Макрина Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Не успе...па ето,не да ми се ни мали да пошаљем Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Evo jedne moje ideje (koja možda nije kreativna kao o.Cveleta) ali je na spasenje (valjda se tako kaže). Nek postoji tema recimo sa nazivom "Vaša ŽRU pozadina" gde će ljudi da šalju svoje pozadine, i gde će se na neki vremenski period (dva meseca, mesec dana...) birati najbolja, to jest koja ima najviše lajkova, i ta nek bude pozadina u narednih mesec, dva...pa onda jovo nanovo.. Može isto tako da se uvede kategorija "najforumašica" a nagrada će biti da viđeniji forumaš (recimo ja) izvede tu i tu forumašicu (čisto kao predstavnik ŽRU, ništa fatanje i privatizacija) na sokić ili čaj, uz obavezni kulturno-umetnički program (obilazak zemunskih crkvi i kafana). Troškove naravno snosi ŽRU. Срђан Шијакињић, Mironosica, katja and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 hehe, mislim da ce ovo poslednje biti presudno za prihvatanje tvog predloga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 hehe, mislim da ce ovo poslednje biti presudno za prihvatanje tvog predloga Lenče, biću fin ko da sam Japanac. Znači ništa bojazan... sa mnom možeš da pustiš i 16-godišnju devojčicu kakav sam smeran.. Susret viđenijeg forumaša (recimo ja) i najforumašice...(dramatizacija) Lepi Sića (LS): - Pomaže Bog sejo. Najforumašica (NF): - Bog ti pomogo. A ti si kao Sile je li? Žestoko nema ša. LS: - Draga sejo, da li bi volela za početak da ti pokažem znamenitosti moga mesta i polako uz šetnjicu da se upoznamo? NF: Ma daj kakve crkve, ti si pominjo neke kavane, aa? LS: Draga sejo, pošto je u toku post, ne znam da li bi bilo primereno... NF: Daj bre Sile. Nemo si slabić. Idemo na vopi. Ja ću da častim... LS: Ufff, ja bih mogao neki čajić ili sokić.... Олимп, katja and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Почех полако... ВИЛМА, w.a.mozart, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 jaoooooooooo sto je lepoooooooooooo !!!!!!!! :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Evo jedne moje ideje (koja možda nije kreativna kao o.Cveleta) ali je na spasenje (valjda se tako kaže). Nek postoji tema recimo sa nazivom "Vaša ŽRU pozadina" gde će ljudi da šalju svoje pozadine, i gde će se na neki vremenski period (dva meseca, mesec dana...) birati najbolja, to jest koja ima najviše lajkova, i ta nek bude pozadina u narednih mesec, dva...pa onda jovo nanovo.. Može isto tako da se uvede kategorija "najforumašica" a nagrada će biti da viđeniji forumaš (recimo ja) izvede tu i tu forumašicu (čisto kao predstavnik ŽRU, ništa fatanje i privatizacija) na sokić ili čaj, uz obavezni kulturno-umetnički program (obilazak zemunskih crkvi i kafana). Troškove naravno snosi ŽRU. Sa Bata Mocijem pokrecemo i da nva podforuma : ЖРУ дневник и ЖРУ облак.. Први ће да буде Ваш лични онлајн девник где ћете ви да износите нека само Ваша запажања која ће сви чланови можи да коментаришу. Друго је Ваш облак (cloud) са вашим омиљеним сајтовима (или неомиљеним) које ћете да коментаришете. Идемо на то да се још више здружимо и приближимо. Циљ свега тога је још боље упоузнавање са циљем да се сви једног дана видимо у Литургији. katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Lenče, biću fin ko da sam Japanac. Znači ništa bojazan... sa mnom možeš da pustiš i 16-godišnju devojčicu kakav sam smeran.. Susret viđenijeg forumaša (recimo ja) i najforumašice...(dramatizacija) Lepi Sića (LS): - Pomaže Bog sejo. Najforumašica (NF): - Bog ti pomogo. A ti si kao Sile je li? Žestoko nema ša. LS: - Draga sejo, da li bi volela za početak da ti pokažem znamenitosti moga mesta i polako uz šetnjicu da se upoznamo? NF: Ma daj kakve crkve, ti si pominjo neke kavane, aa? LS: Draga sejo, pošto je u toku post, ne znam da li bi bilo primereno... NF: Daj bre Sile. Nemo si slabić. Idemo na vopi. Ja ću da častim... LS: Ufff, ja bih mogao neki čajić ili sokić.... hahahaha, dobar scenario...mada moram ti priznati da sam ja mislila da ce troskovi biti presudni, tvoju smernost ne bih dovodila u pitanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 RYLAH, Саша од Москве, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Идемо на то да се још више здружимо и приближимо. Циљ свега тога је још боље упоузнавање са циљем да се сви једног дана видимо у Литургији. Odlicno! Posto ce na slikama biti forumasi za koje, na osnovu njih (tih slika) vecim delom ne znamo ko su, posto na avataru na forumu imaju druge slike, moze li da se u neko dogledno vreme podesi da klikom na lsiku sa mreze,tj.pozadine, dobijemo informaciju koji se forumas ili forumasica krije iz nje? Bilo da ce taj link da vodi do profila sa foruma, bilo da ce mozda da vodi do FB profila? Ili i to podrazumeva kodiranje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 да, то је исто кодирање и то је веома, веома компликован посао... мислим то може и сада ако постави корисник своју фотку и онда напише себи на свом профилу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 nista onda, bice lepo i ovako kako ste poceli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 hehehe, ipak je to SF... za sada sve mora rucno, mada bi to mozda moglo, ali to mora da se kodira do besvesti... ko ce to da radi... (mozda Akviljo ili Zvonko, oni su koderi) Bez kodiranja, bez ruku, ako dobijem folder sa pripremljenim (sredjenim) slicicama, minut kasnije dobijete pozadinu uredno poplocanu sa preko 3000 avatarcica! Mada, bez kodiranja nema nista od live updatinga pozadine... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 ideja je odlična ali moglo bi da se desi da bole oči od tolikih kockica..? da me ne shvatite pogrešno.. :smile: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Dodajte i moju. Uzmite sa fejsbuka ili da saljem? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука