnify Your Name (Phil 4:6-7 & 2 Thes
). / (Chorus).

So I will sing You songs of praise and acknowledge all Your ways and glorify You in every way! (Psalm 150) / Sing You songs of praise and acknowledge all Your ways and glorify You in every day! / (Psalm 9:1-2) (Repeat) / (Chorus 2X).

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије
  On 6. 6. 2012. at 21:37, Михајло рече

ова са преводом је блокирана у мојој земљи :)

Брате, само за тебе :

http://www.dolazak.com/2011/11/one-day-matisyahu-hrv-titl-od-zeljko-b/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...