Ромејац Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Још је гора ствар што напредњаци скупљају овакве ликове. Сада када су они најјачи партнер у власти оваквих има да буде све више. Имају добар пример са ДС-ом (и они су скупљали свакојаке), па изгледа да нису пуно научили! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Marina Raguš je zamenik ministra informisanja u Slobolfovom carstvu. (Gebelsov zamenik) Jednom prilikom je uporedila Miloševića sa Leonidom (Termopilski klanac, na šta sam hteo da povratim) i rekla je da su ljudi u Gvantanamu "tamo samo zato što su druge boje kože". Dodaj uz sve to koliko ja znam i izdajnik i shvatićeš o kakvom frankenštajnskom kadru je reč. Anti-zapadnjak do srži ceo život, i sad treba da verujemo da je ona ne znam ni ja šta - molim vas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Колико је мени познато , а познато ми је , Правда је у рукама Ђиласа. хахаааах oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 RYLAH, Juan Valdez and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 vido sam na tv, veli tadici, parafraziram, "to ne mora nista da znaci"... sta znas mozda se zaljubisko, zgodan su i jedan i drugi, bas bi bili dobar par... e a mozda je to rukovanje ustvari simbolizovalo izvinjenje, prevaziso je i najhriscanskije hriscane Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 UTORAK 10.07.2012 | 17:08 SNS-SPS-URS potpisali sporazum IZVOR: B92, TANJUG Beograd -- SNS, SPS-PUPS-JS i URS u sedištu naprednjaka potpisali su koalicioni sporazum o formiranju parlamentarne većine. Sporazum su potpisali lideri SNS, SPS, PUPS i URS Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Jovan Krkobabić i Mlađan Dinkić. Dokument koji su osnov za formiranje vlade potpisan je u sedištu naprednjaka, gde su prvi stigli Dragan Marković Palma i Ivica Dačić. Iako je juče dogovor bio neizvestan, tokom večeri su prevaziđeni svi problemi u pregovorima, a to je potvrdio i lider JS Dragan Marković Palma, koji je jutros podvukao da će sporazum danas biti potpisan. Uoči potpisivanja koalicionog sporazuma stranaka koje će činiti novu Vladu, B92 je došao do dokumenta koji precizira njihove zajedničke političke ciljeve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 i Toma Diploma vec uveliko najavljuje da je Kosovo izgubljeno ( zar to ne bese razlog zasto Koferce nece sa Cedom). Samo ovce nisu videle da je americki izbor Diplomislav jer ce sa njim lakse da manipulisu nego sa DS. Samo ovce nisu videle da je Dveri podrzan od strane DS da se odvoji malo glasova od laznog patriJote Diplomislava. I sad je ceda izdajnik a Diplomislav patriJota. A to sto smo izgubili 12 godina za nesto sto smo znali 1999 kada smo izgubili rat; a to sto su plate u Hrvatskoj duplo vece nego u Srbiji ; vece cak i u Crnoj Gori... I ovce opet glasaju za patriJote, pricaju o izdajnicima, Kosovskom Boju, ratovima; mrznjama, podelama... .I onda smrdljivi Diplomislav trazi "konsenzus" u prevodu hajde da se svi slozimo da je Kosovo propala stvar iako smo to i ranije znali ali ja sam na osnovu price o spasu aKosova dobio izbore; sada kuku ja moram da to potpisem. Uzivajte u ovoj vladi; ocekujem da Srbija prizna Kosovo do kraja godine. Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 i Toma Diploma vec uveliko najavljuje da je Kosovo izgubljeno ( zar to ne bese razlog zasto Koferce nece sa Cedom). Samo ovce nisu videle da je americki izbor Diplomislav jer ce sa njim lakse da manipulisu nego sa DS. Samo ovce nisu videle da je Dveri podrzan od strane DS da se odvoji malo glasova od laznog patriJote Diplomislava. I sad je ceda izdajnik a Diplomislav patriJota. A to sto smo izgubili 12 godina za nesto sto smo znali 1999 kada smo izgubili rat; a to sto su plate u Hrvatskoj duplo vece nego u Srbiji ; vece cak i u Crnoj Gori... I ovce opet glasaju za patriJote, pricaju o izdajnicima, Kosovskom Boju, ratovima; mrznjama, podelama... .I onda smrdljivi Diplomislav trazi "konsenzus" u prevodu hajde da se svi slozimo da je Kosovo propala stvar iako smo to i ranije znali ali ja sam na osnovu price o spasu aKosova dobio izbore; sada kuku ja moram da to potpisem. Uzivajte u ovoj vladi; ocekujem da Srbija prizna Kosovo do kraja godine. Oni i kad su na vlasti, sve što imaju da kažu je: gledajte koliko je Tadić loš! Ovo ovde je raspad sistema bez ikakve šanse za promene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 i Toma Diploma vec uveliko najavljuje da je Kosovo izgubljeno ( zar to ne bese razlog zasto Koferce nece sa Cedom). Samo ovce nisu videle da je americki izbor Diplomislav jer ce sa njim lakse da manipulisu nego sa DS. Samo ovce nisu videle da je Dveri podrzan od strane DS da se odvoji malo glasova od laznog patriJote Diplomislava. I sad je ceda izdajnik a Diplomislav patriJota. A to sto smo izgubili 12 godina za nesto sto smo znali 1999 kada smo izgubili rat; a to sto su plate u Hrvatskoj duplo vece nego u Srbiji ; vece cak i u Crnoj Gori... I ovce opet glasaju za patriJote, pricaju o izdajnicima, Kosovskom Boju, ratovima; mrznjama, podelama... .I onda smrdljivi Diplomislav trazi "konsenzus" u prevodu hajde da se svi slozimo da je Kosovo propala stvar iako smo to i ranije znali ali ja sam na osnovu price o spasu aKosova dobio izbore; sada kuku ja moram da to potpisem. Uzivajte u ovoj vladi; ocekujem da Srbija prizna Kosovo do kraja godine. Реална анализа стања. Благо теби што ниси овде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 .I onda smrdljivi Diplomislav trazi "konsenzus" u prevodu hajde da se svi slozimo da je Kosovo propala stvar iako smo to i ranije znali ali ja sam na osnovu price o spasu aKosova dobio izbore; sada kuku ja moram da to potpisem. Uzivajte u ovoj vladi; ocekujem da Srbija prizna Kosovo do kraja godine. Šta piše u koalicionom sporazumu IZVOR: B92 Uoči potpisivanja koalicionog sporazuma stranaka koje će činiti novu Vladu, B92 je došao do dokumenta koji precizira njihove zajedničke političke ciljeve. Na 13 strana piše da će stranke u vladi delovati zajednički na ostvarivanju: državne politike, ekonomske i socijalne politike, vladavini prava i pravnoj državi, borbi protiv kriminala i korupcije, reformi državne uprave, profesionalizaciji upravljanja javnim preduzećima, decentralizaciji i regionlanom razvoju, slobodi medija i zdravstvu, obrazovanju i nauci. SNS, SPS - PUSP - JS i URS se u koalicionom sporazumu obavezuju da će raditi na ispunjavanju zadataka i ciljeva koji su naveli u tih devet tačaka. Državna politika Što se državne politke tiče, zalažu se za ubrzanje procesa evropskih integracija uz kako navode "maksimalne napore da se dobije datum za optočinjanje pregovora sa EU". Navodi se da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova. Takođe se dodaje da će se pitanje Kosova i Metohije rešavati mirnim sredstvima, kao i da će se prihvatiti rezultati dijaloga Beograda i Prištine, koje je postigla prethodna Vlada. Не верујем да председник Републике Србије Томислав Николић не зна за овај коалициони споразум у коме пише : Србија неће признати независност Косова. ( тачка ) Ко год да се понадао - нема ништа од признања. А, тек у следећој влади у којој ће Двери Покрет за Живот Србије активно учествовати - неће морати ни да пише. Подразумеваће се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ma sta realno; cek da nam patriJote objasne. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 A to sto smo izgubili 12 godina za nesto sto smo znali 1999 kada smo izgubili rat Мислиш, тад су коначно схватили и они који слабије капирају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 А, тек у следећој влади у којој ће Двери Покрет за Живот Србије активно учествовати - неће морати ни да пише. Подразумеваће се. A šta oni misle da urade, ajde molim te objasni mi? Šta bi uradile Dveri, da su 2012. dobile 90% glasova a što ne rade sada vlasti ? Da ulažu malo oštrije proteste? Da zarate? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Мислиш, тад су коначно схватили и они који слабије капирају... Прошло је дванаест година и стварно само они који слабије капирају не могу да примете промене..... .smesko. САД више нису доминантна војна сила и како време буде протицало то ће бити јасно и онима који слабије капирају.................. .smesko. Самим тим ће и слабити положај " независног " Косова у региону и шире.......... .smesko. Док не ослаби до мере када ће се вратити под окриље државе којој и припада - Србији. И то је то........... .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Navodi se da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova. Takođe se dodaje da će se pitanje Kosova i Metohije rešavati mirnim sredstvima, kao i da će se prihvatiti rezultati dijaloga Beograda i Prištine, koje je postigla prethodna Vlada. Не верујем да председник Републике Србије Томислав Николић не зна за овај коалициони споразум у коме пише : Србија неће признати независност Косова. ( тачка ) Ко год да се понадао - нема ништа од признања. А, тек у следећој влади у којој ће Двери Покрет за Живот Србије активно учествовати - неће морати ни да пише. Подразумеваће се. Занимљиво да си до јуче тврдио (мада можда ниси ти него слични теби, разноразни двераши) да је Тадић признао Косово. Па како неће да призна ако је Тадић већ признао? И још занимљивије да је Тадић све то индетично радио али да сте опет ти и твоја екипа двераша тврдили да он то не ради. Zeebedee је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука