RYLAH Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 ако хоће сама да каже... глупо је да своја кафанска познанства рушим. Него вратимо се на председника Србије Томислава Николића... Мислим да је то нешто што свако од нас треба да каже... Председник Србије Томислав Николић. Без обзира на лична нерасположења и мржње, вољом народа изабрани председник. Не знам само што се ови ложе. Бота, Тома, исто му дође. Радиће онолико колико им се да простора. Ко зна шта је Тадићу било у глави, а шта је реално могао да уради. А посебно када се узме у обзир наш уставноправни поредак, што рече Жискар. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 I to me raduje! Nazalost Tomislav nas predstavlaj u svetu i vrhovni je komandant vojske. To me ne raduje uopste! A ako nisi primetio bira i mandatara vlade ... tako da mozda i to bude imalo nekakvog uticaja ... sta mislis? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 наш уставноправни поредак је погажен јер је део Дејтонске Србије под окупацијом а војска , преседник и парламент нису реаговали...и крше устав сваки дан! nirvanashop, nedeljko, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ljudi što se toliko plašite Tome ? Nije on Šešelj. Ne kažem da će biti cvećka ali se i ne plašim. Mora da se plase kada su hrvatski mediji prenose Tominu izjavu da ce da zastiti srbre na Kosmetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 наш уставноправни поредак је погажен јер је део Дејтонске Србије под окупацијом а војска , преседник и парламент нису реаговали...и крше устав сваки дан! Ух, где ти оде... Ваљда треба да одемо са ова три тенка и два авиона, и ових пар иљада оперативних војника да ратујемо против НАТО пакта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Čestitam građanima Srbije na izboru novog predsjednika. Ignjatije, Sophrosyne, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Једини прави губитници овог другог круга су трубачи у штабу ДС-а Баба, Ignjatije, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 A kako se sad ispali novinar na prvoj Tadic je cestitao Nikolicu i pozeleo mu sve najgore 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Искрено, немам неки став што се политике тиче. Гледајући родитеље, не желим да се упуштам у то(нервирање, расправу). Шта је ту је. Нервирањем се неће ништа постићи. Време ће показати. -Владимир-, Sophrosyne and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Ух, где ти оде... Ваљда треба да одемо са ова три тенка и два авиона, и ових пар иљада оперативних војника да ратујемо против НАТО пакта? поента је да се покаже да смо држава а не јајаре... када смо јајаре свако се са нама за*е*ава...па и хрватска, арбанаси и "ЦГ"... Олимп and feeble је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Znaci sada treba videti kako da se formira vlada ... SNS, DSS, mozda Ceda ....? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Николић прогласио победу! 20. 05. 2012 22:45 | Мондо 1 Коначно са осмехом на лицу (Фото: Мондо) Београд – Председнички кандидат СНС Томислав Николић појавио се нешто пре 21.30 пред новинарима, заједно са супругом и сином и прогласио своју победу. У другом обраћању изјавио да се чуо са Тадићем „културно и озбиљно“. „Даме и господо, постоји божја правда. Вечерас сам захваљујући гласовима грађана Србије победио на председничким изборима. Желим да се захвалим грађанима Србије који су гласали за мене, али и онима који су гласали за противкавдидата“, рекао је Николић, док су га прекидали усклици „победа“, „победа“. Он је навео да ће оно што је говорио у предизборној кампањи спровести у дело. „Србија неће скренути са пута ка ЕУ, а заштитићемо народ на Косову“, обећао је Николић, прекидан честим узвицима „Томо Србине!“. „Србија мора да развија економију. Све оно што сам критиковао у кампањи борићу се да буде поправљено, да буде боље. Морамо да се ослободимо сиромаштва, беле куге, партијских олигархија и партијске елите, желим да будем председник свих грађана Србије, и оних који су гласали за Бориса Тадића. Ово је врхунац моје политичке каријере, један од најсрећнијих дана у мом животу. Желим да Србија више никада не доживи кампању каква је вођена против мене. Желим вам да нам се оствари оно што сам обећао“, рекао је Николић. Он је навео да ће будућим потезима уверити све да Србија може да изгледа другачије и боље. „Нисам љут ни накога и нико не треба да буде љут на мене. Очекујем да примим честитке и да почнем да испуњавам овај тежак задатак“, закључио је Николић и поновио да он од сада није председник СНС већ свих грађана Србије. Иначе, Александар Вучић био је први који је у изборном штабу СНС-а изнео резултате према којима је Николић победио у другом кругу избора за председника Србије. Он је ту вест саопштио са сузама у очима. У другом обраћању јавности Николић је рекао да се чуо са Борисом Тадићем: „Имао сам разговор са Тадићем, веома културан и озбиљан разговор и хвала му што ми је честитао“, рекао је Николић. Николић је рекао да је телефоном разговарао и са председником Демократске странке Србије Војиславом Коштуницом и да му је казао да су „можда изборе преломили у последњи час“, потписивањем споразума „у којем се ниједна страна није одрекла своје политике, већ то препустили народу“. Он је рекао и да је „куртоазно“ разговарао и са председником социјалиста Ивицом Дачићем, и да су разменили само честитке, а на добацивања присталица шта ће бити између две странке, Николић је одговорио: „Видећемо“. „Видећемо шта су се они све данас договарали. Можда сутра буде нешто другачије“, додао је. Николић је поручио да ће сви они – политичари сутра поново бити пријатељи и да жели да више никада у Србији не буде политичких непријатеља. Николић се потом нашалио: „Знате у каквој је финој атмосфери Тадић давао изјаву (после саопштавања резултата избора)“. „Желим нормалну Србију у којој ће и СНС и мене лично једног дана да победи бољи“, казао је он. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 наш уставноправни поредак је погажен јер је део Дејтонске Србије под окупацијом а војска , преседник и парламент нису реаговали...и крше устав сваки дан! Mihailić, ti bi ratovao.Hajde lijepo da ovdje ne truješ ljude da ti ja kupim jednu kinesku puškicu imaju fenomenalne metke(nikoga ne ubijaju)osim što dobiješ alergiju od držanja puške u rukama.Pucaj koliko ti volja. Miki, nemoj bolan dirati lava kada spava(savjet) I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Čestitam građanima Srbije na izboru novog predsjednika. Hoces da vam ga poklonimo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 20, 2012 Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 22.02 - РИК: На основу 52, 51 одсто бирачких места Томислав Николић води са 50,21 одсто гласова, док Борис Тадић има 46,77 одсто. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука