Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Дакле ако су други лоши ок је да и ти будеш лош?

Ако други не поштују жртве ок је да и ти не поштујеш?

Лепа логика.

Nema ti los - dobar u politici. Interesi i reciprocitet vladaju u medjudrzavnim odnosima. To los - dobar ostavi za majstore.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Citirao sam Željkov post, on je spominjao "lep primer" saučešća posle žrtava zemljotresa u Italiji ;)

Verovatno ne. Niti su stajali danas Srbi svuda u svetu. Ako su ljudi u vojvodjanskoj skupštini rešili da tako odaju počast žrtvama, šta je tu problem?

Ко може да ти забрани да упоређујеш концентрациони логор из другог светског рата у коме је страдало на стотине хиљада деце, жена, стараца.................са предимензионираним и дискутабилним догађајем у једном делу Републике Српске ?

Проблем је и у томе што је, између осталих, и председник САД Барак Обама тај догађај назвао једним од " најмрачнијих догађаја у 20. веку " и самим тим потврдио оно на шта слободоумни Срби указују.......

Но, твоје право је да станеш у ред оних који не бирајући средства покушавају да од озбиљног и слободарског народа као што је наш - јефтиним триковима и бедном пропагандом сврстају у ред оних народа који су кроз своју историју имали логоре смрти, попут, као што си и сам поменуо - Јасеновца.

Подели на овим сајтовима

Neverovatno ali Ratko Mladic je uspeo neverovatno; da od srba napravi zlocince a od Bosnjaka koji su u II svetskom ratu bili fasisti zrtve. Taj covek je najodvratniji i najgori srbin mozda cak u nasoj 1000 godisnjoj istoriji.

Ne bih ulazio u diskusiju o ovome, ali i da je tacno kakve veze to ima sa Srbijom i njenim parlamentom? Jeli bio mozda pod komandom generalstaba u Srbiji? Nije, zapad je lepo priznao Bosnu, tamo izbio gradjanski rat a Mladic je rodjen tamo i tamo je ratovao. I kakve to veze ima sa Srbijom? Karadzic je iz Crne Gore, ziveo u Sarajevu i bio predsedni RS. Kakve on ima veze sa Srbijom i nasom Skupstinom?

Подели на овим сајтовима

Nisam mislio na "sve" muslimane, hrvate ili nemce vec na njihove parlamente. Pa ako oni to ne rade u svojim parlamentima zasto bi srbi to radili u svom? Mi imamo neke " ekstra" obaveze?

A ako neki od ljudi u vojvodjanskom parlamentu resi da ne odaje pocast zrtvama u cemu je onda problem?

Nemamo mi nikakve ekstra obaveze, ali su oni eto odlučili da tako odaju počast. A da je situacija obrnuta, da su recimo, nekim čudom, u hrvatskom parlamentu odlučili da odaju počast ubijenima u Jasenovcu, i da poslanici nekih stranaka nisu hteli da ustanu, da li bi pričao da je to 'OK, možda ih bole noge pa ne mogu da ustanu'?

Подели на овим сајтовима

Nemamo mi nikakve ekstra obaveze, ali su oni eto odlučili da tako odaju počast. A da je situacija obrnuta, da su recimo, nekim čudom, u hrvatskom parlamentu odlučili da odaju počast ubijenima u Jasenovcu, i da poslanici nekih stranaka nisu hteli da ustanu, da li bi pričao da je to 'OK, možda ih bole noge pa ne mogu da ustanu'?

Ne, meni bi bilo cudno da neko u hrvatskoj skupstini odaje pocast pobijenim srbima. Ili u Sarajevu. E to bi bila vest za novine. Kao iz one anegdote gde je prolaznik ujeo psa.

Подели на овим сајтовима

Ne bih ulazio u diskusiju o ovome, ali i da je tacno kakve veze to ima sa Srbijom i njenim parlamentom? Jeli bio mozda pod komandom generalstaba u Srbiji? Nije, zapad je lepo priznao Bosnu, tamo izbio gradjanski rat a Mladic je rodjen tamo i tamo je ratovao. I kakve to veze ima sa Srbijom? Karadzic je iz Crne Gore, ziveo u Sarajevu i bio predsedni RS. Kakve on ima veze sa Srbijom i nasom Skupstinom?

Zato sto je vrhovni komandant Ratku Mladicu sedio u Beogradu i zato sto je isti bio clan JUL i komunisticke partije Srbije.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

A sta Kostunicini Srbijanski rasisti i fasisti Tomislava Diplomislava misle o svemu mozda najbolji govori cinjenica da je Pastor ustvari minutu cutnje dao za sve zrtve gradjanskih ratova na podrucju bivse Jugoslavije a ne samo Srebrenicu:

Predsjednica poslaničke grupe LSV Maja Sedlarević je rekla da je predsjednik Pastor prihvatio inicijativu i proglasio minut ćutanja za sve žrtve ratova 90-ih godina.

To razlicku i naprednim fasistima naravno nista ne znaci.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Zato sto je vrhovni komandant Ratku Mladicu sedio u beogradu i zato sto je isti bio clan JUL i komunisticke partije Srbije.

E, ovo je vec nonsens. I to je isti onaj nonserns zbog koga neko misli da bi mi trebali sada svakih pola sata da zastajkujemo i odajemo pocast zrtvama gradjanskog rata u susednoj drzavi. U kome nismo ucestvovali, na medjunarodnom sudu je dokazano.

Подели на овим сајтовима

Predsjednica poslaničke grupe LSV Maja Sedlarević je rekla da je predsjednik Pastor prihvatio inicijativu i proglasio minut ćutanja za sve žrtve ratova 90-ih godina.

To razlicku i naprednim fasistima naravno nista ne znaci.

Mogao je Pastor da se seti, a nije mu daleko, i onih koje su njegovi Madjari zive pod led gurali. Nema 500 metara od Vojvodjanske skupstine do keja na kom je to radjeno.

Подели на овим сајтовима

Ко може да ти забрани да упоређујеш концентрациони логор из другог светског рата у коме је страдало на стотине хиљада жене, деце, стараца.................са предимензионираним и дискутабилним догађајем у једном делу Републике Српске ?

Проблем је и у томе што је, између осталих, и председник САД Барак Обама тај догађај назвао једним од " најмрачнијих догађаја у 20. веку " и самим тим потврдио оно на шта слободоумни Срби указују.......

Но, твоје право је да станеш у ред оних који не бирајући средства покушавају да од озбиљног и слободарског народа као што је наш - јефтиним триковима и бедном пропагандом сврстају у ред оних народа који су кроз своју историју имали логоре смрти, попут, као што си и сам поменуо - Јасеновца.

Da, ružno je to što sam napisao. Isto kao i Željkove priče o Tutsima, zamljotresima u Italiji, i poslanicima koje bole noge pa ne mogu da ustanu. Bilo kakvo relativizovanje i sprdanje sa ubijenim ljudima je bedno, to je i bila moja poenta.

Подели на овим сајтовима

Pastor svake godine prisustvuje pomenu na Novosadskom keju. Tamo nema tebe; jer si 1993 zbrisao u inostranstvu da ne bi morao da ides u rat. Zato cuti i poklopi se po usima dezerteru jedan.

OK. Ali mogao bi i madjarski parlament malo da oda postu tim zrtvama. Da to bude onako zvanicno. A ne da cuvaju onoga koji je ucestvovao u tom zlocinu.

Подели на овим сајтовима

Da, ružno je to što sam napisao. Isto kao i Željkove priče o Tutsima, zamljotresima u Italiji, i poslanicima koje bole noge pa ne mogu da ustanu. Bilo kakvo relativizovanje i sprdanje sa ubijenim ljudima je bedno, to je i bila moja poenta.

A moja poenta je da je bezocna sprdnja ignorisati srpske zrtve u tom ratu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...