Milan Nikolic Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Од 23:45ч по нашем, уживо са Хаваја: http://www.nasa.gov/connect/chat/venus_transit.html Са наших поднебља, транзит се може видети од изласка Сунца у 05:00ч до 06:45ч. Обавезна је употреба филтера за Сунце; могу послужити и наочаре за варење. obi-wan, Олимп, ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Хвала на информацији! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Искористите прилику да ово видите, јер следећа је 2117.г. sqny је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Само сам погледао у небо и наставио да спавам. Ево како је било над Београдом: http://www.youtube.com/watch?v=2u9nUtyQbDY ivona је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 8, 2012 Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука