Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

А Руси ће као да се каче са Америма због нас...? Дајте људи мало реално размишљајте, заболе Русе за нас... :)

Да смо били паметни тамо 89-те да пустимо Амере да направе војне базе на Косову и где хоће, данас би имали и Косово и пуно више од тога. Али ми смо се уздали у Русе и остали голи и боси. Амери су наравно направили војне базе како су хтели, у сваком случају.

Размишљајте бре мало, изумрећемо ко диносауруси...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Хитлер је дошао на власт на изборима,

Истина је да је Хитлер дошао изборима на власт, и ако је имао доста јаке политичке противнике (Комунисте - око 5 милиона) само што за разлику од Томе, он је своје политичке неистомишљенике послао у радне логоре а на хиљаде њих је побио као псе на улицама Немачке, а Тома ће са овим "пораженима" да шурује, тако да Мићуне мој има разлике.

Подели на овим сајтовима

Да смо били паметни тамо 89-те да пустимо Амере да направе војне базе на Косову и где хоће, данас би имали и Косово и пуно више од тога.
I sta bismo dobili time nista. Makedonija je dala da ih Nato prakticno okupira i nista nisu dobili.

Amerika je 2000 godine vojno podrzavala albanske sepratiste i podelila Makedoniju kao zemlju. Drugo mi i jesmo ponudili baze Americi

ali su to oni odbili, sa obrazlozenjem da oni biraju nacin na koji ce da udju na Kosmet.

Подели на овим сајтовима

А Руси ће као да се каче са Америма због нас...? Дајте људи мало реално размишљајте, заболе Русе за нас... :)

Да смо били паметни тамо 89-те да пустимо Амере да направе војне базе на Косову и где хоће, данас би имали и Косово и пуно више од тога. Али ми смо се уздали у Русе и остали голи и боси. Амери су наравно направили војне базе како су хтели, у сваком случају.

Размишљајте бре мало, изумрећемо ко диносауруси...

Ovo je tacno, ali sada kasno ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

I sta bismo dobili time nista. Makedonija je dala da ih Nato prakticno okupira i nista nisu dobili.

Amerika je 2000 godine vojno podrzavala albanske sepratiste i podelila Makedoniju kao zemlju. Drugo mi i jesmo ponudili baze Americi

ali su to oni odbili, sa obrazlozenjem da oni biraju nacin na koji ce da udju na Kosmet.

А овако смо добили шта?

Ми смо у то време имали чиме да тргујемо, још увек нисмо били тотална беда и могли смо да направимо неки договор. Веровао или не, они су тада били добрим делом на нашој страни. Али је њима Слоба рекао "ј**** се, ја сам комуниста", није хтео ни да прими америчког амбасадора на разговор... То је у дипломатији само један степен испод објаве рата. И онда кукамо како су "против нас". Па нормално да су против нас када смо ми против њих.

Сад је наравно касно, више немамо ништа што би могли да понудимо. Можемо само да маштамо о некаквом "руском цару", ал` тај филм неће да гледамо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А овако смо добили шта?

Ми смо у то време имали чиме да тргујемо, још увек нисмо били тотална беда и могли смо да направимо неки договор. Веровао или не, они су тада били добрим делом на нашој страни. Али је њима Слоба рекао "ј**** се, ја сам комуниста", није хтео ни да прими америчког амбасадора на разговор... То је у дипломатији само један степен испод објаве рата. И онда кукамо како су "против нас". Па нормално да су против нас када смо ми против њих.

Сад је наравно касно, више немамо ништа што би могли да понудимо. Можемо само да маштамо о некаквом "руском цару", ал` тај филм неће да гледамо.

E pa izgleda da je tu velika zabluda, sto mi mislimo da mozemo da senagodimo sa njima. Mogli smo eventualno da se dogovorimo da smo bili vojno jaki i da smo imali jedno 15 atomskih bombi. Jedino tada bi oni odustali od politike batine i morali bi da idu u drugom pravcu.
Подели на овим сајтовима

Па могли смо да се нагодимо. Не разумете како размишљају западњаци, код њих све може да се договори, али мора да се гледа реално. Значи, не можеш ти да тражиш за Телеком "10 милијарди" зато што "толико вреди" у неком твом замишљеном свету. У реалном свету ти немаш ниједног купца и то не вреди ништа. Онда дође Аустријанац и каже "ево ја ти нудим пола милијарде", то је више него ништа. И то није никаква "увреда", нити превара. То је реалност. Ако ти не одговара, кажеш "хвала, не" и нема проблема.

Ми нисмо имали бомбе, али смо имали солидну државу, тржиште, раднике итд. Наравно, Слоба није хтео са њима ни да разговара, али да је хтео ту је могло сасвим лепо да се договори. Сад више немамо ни државу, ни тржите, радници су се 50% разбежали по белом свету и ето... Сад да им понудимо и да нас окупирају тотално и поставе своју власт, они ће да кажу - који ћете нам да се замлаћујемо са вама?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Moze da se dogovori, samo sto je nase iskustvo takvo da sve sto je dogovoreno nikada nista nije ispostovano. Sa geopliticke tacke

gledista oni su mogli da biraju saveznike na Balkanu i kao sto je i za bilo ocekivati nisu izabrali nas.

E pa bolje da smo imali bombe, jer tada oni nebi ni pomisljali da nas napadnu nego bi seli za sto videli sta oni zapravo hoce od nas

i onda bi pokusali da se dogovorimo.

Подели на овим сајтовима

Грешиш. Није да они нису изабрали нас, него ми нисмо изабрали њих. Кажем ти, Слоба уопште није хтео да разговара са њима, прочитај из историје како су се одвијале ствари. Одприлике је било овако:

Амери: Ми хоћемо војну базу на Косову.

Слоба: Ј**** се.

УЧК: Важи, нема проблема.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Moze da se dogovori, samo sto je nase iskustvo takvo da sve sto je dogovoreno nikada nista nije ispostovano. Sa geopliticke tacke

gledista oni su mogli da biraju saveznike na Balkanu i kao sto je i za bilo ocekivati nisu izabrali nas.

E pa bolje da smo imali bombe, jer tada oni nebi ni pomisljali da nas napadnu nego bi seli za sto videli sta oni zapravo hoce od nas

i onda bi pokusali da se dogovorimo.

Nisu oni birali saveznike, nego su se njihovi 'saveznici' na Balkanu sami izborili za to: lobirali su, vodili medijski rat, (pot)plać(iv)ali koga god su mogli...za to vreme smo mi trtljali o nekakvoj suverenosti, međunarodnom pravu, UN, Rusiji, Kini, nesvrstanima, slavnoj istoriji, kosmičkoj pravdi. Kad smo se osvestili, već smo žestoko dobili po glavi. A najtragičnije od svega je što mnogi na ovom području i dalje ne vade pouke iz pređašnih iskustava...

Подели на овим сајтовима

Грешиш. Није да они нису изабрали нас, него ми нисмо изабрали њих. Кажем ти, Слоба уопште није хтео да разговара са њима, прочитај из историје како су се одвијале ствари. Одприлике је било овако:

Амери: Ми хоћемо војну базу на Косову.

Слоба: Ј**** се.

УЧК: Важи, нема проблема.

Mozes da nadjes intervju koji je dao Momir Bulatovic gde otkriva da njima jeste nudjena baza ali su to oni odbili.

Makedonija je usla u Parterstvo za mir mnogo pre nas, dali su baze Nato paktu bivsa baza JNA Krivolak je ustupljena njima.

2000 albanci su krenuli u oruzanu pobunu i Amerika i Nato je imao identican stav kao i prema SRJ. Tako da su oni izabrali

albance za svoje glavne saveznike na Balkanu, ne samo u odnosu na nas vec i druge.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...