Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Majka uspavala dete pričom o novoj Vladi Majka kaže da priča o Vladi ima bolji efekat od bilo koje bajke STARA PAZOVA, 14. jun 2012. (Njuz) – Ljubinka Dragić (34) iz Stare Pazove konačno je pronašla način da uspava svoju trogodišnju ćerku Ivonu. Ova samohrana majka dvoje dece tvrdi kako nijedna priča nije dala rezultate kao ona o aktuelnim pregovorima o novoj Vladi. - Koju god bajku da sam pričala, od Palčice, Pepeljuge pa do Princeze na zrnu graška, dete bi samo zevnulo. Obe smo naučile već sve priče napamet – objašnjava za Njuz Ljubinka i tvrdi kako je ideju za pravu uspavanku dobila kada je i sama zadremala nakon gledanja jedne političke debate na televiziji. - Priču počinjem o mogućim koalicijama za formiranje Vlade. Krenem tu od demokrata, pa polako pređem na socijaliste, a potom i na njihove partnere. Kad stignem do Čede Jovanovića, dete već uveliko spava. URS još nisam stigla nijednom da pomenem. Jedanput sam probala i sa naprednjacima, međutim ta kombinacija nije imala nikakav efekat po dete pa ih od tad više i ne spominjem u pričama – kaže Ljubinka i savetuje ostalim majkama da probaju istu stvar, a ako im ni to ne uspava decu, da malo miksuju koalicije dok ne pronađu onu pravu. Ljubinka je majka i petogodišnjeg Lazara za kojeg tvrdi da je najnemirnije dete na svetu, ali da je i za njega pronašla savršen „recept“ za umirivanje. - Čim Lazar počne da skače po kući, ja mu pripretim Nikolićem i Tadićem. Da vidite kako se istog momenta uplaši i pobegne. Eto recepta za sve umorne majke – otkriva svoju tajnu za mir u kući ova snalažljiva žena. Miroslav Vujović TaNjuz.net Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Sve više građana se krsti u autobusu pored Skupštine Ljudi se najčešće prekrste i izgovore "Bože me sačuvaj" BEOGRAD, 12. jun 2012, (Njuz) – Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ (GSP) saopštili su kako je primećen trend da se sve veći broj građana, koji koriste njihove usluge, krsti pri prolasku autobusa pored nekih državnih zgrada, poput Skupštine Srbije, Predsedništva ili zgrade Vlade. Milenko Cvjetičanin, dugogodišnji vozač autobusa na liniji 26, za Njuz opisuje ovaj fenomen. - Ranije su se ljudi krstili još na voždovačkom Centralnom groblju pri prolasku pored kapele, a obavezno pored crkve Svetog Marka, međutim, sada je sve to zamenilo krštenje pored Skupštine. Nakon što se prekrste, putnici se okreću na suprotnu stranu prema zgradi Predsedništva gde je kancelarija predsednika – kaže za Njuz Cvjetičanin i dodaje kako se ovaj fenomen pojačao u periodu pre i posebno nakon poslednjih izbora. Još uvek aktuelna predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović kaže kako joj je drago da se sve ovo događa upravo u vreme kada je opala vera u državne institucije. - Neobično mi je drago da vidim ljude koji su počeli da poistovećuju naše institucije sa božijim hramovima – kaže Đukić Dejanovićeva – Čula sam da, nakon što se prekrste, građani najčešće izgovaraju rečenicu „Bože me sačuvaj“, što samo govori kakvo veliko strahopoštovanje gaje prema najvišoj državnoj instituciji, u kojoj sede moderni apostoli koji se žrtvuju za svoj narod – rekla je za Njuz predsednica Narodne skupštine. Kako nezvanično saznajemo, u skupštinskim kuloarima već se pojavila ideja da se Skupština otvori za krštenja, venčanja i pričest, o čemu će se izjašnjavati njen naredni saziv. Miroslav Vujović Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Коалиција око СНС са СПС-ПУПС-НС и ДСС, са укупно 138 посланика, 12 више од потребне већине од 126. Читајући програме свих тих странака нисам наишао чак ни на битније програмске разлике, које би међу њима стварале непремостиви јаз. Осим тога била би то Влада према ономе како су грађани Србије гласали.. Било би и стрпљења да видимо како би та коалициона Влада деловала, јер ову са ДС-ом и Тадићем смо видели и било је катастрофално. Like This ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Like This DSS je iskljuciv malo kada je EU u pitanju i to je problem SPS-u ... ali realno, to bi bila vlada kakvu je zeleo narod na izborima. Благовесник and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Imamo DS koji je kompromitovan, Dinkic jos vise, LDP su dijabole, SPS i DAcic su jedini koji su dobili pozitivnu ocenu na izborima iz predhodne vlade. A sa druge strane imamo SNS kao pobednika parlamentarnih i predsednickih izbora, DSS solidna , principijelna stranka i SPS. Mogli bi da napfrave dobru i stabilnu vladu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Dačić: Ma ne interesuje me, bre! Neka prave vladu! desk - 14. jun 2012. u 08.35 Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas u Novom Sadu da trenutno postoji „konfuzija” oko pitanja formiranja Vlade Srbije i za to optužio Demokratsku stranku i Srpsku naprednu stranku. „Zašto mene pitate zbog čega se ne formira vlada? Pa neka je formiraju bez mene, šta me briga. Zašto bih ja ušao u vladu u kojoj će neko sutra da kaže da mora da se prihvati sve što traži EU? Ili, zašto bih ja ušao u vladu koja kaže da mi ne možemo uopšte da pregovaramo sa EU?”, rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu. Ponovio je da su Ujedinjeni regioni Srbije neprihvatljivi za DS, dok s druge strane SPS ne želi da pristane na to da treći partner bude Liberalno-demokratska partija i da od nje zavisi parlamentarna većina. Dodao je da postoje pritisci i iz Vašingtona, i iz Brisela, i iz Moskve, kada je u pitanju formiranje Vlade Srbije. „Ja ne reagujem na pritisak. Ja nisam ni proruski, ni proevropski, ja sam prosrpski”, kazao je Dačić. Prema njegovim rečima, mora se razgovarati o tome kakvu će politiku nova Vlada Srbije imati, pritom vodeći računa i o nacionalnim pitanjima, koja nisu rešena. „Kako će se naša vlada ponašati za dva meseca, kada EU bude rekla da moramo da otvorimo kancelariju u Prištini? Kako će se ponašati za nekoliko meseci, kada kažu da mora Kosovo da dobije poseban telefonski pozivni broj? To nikako nisu bezvezna pitanja, to su ozbiljne stvari za ovakve vrste neozbiljnih razgovora koji se vode, po principu ko će koga da pređe i ko je lud, a ko je zbunjen”, rekao je Dačić. Dodao je da na njega ne mogu da vrše pritisak „ni tajkuni”, jer mu „nisu dali pare” za izbore. „Neka vrše pritisak na one kojima su dali pare za izbore”, rekao je Dačić. On je ocenio da se na SPS vrši pritisak samo da bi se po svaku cenu vlada što pre formirala. „Ma ne interesuje me, bre! Neka prave vladu, neka idu u vlast, ja ću da idem u opoziciju, šta me briga. Ko hoće da pravi vladu, neka nađe parlamentarnu većinu i neka mi se javi. Doviđenja”, rekao je Dačić i okrenuo se i otišao, odbivši da dalje odgovara na novinarska pitanja. (Beta) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Mnogo se osilio otkad je, ovaaaaaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Mnogo se osilio otkad je, ovaaaaaj... E ovaj je bio car i napravio RS tamo gde je nikada bilo nije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 DSS je iskljuciv malo kada je EU u pitanju i to je problem SPS-u ... ali realno, to bi bila vlada kakvu je zeleo narod na izborima. Po cemu je tu vladu vise zeleo od vlade SPS DS LDP/URS oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Жељko, od toga da DSS bude u vladi nema nista jer je Klintonova tj. Amerika vise puta podvukla Nikolicu i Tadicu da su svi prihvatljivi osim Kostunice Dr Vojislava i njegove demokratske stranke. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Тадић одустао од владе и наредио секретарима да покупе ствари из министарстава ПОЛИТИКА | 15. ЈУН 2012. | 16:22 П. Јеремић БЕОГРАД – Због немогућности Демократске странке да чини окосницу будуће владе Србије са СПС-ом, ЛДП-ом и УРС-ом без Млађана Динкића, као једног од министара, Борис Тадић, лидер демократа, одустао је од формирања владе и наредио секретарима у министарствима да покупе своје ствари. Наиме, како „Правда“ сазнаје из врха актуелне Владе, Тадић није успео да реализује договор са председником СПС-а Ивицом Дачићем у вези формирања владе, и одлучио је да „пресавије“ табак и да са својом ДС-ом и њеним коалиционим партнерима оде у опозицију. - То би требало да буде обелодањено већ почетком наредне недеље. Одлука је донета после низа консултација у централи ДС у Крунској улици у Београду. Тадићу сада тренутно не преостаје ништа друго него да направи велике резове у самој странци како би је припремио за наредне изборе. Врх ДС је констатовао да би после измењеног следа догађаја на политичкој сцени Србије и избором Томислава Николића за председника, демократе само изашле додатно ослабљене после нове четири године проведене у влади. Остало је да се странка стабилизује и да ојача како би могла да буде битан политички фактор у будућности – наводи наш извор. Да ће овакав наговештај уследити могло се и видети у изјави Тадића, који је рекао да је схватио поруку грађана на изборима, који, како је оценио, желе промене и најавио да ће он те промене спровести. Тадић је нагласио да ДС неће срљати у сваку владу. - Јасна ми је порука коју су нам грађани послали. Разумели смо то као поруку да траже промене и ја ћу их спровести и у странци и у влади ако је будемо формирали – казао је Тадић. Он је, на питање шта је спреман да уради када су промене у питању, навео да влада мора да промени све што до сада није ваљало. - Да заштити најсиромашније, да спречи бахаћење и нерационално трошење државних ресурса, да се енергичније обрачуна са корупцијом и коначно, да најбољи тим добије прилику да води државу и спроведе реформе – казао је Тадић. Упитан шта је проблем са лидером УРС-а Млађаном Динкићем, Тадић је одговорио да је за функционисање владе важно да она функционише као тим. - Имали смо доста искуства са нетимским понашањем. Влада не сме да буде скуп појединаца него тим, нити политика сме да буде прост збир партијских политика – навео је Тадић. Сузана Грубјешић, члан Председништва УРС-а, истакла је да су минималне шансе за договор о учешћу Уједињених региона Србије у будућој владајућој коалицији, јер, како је рекла, појединци из ДС-а врбују посланике УРС-а и чак нуде УРС-у улазак у владу, али без њиховог лидера Млађана Динкића. - Не само да врбују посланике УРС-а, већ иду дотле да нуде УРС-у да уђе у владу без Динкића! Закључите сами колике су шансе да се с таквима направи било какав договор. Ја вам кажем да су минималне. О свим коалицијама одлучују органи странке, али је мој лични став да УРС треба да остане у опозицији и да више никоме не буде изговор за сопствену немоћ и неспособност – сматра Грубјешићева. Председник ЛДП Чедомир Јовановић, како наводе поједини медији, разговарао је у четвртак са Тадићем и Дачићем и поручио им да до недеље, 17. јуна, очекује договор о формирању проевропске владе, која ће водити политику која пролази тест реалности. Јовановић им је пренео да их сматра најодговорнијим за хаос ка којем Србија клизи. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Вучић: СНС позвала СПС да започну разговоре о формирању владе ПОЛИТИКА | 15. ЈУН 2012. | 15:36 Извор: Бета БЕОГРАД – Вршилац дужности председника Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић позвао је данас Социјалистичку партију Србије (СПС) да започну разговоре о формирању нове владе. „СНС позива СПС да кренемо у разговоре о формирању владе. Сматрамо да Србија нема времена за губљење“, рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Београду. Вучић је казао да очекује да ће у наредних неколико дана бити јасно које политичке партије ће формирати владу. „Влада неће бити формирана за четири дана, али мислим да би се до понедељка могло знати које политичке странке би могле да учествују у њеном формирању“, рекао је Вучић. Вучић је казао да су за СНС најважнији принципи око формирања владе добијање датума за отпочињање преговора за чланство у ЕУ, економске реформе, борба против корупције и очување територијалног интегритета без одустајања од европског пута. Он је казао да је СНС спремна за разговоре „са многима“, али да жели да види да ли са СПС има сагласност око тих принципа. Вучић је казао да ће СНС, уколико не буде учествовала у влади, критиковати њен рад као озбиљна опозиција. Вучић је оценио да реформа правосуђа, за Србију може да буде највећи проблем за чланство у ЕУ, можда и већи од Косова. „Најважније је да видимо шта су циљеви које влада треба да постигне, и морамо да имамо јасне економске циљеве“, рекао је Вучић. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Good news .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Вучић је оценио да реформа правосуђа, за Србију може да буде највећи проблем за чланство у ЕУ, можда и већи од Косова. I on da kaže nešto pametno... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 15, 2012 Пријави Подели Написано Јун 15, 2012 Постигнут договор: Србија има нову Владу? 15. 06. 2012 23:06 | Телеграф 4 Формирана Влада? (Фото: Танјуг) Београд – Будућу Владу чиниће широка коалиција састављена од Демократске странке, Социјалистичке партије Србије, Либерално демократске партије и Уједињених региона Србије. Лидери странака постигли договор током поподнева, у понедељак траже мандат од Томислава Николића. Будућу Владу чиниће широка коалиција састављена од Демократске странке, Социјалистичке партије Србије, Либерално демократске партије и Уједињених региона Србије! Договор о широкој коалицији постигнут је на састанку лидера ових странака током поподнева. Према сазнању дневног листа “Курир”, детаљи о функционисању будуће владе биће договорени током викенда, а четири странке би у понедељак требало да од председника Србије Томислава Николића затраже мандат за формирање нове владе. Лидери странака које би требало да формирају нову владу нису ни демантовали и потврдили ову информацију. Потпредседница Социјалистичке партије Србије Славица Ђукић Дејановић каже да постоји тежња коалиције окупљене око социјалиста да са демократама формира парламентарну већину, али да нема информације да се у том правцу нешто битно догодило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука