nedeljko Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Ako останемо са оваквим менталитетом и политиком, никад. Ни Бог нам неће помоћи. У прави си. Поданички менталитет - који је заживео у једном, хвала Богу, мањем делу народа а све под утицајем дванаестогодишње владавине никад горе и до сада невиђене србомрзачке политике вођене од стране оних који се јавно, јадни, стиде што припадају једном часном, храбром и слободарском народу - полако, али сигурно - почиње да одумире, а та политика, да иде ка сметлишту - где јој је и место. Онога несрећног " оца " новије " демократије " у Срба - Драгољуба Мићуновића, ево , сведоци смо, ових дана напушта и разум. Да смо остали привржени тој политици тог познатог богоборца који је јавно ковао планове и разрађивао тактику како се треба опходити ( обрачунати ) са " онима који живе у осамнаестом веку ", тј. - хришћанима - опет си у праву, - таквима ни од Бога нема помоћи. Јер је и не траже. Manolis, Ignjatije, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 У прави си. Поданички менталитет - који је заживео у једном, хвала Богу, мањем делу народа а све под утицајем дванаестогодишње владавине никад горе и до сада невиђене србомрзачке политике вођене од стране оних који се јавно, јадни, стиде што припадају једном часном, храбром и слободарском народу - полако, али сигурно - почиње да одумире, а та политика, да иде ка сметлишту - где јој је и место. algabacaju Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Јово Бакић је једна жута вагабунда и свако ко ишта зна о личностима на нашој политичкој сцени зна чији је члан Јово Бакић. Idalje ne menja cinjeinicu - ko je i sta je Tomislav Nikolic i da nam je taj covek predsednik. Svi od njih su mozda lopovi ali su makar lopovi koji zavrshavaju poslove i ucaravaju se sa strane( sto mislim naprimer za dacica) ali Tomislav ce ako biti lopov biti lopov koji nece da uradi nista. Tako da, kritikovanje zutih, a Toma predsednik... je pa ne znam... Јово Бакић је једна жута вагабунда и свако ко ишта зна о личностима на нашој политичкој сцени зна чији је члан Јово Бакић. Idalje ne menja cinjeinicu - ko je i sta je Tomislav Nikolic i da nam je taj covek predsednik. Svi od njih su mozda lopovi ali su makar lopovi koji zavrshavaju poslove i ucaravaju se sa strane( sto mislim naprimer za dacica) ali Tomislav ce ako biti lopov biti lopov koji nece da uradi nista. Tako da, kritikovanje zutih, a Toma predsednik... je pa ne znam... Elem, problem u Srbiji jeste upravo to sto raspravljamo o lichnostima ko je veca lopuza(a niko od njih nije cist i svakom moze da se nadje nesto) i sto se bavimo propagandama i njima kao lichnostima ko babe kad gledaju estradu. Kada u Srbiji krenemo da raspravljamo o planu i programu politickih stranaka, strucnosti kadrova koji trebaju da sprovode te planove i programe, kada krenemo da raspravljamo sta je ekonomski bolje za Srbiju / tada ce Srbija i da krene napred. A dotle ce d budemo u ovom cumezu, jer nase politicki planove biramo po sistemu "manje od dva zla" i ONAJ LOPOV CUO SAM CU DA IZABEREM ONOG. A da bi raspravljali o planovima i programima moramo da znamo nesto o istima. Moramo da se informisemo i da citamo. A da prica da je tadic lopov i ddiktator koji vlada 12 godina to moze svaka susa ispred trafike bez da je procitao ista ili da zna ista. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 FOTO NJUZ: Tadić uz balade prelistava album sa predsedničkim fotografijama nirvanashop, Grizzly Adams, nedeljko and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Данас не би имали ништа. И данас имамо много више него да смо допустили Американцима да направе своје војне базе на Косову и Метохији. Шта то имамо `леба ти? Уништену државу, милион незапослених, опште расуло... Тај поданички менталитет, колико год да се трудили, код Срба неће заживети. Мора да се шалиш... Па Срби имају најгори поданички менталитет од свих народа које сам видео. Слобин терор смо трпели 10 година скоро да нико прстом није мрднуо, још су масовно гласали за њега. Онда је зајахао ДС, опет нико 10 година није прстом мрднуо... Да не причамо што смо комунисте трпели 50 година па смо им још песме певали и били највеће комуњаре, осим пар људи попут Николе Каваје опет нико прстом није мрднуо. Уколико нас не убије бела куга - Американце ћемо кад тад испратити са Косова и Метохије. А зашто нас убија бела куга? Американци ће отићи кад они хоће, а ми ћемо да их молимо да остану јер ће Албанаца бити десет милиона у популацији од 15-40 година, а код нас ће остати само шачица пензионера. И шиптари ће бити примерни грађани државе Србије. Кад - тад. Аха, кад на врби роди грожђе. Албанци никада више неће пристати да живе у Србији, то је ваљда свима јасно. У прави си. Поданички менталитет - који је заживео у једном, хвала Богу, мањем делу народа а све под утицајем дванаестогодишње владавине никад горе и до сада невиђене србомрзачке политике вођене од стране оних који се јавно, јадни, стиде што припадају једном часном, храбром и слободарском народу - полако, али сигурно - почиње да одумире, а та политика, да иде ка сметлишту - где јој је и место. "Частан, храбар и слободарски народ" мало морген... То ти је неки фиктивни народ из јуначких народних песама, у реалности ми смо - слабићи, лопови, улизице, завидни, покварени, неодговорни, лењи и још много шта друго. Justin Waters, laetitia, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 "Частан, храбар и слободарски народ" мало морген... То ти је неки фиктивни народ из јуначких народних песама, у реалности ми смо - слабићи, лопови, улизице, завидни, покварени, неодговорни, лењи и још много шта друго. STRANI PLACENIKU! MI SMO JUNACINE KOJI SE OPIRU ZVERI ZAPADA! ))) KAO HERKULES PROTIV LEVITIJANA! Justin Waters, Аурор and laetitia је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Kada u Srbiji krenemo da raspravljamo o planu i programu politickih stranaka, strucnosti kadrova koji trebaju da sprovode te planove i programe, kada krenemo da raspravljamo sta je ekonomski bolje za Srbiju / tada ce Srbija i da krene napred. Pa ti prvi Iuris ponavljas kao svaba tralala ono sto si cuo na TV-u ili gde drugde a garant ni list programa neke stranke nisi procitao. Evo, za SRS, pricas o radikalima a blagog pojma nemas sta imaju u programu stranke. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Pa ti prvi Iuris ponavljas kao svaba tralala ono sto si cuo na TV-u ili gde drugde a garant ni list programa neke stranke nisi procitao. Evo, za SRS, pricas o radikalima a blagog pojma nemas sta imaju u programu stranke. Ja odlichno poznajem program SRS. I cak sam i pisao da je ekonomski program SRS dobar, ono sto ne valja u programu SRS je Seseljeva ideologija. Ekonomski program im je bez seseljeve ideologije i stava protiv eu mnogo bolji od DSovog programa naprimer. Manje socijalizma vise otvoreno trziste itd. To sam sve pisao, da si me ikad citao sa paznjom i razmisljao o onome sto pisem / to bi primetio. Mada kapiram da nisi.. nista starsno.. navikao sam. Da si citao video bi da sam spominjao i program DSS-a i program LDPa i da sam trazio program dveri itd. Tako da ta optuzba da sam ja taj koji ne prica o tome jedstavno nije tachna. Ali kada diskutujes sa nedeljkom on ce normalno uvek da te odvede u diskusiju o lichnostima. A i sa tobom sam diskutovao o EU, gde nisi pokazao nijedan valjan argument zasto ne. Na moje / Bolje ce nam biti sa eu nego bez nje ti nisi pruzio objasnjejne zasto ce nam biti losije sa EU i koji je bolji plan vec si mi pruzao neke iluzije o tome kako nemci stede struju pa kad mi budemo ko nemci nama ce da bude MNOGO BOLJE I BEZ EU. Sto jednostanvo nije tahcno dematuje se na svakom koraku. I sam dematujes svoj stav nekvaliteta Eu samim zivljenjem tamo. Nemaju italijani to trziste i takvo stanje zato sto su talijani, vec zato sto imaju arzvijenu ekonomsku saradjnua sa drugim drzavama kroz organizaciju eu. Moze ekonomski program da im bude super sve dok odbijaju da iskoriste full potencijal ekonomske saradnje sa evropom (clanstvo u eu) iz razloga seseljeve ideologije (program radikalne stranke je mi smo za EU ali da nas oni poljube u dupe i da nam dozvole da povratimo pun suverenitet na kosovu) ne valja. Izbaci seseljevu ideologiju iz programa SRS i ja cu da glasam za radikale. Nisam procitao program dveri ... jer ne mogu da ga nadjem, niti program naprednjaka, jer ne mogu da ga nadjem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Кад се сетим само 99-те брате... Оставио сам жену и дете старо 2 дана да "браним Косово" и истрпео сам само зато што сам мислио "Слобо педеру, сад смо сви наоружани, само да завршимо са овима и нај***... си"... И завршисмо са "онима", а наш "частан, храбар и слободарски" народ натоварио камионе пуне покрадених фрижидера и телевизора са Косова и слави "победу" на сав глас. Кад тад нисам умро од срамоте, никад нећу. Ја наиван мислио да ћемо да се тркамо до Београда ко ће први да улови Капиталца, а оно цврц... Бунили се неки резервисти тамо за дневнице... За дневнице еееејјјјј... И ту су се завршиле све моје илузије о "часном, храбром и слободарском" народу. laetitia, Аурор and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 STRANI PLACENIKU! MI SMO JUNACINE KOJI SE OPIRU ZVERI ZAPADA! ))) KAO HERKULES PROTIV LEVITIJANA! Pogledajte malo americku propagandu, filmove i slicno ... indijanci, kauboji, vijetnam, rambo... to su debiliteti i fantaziranje... a srbe su streljali 100 za jednoga i nisu pokleknuli. Nego sta nego junacki i slobodarski narod. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Nije problem program ove ili one stranke, problem je što se niko ne pridržava toga kad dođe na vlast (a i zašto bi, kada ne postoji svest građanstva da političare treba stalno kontrolisati, jerbo su oni ti koji odlučuju o njihovoj sudbini i životima, i ako ne rade kako obećaju odmah ih menjati). Sve se na kraju svodi na isto: održavanje i širenje državnog sektora, korupcija na svim nivoima, nepotizam, dalja propast. Zašto? Zato što je to linija najmanjeg otpora, mnogo je lakše tako upravljati po sistemu "posle mene potop", nego sprovoditi neke nepopularne bolne rezove. A i kada bi se nekim čudom pojavio neki idealista na političkoj sceni koji bi bio voljan da počne stvarno da čupa korov i da resetuje celo društvo, takav bi ga ugasio dok si rek'o 'piksla'...i to prvo od svojih najbližih saradnika. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Кад се сетим само 99-те брате... Оставио сам жену и дете старо 2 дана да "браним Косово" и истрпео сам само зато што сам мислио "Слобо педеру, сад смо сви наоружани, само да завршимо са овима и нај***... си"... И завршисмо са "онима", а наш "частан, храбар и слободарски" народ натоварио камионе пуне покрадених фрижидера и телевизора са Косова и слави "победу" на сав глас. Кад тад нисам умро од срамоте, никад нећу. Ја наиван мислио да ћемо да се тркамо до Београда ко ће први да улови Капиталца, а оно цврц... Бунили се неки резервисти тамо за дневнице... За дневнице еееејјјјј... И ту су се завршиле све моје илузије о "часном, храбром и слободарском" народу. Ako cemo posteno '99 je Srbija i Srbi vec deceniju u ratu, sankcijama, besparici a sa druge strane deceniju celu su draskovic, djindjic, zene u crnom i sva ostala bulumenta trovala srbe sa izdajom i predajom, kapitulacijom kao izlazom... i nije mi cudo sto su oni malo slabiji pokleknuli... ali fakat je da evo i danas, posle jos 15 godina i vladavine Srbima od strane onih koji su joj slomili ponos i snagu, srbi se bude . Jos nam nisu slomili duh, samo smo malo zadremali... ali kada se Srbija probudi potpuno jednoga dana, a ojacana sa ovim iskustvom vladavine "demokrata" nista je nece zaustaviti na putu povratka medju ponosne drzave. Zastava slobodne i ujedinjene Velike Srbije ce se vijoriti. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Жељко, слажем се да је то вероватно последица пре свега 50 година комунизма, па онда оног лудила након тога. Али нешто не видим тај понос и снагу, а још мање буђење... Племе моје сном мртвијем спава... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Жељко, слажем се да је то вероватно последица пре свега 50 година комунизма, па онда оног лудила након тога. Не слажеш се. Билбија оно после уопште не сматра лудилом (ако и оно пре сматра), већ би волео да се врате ”славна времена у којима су патриоте ходале земљом”. И не само он, него већина у овој земљи жале или за МИлошевићем или за Титом или за обојицом. И с таквим главама излазе на изборе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука