Jump to content

Забрана хиџаба у исламском свету

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 155
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ovaj vaš bolesnik Ako -neka, neka ide u toalet i neka se pogleda u ogledalo i neka se svađa sama sa sobom.Mi ne koristimo prljave metode

Da li ovo administracija vidi?

Ja samo postavljam materijal sa islamskih sajtova,shta je tu prljavo.

Slušaj Ako -neka, ti nemaš poštovanja prema sebi kako da imaš prema nama muslimanima.Imam i ja materijala u kojima muslimani se kolju i ubijaju peku, ja to neću postaviti jer to ko je radio je nikakav krščanin.A ti mi sada postavljaš materijalew gdje nespavaš želeći da na takav način kažeš e ovo su muslimani.Mogu ti reći da si ovim na jako bezobrazan način pokušala da učiniš da se mi odavde sklonimo i da kažemo muslimanima sa krščanima nema zajedničke.Sram te bilo i stid.
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Материјал који постављаш нема везе са насловом теме. Тиме само минираш један користан дијалог. Рекох, ако те интересује оитање екстремизма и екстремиста у исламу, можеш поставити и такву тему па тамо онда стваљати овакве снимке. Па ко хоће да коментарише нека изовли. Није у реду да на тему муслиманског одевања стављаш снимке о џихаду, пучкама, ескпозивима (што се тиче Ирака, њихова Борба за слободу је потпуно легитимна у ослобађању од оних светских слилеџија и сатаниста који су се помамили због ирачке нафте).

Подели на овим сајтовима

Ovaj vaš bolesnik Ako -neka, neka ide u toalet i neka se pogleda u ogledalo i neka se svađa sama sa sobom.Mi ne koristimo prljave metode

Da li ovo administracija vidi?

Ja samo postavljam materijal sa islamskih sajtova,shta je tu prljavo.

Slušaj Ako -neka, ti nemaš poštovanja prema sebi kako da imaš prema nama muslimanima.Imam i ja materijala u kojima muslimani se kolju i ubijaju peku, ja to neću postaviti jer to ko je radio je nikakav krščanin.A ti mi sada postavljaš materijalew gdje nespavaš želeći da na takav način kažeš e ovo su muslimani.Mogu ti reći da si ovim na jako bezobrazan način pokušala da učiniš da se mi odavde sklonimo i da kažemo muslimanima sa krščanima nema zajedničke.Sram te bilo i stid.
Izvinjavam se zbog ovih riječi braći krščanima koji nas uvažavaju na ovome forumu koji pokušavaju sa nama zajedničku riječ nađu.Mi se zahvaljujemo administraciji na korektnosti vođenja ovog foruma.Ovo je protest i lična poruka koja se odnosi na samo ako neka koja mrzi sebe a onda mrzi i druge.
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ваља се подсетити значења речи „толеранција“ и треба рећи да латинско „толерантиа“ означава „попустљивост, трпељивост према туђим схватањима, без обзира што се неко са њима не слаже“. Толеранција може и треба да означава и поштовање људске слободе.

Православна васељенска црква јесте Црква која поштује људску слободу и право на људско изјашњавање. Православна црква, слободно се може рећи, јесте божанска институција која не намеће људима своје догматске истине; она их излаже, проповеда, сведочи и на тај начин шири, али пријем тих истина искључиво зависи од слушалаца којима су упућене.

Одлука о прихватању или неприхватању тих сведочених и проповеданих истина у искључивој је „надлежности“ слушалаца те поруке или, секуларним језиком исказано, грађана до којих та порука долази.

Став Православне цркве према демократији, свеукупној људској разноликости и верској толеранцији никако не може бити негативан, јер и демократија почива на поштовању људске слободе и људског права на избор. Поглавар наше помесне Цркве, Његова Светост Патријарх Павле, веома често истиче да је „слобода без одговорности недостојна човека, а одговорност без слободе недостојна Бога“.

mogli bi se malo podsetiti teme

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,255.0.html

klapklap

oprostite na crvenilo

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

ja ne poričem da ima u islamu ekstrmista koji nama muslimanima veću šetu čine nego vama,ali stavljati te materijale  u kontekstu ovih naših razgovora koji su zaista konstruktivni i bratski i prijateljski, je u kontekstu vi muslimani ste ovakvi.To je jako prljav i podao način.Ja to nebih nikada uradio svojoj braći krščanima.Ekstremizma ima i u krščanstvu možda onaj koji te klipove šalje je najbolji dokaz o tome i ja kada bih gledao na krščanstvo kroz prizmu ovakvih ni jedne minute ni sekunde ne bih bio na ovome forumu.Svako dobro!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Материјал који постављаш нема везе са насловом теме. Тиме само минираш један користан дијалог. Рекох, ако те интересује оитање екстремизма и екстремиста у исламу, можеш поставити и такву тему па тамо онда стваљати овакве снимке. Па ко хоће да коментарише нека изовли. Није у реду да на тему муслиманског одевања стављаш снимке о џихаду, пучкама, ескпозивима (што се тиче Ирака, њихова Борба за слободу је потпуно легитимна у ослобађању од оних светских слилеџија и сатаниста који су се помамили због ирачке нафте).

Jihad je protiv sviju shto nijesu za Alaha,a sve shto postavim je sa islamskih izvora.

Znachi vi opravdavate Jihad u Bosni?

Jihad opravdava i Quran,a nijedan od muslimn teolog nije osporio,nego je samo nalazio meni mane,onako primitivno,kukavichki.

Ja ne idem van tema,uopshte.

A vi kao moderator,dobro je shto pozivate administracija.Samo napred,zabranite istina.

Подели на овим сајтовима

Ако-нека , зомолили би те да више не спмујеш теме јер нема потреба за то. Хвала на разумевању.

Ja nijesam spamovala ni jednu tema,samo istina je doshla sa moje strane,sa islamskih izvora.

Ja ne razumijem.

Da li je ovo opomena pred banovanje ?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ако-нека , зомолили би те да више не спмујеш теме јер нема потреба за то. Хвала на разумевању.

Ja nijesam spamovala ni jednu tema,samo istina je doshla sa moje strane,sa islamskih izvora.

Ja ne razumijem.

Da li je ovo opomena pred banovanje ?

Наравно да није опомена, али за мало да буде....

Дакле, није фора да се размећемо са "истином" када се озбиљно прича...јер и брат наш "само дијалог" може овде да нам излепи благосиљање Шкорпиона и убијање муслимана и докле смо онда стигли ?! Нема ништа од разговора. ....

Хајде молим те више да не спамујеш теме ....Хвала унапред.  klapklap

Подели на овим сајтовима

Da li taj vash brat musliman ima pravo na ovom forumu da mene vrijedja,pa su opomene  samo za mene.

Shkorpioni su iznimka,jedinstven sluchaj,a ja sto postavljam nije iznimka,vec samo Quran.

Evo ja se izvinjavam zbog oštrih riječi, nisam došao da ovdje vrijeđam, ali takođe razmislite o vašim postupcima da li su oni u skladu hriščanstva.Kao musliman tvrdim da nisu.Ono što znam o porukama Isusa u novom zavjetu je da se suprotno govori od onoga što vi pišete.Ali ono što se piše govori više o piscu nego o onome što je napisano.Svako ti dobro želim!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Shkorpioni su iznimka,jedinstven sluchaj,a ja sto postavljam nije iznimka,vec samo Quran.

Ок, договорили смо се и од сада  мало више цитирајте и спроводите дух Новог Завета, а Ку'ран мало оставите... klapklap

Подели на овим сајтовима

Jihad je protiv sviju shto nijesu za Alaha,a sve shto postavim je sa islamskih izvora.

Znachi vi opravdavate Jihad u Bosni?

Jihad opravdava i Quran,a nijedan od muslimn teolog nije osporio,nego je samo nalazio meni mane,onako primitivno,kukavichki.

Ja ne idem van tema,uopshte.

A vi kao moderator,dobro je shto pozivate administracija.Samo napred,zabranite istina.

Mir Božiji na tebe!

Dobro ti ljudi rekoše da je van teme tvoje pitanje o džihadu,ali ću samo kratko...

Na jednom suđenju čuh od jednog da je bio sveti rat protiv muslimana,pa mi malo bi smiješno a malo se naježih.

Otvori temu pa da se napričamo...mogli bismo ti i ja o tome.

Mir s tobom!

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...