Jump to content

Биљана-ЖРУ дневник

Препоручена порука

Понекад је јако важно подржати човјека,просто тако,из срца.Да се он не би сломио од бола!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Понекад је јако важно подржати човјека,просто тако,из срца.Да се он не би сломио од бола!

:)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Још увијек сам ту.............и чекам те! Надам ти се! Знам да ћеш доћи! 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Подели на овим сајтовима

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Хтјела сам нешто да напишем, али.................расплакала би се! И одустала сам! Ево ово умјесто ријечи.....па ко има уши, нека чује! 

Подели на овим сајтовима

Може тишина много тога рећи! Чак много више него било које ријечи! Понекад ми се зна десити да слушам тишину! Ах, како лијепо одзвања та прекрасна мелодија тишине у мојим ушима! Колико само прича испричаних, без иједене ријечи! Тишина је посебно стање! Кад у тишини пустиш сузу, она није роптање.......она је ослобађање! Кад се у тишини насмијеш, то није онај пластични осмијех којег сваког дана навлачиш само да би опстао у том дану, то је онај искрени осмијех који осликава тебе онаквог какав јеси! Све је у тој тишини истинито и право и да би дошао до тамо, једноставно мораш научити да слушаш! Да слушаш и да чујеш сваку ријеч тишине! 

artlimited_img339219.jpg

http://www.artlimited.net/user/0/0/1/8/6/5/2/artlimited_img339219.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Да.......знам ја да претјерам! И да урадим нешто што се другоме не свиђа! Ето, деси ми се да само нешто кажем, једну ријеч...............реченицу, па да изазовем бујицу осјећања! Понекад осјетитим да сам прешла границу, па се повучем у нади да нисам превише штете нанијела, а понекад заиста не видим да сам границу одавно већ прешла и дубоко загазила тамо гдје, ни под разно, не смијем бити! Није то из зле намјере! Напротив, можда ми је превише стало па....................ма ништа, у сваком случају до мене је! Неће се то више поновити! Обећавам да више ништа нећу учинити што би прешло било какве границе! И сада једино што могу рећи јесте.................ИЗВИНИ!

tumblr_mn4qdx1oKj1sqhfwgo1_500.jpg

http://www.tumblr.com/tagged/tree

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...