Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 To nije za dnevnopolitičke interese, ovih dana pre sedamnaest godina je to bilo. A sta mislis da se ti trogloditi malo prisete i stradalih srba i u ovom i u predhodnom ratu? Pa da malo odstoje i odcute i za njih? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 A sta mislis da se ti trogloditi malo prisete i stradalih srba i u ovom i u predhodnom ratu? Pa da malo odstoje i odcute i za njih? Taj stav samo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 A tebi smeta minut ćutanja? Ne smeta mi, ali ako nekoga bolle noge pa nece da stoji a voli da prica a ne da cuti, zasto bi to nekome smetalo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Taj stav samo. Pa naravno. Sta mislis, Srbi su ovce pa moze polupismeni canak da ih uci kome treba da odaju postu i koliko puta? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Pa znaci kada izginu negde ljudi a da to nema veze sa Srbima nas treba da zaboli uvo? Pa zasto se izjavljuju saucesca u slucaju zemljotresa i slicno? Evo, pre neku nedelju smo to ucinili posle zemljotresa u Italiji i pogibije nekoliko desetina ljudi. Eto lep primer. I sta, sada cemo svake nedelje da saljemo saucesca i da odajemo postu zrtvama zemljotresa? Ma zašto se svake godine održava komemoracija žrtvama Jasenovca? Eto lep primer. I šta sad, treba svake godine da se odaje pošta pobijenima tamo? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ma zašto se svake godine održava komemoracija žrtvama Jasenovca? Eto lep primer. I šta sad, treba svake godine da se odaje pošta pobijenima tamo? A jel im odstoje i odcute minutu muslimani u Sarajevu, hrvati u Zagrebu,nemci u Berlinu? Hajde reci mi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ma zašto se svake godine održava komemoracija žrtvama Jasenovca? Eto lep primer. I šta sad, treba svake godine da se odaje pošta pobijenima tamo? Леп пример ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Pa naravno. Sta mislis, Srbi su ovce pa moze polupismeni canak da ih uci kome treba da odaju postu i koliko puta? Pazi, odvajanje Vojvodine je kolektivna selidba u inostranstvo. Dakle i ti si autonomaš/secesionista kao i on. O ironije... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Јел презиреш лицемерје оних који користе пострадале у Сребреници за дневнополитичке интересе ? Нико не ваља сви су злочинци и лицимери једоно смо ми Срби супер искрени поштени и жртве. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Леп пример ? Citirao sam Željkov post, on je spominjao "lep primer" saučešća posle žrtava zemljotresa u Italiji A jel im odstoje i odcute minutu muslimani u Sarajevu, hrvati u Zagrebu,nemci u Berlinu? Hajde reci mi? Verovatno ne. Niti su stajali danas Srbi svuda u svetu. Ako su ljudi u vojvodjanskoj skupštini rešili da tako odaju počast žrtvama, šta je tu problem? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Ne smeta mi, ali ako nekoga bolle noge pa nece da stoji a voli da prica a ne da cuti, zasto bi to nekome smetalo? Не смета ми ни када је неко лажов. Ал ми смета кад је неко у политици и отворено лажов. Исто тако ми не смета кад је неко социопата, али ме смета када је социопата у некој влади и скупштини. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Кад би бар једном успели да не направе циркус од трагедије било би добро. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Verovatno ne. Niti su stajali danas Srbi svuda u svetu. Ako su ljudi u vojvodjanskoj skupštini rešili da tako odaju počast žrtvama, šta je tu problem? Nisam mislio na "sve" muslimane, hrvate ili nemce vec na njihove parlamente. Pa ako oni to ne rade u svojim parlamentima zasto bi srbi to radili u svom? Mi imamo neke "ekstra" obaveze? A ako neki od ljudi u vojvodjanskom parlamentu resi da ne odaje pocast zrtvama u cemu je onda problem? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Кад би бар једном успели да не направе циркус од трагедије било би добро. Било би одлично. Код нас се изгледа жртве и страдалима не одаје поштовање него нам слуше у политичке и идеолошке интересе за препуцавање по форумима, скупштинама и осталим местима. Тужно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Nisam mislio na "sve" muslimane, hrvate ili nemce vec na njihove parlamente. Pa ako oni to ne rade u svojim parlamentima zasto bi srbi to radili u svom? Mi imamo neke " ekstra" obaveze? A ako neki od ljudi u vojvodjanskom parlamentu resi da ne odaje pocast zrtvama u cemu je onda problem? Дакле ако су други лоши ок је да и ти будеш лош? Ако други не поштују жртве ок је да и ти не поштујеш? Лепа логика. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука