Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

То је кад говори нешто што му ниси рекли маркетиншки стручњаци. Боље да ћути и држи се онога што су му рекли да прича.

Bas tako. Lako je njima da izgledaju pametni kad ih savetuju timovi strucnjaka.Ovim pokazuju koliko su nespretni.

Подели на овим сајтовима

БоТа кренуо агресивно, опет неки Шаперови трикови :)

"Prosto se pitam - divim se, kako je on toliko toga stekao u svom životu od te iste plate koju sam ja imao, a ja ništa od toga nisam mogao da steknem jer je bilo nemoguće. I kako je on pošten, a ja nepošten", zapitao je Tadić.

"Ja kažem: Odbij čoveče od mene! Nemoj da te čujem da si više išta na tu temu rekao! Jer je to prostakluk i bestijalnost uopšte pominjati jer ja nemam mogućnost da idem po vikendicama. Začepi sa time! Ili ako nećeš, neka se proveri zvanično, pa da narod vidi ko je pošten, ko nije pošten!", rekao je Tadić.

http://www.blic.rs/V...-covece-od-mene

Подели на овим сајтовима

nek da na uvid i sve bankovne racune po inostranstvu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...