Биљана Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Моцарте, хронике су ти за 10! А онај клипић који си успут склепао.........под столом сам 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 danas sam sklepao ovaj klip Ово нису misheарd lyrics, већ actual lyrics w.a.mozart and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 HEHE... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Цео дан ми је ова песма у глави... На Тару ми сва Удба, сва немирна, иди ринтај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Poni nije dobro prošao... a sad tek vidim kako izgleda anlaser, da bar znam šta su mi naplaćivali u servisu, hvala Moc w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 У сервису ти нису наплаћивали анласер, него то што не знаш како изгледа... Драшко and Таша је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Иначе, Моци је коначно открио начин да популаризује Постхумус (тако ли се вика овај оркестар?) Николa and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 jes... e.s.posthumus mada mislim da sam samo uprljao pesmu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 jes... e.s.posthumus mada mislim da sam samo uprljao pesmu Ма какви, само си је приближио некима од нас који нисмо разумели речи. w.a.mozart and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Evo ti jedna za hronike! Inače omiljena! girls036 feeble, w.a.mozart and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 hvala najlepše... ne znam šta bih izdvojio iz rekvijema... kako izdvojiti savršeno iz savršenog al evo ipak glasovi od 1,32 nadalje su ubistveni- mnogo volim kad puno njih peva u isto vreme kao ovde recimo http://www.youtube.com/watch?v=Rh64ZgdHLTs ovo je sam Bog u notama Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 za ovaj drugi snimak iz Figara jedan od komentara glasi- mocart s osmehne svaki put kad neko sluša ovu verziju lol Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Ne znam kako će ti se ovo svidjeti! .mense. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 pa onako... hehe Таша је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gijCJuDKvSY ovo je cela verzija završetka 2. čina Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука