Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Е овако, дошао сам на једну креативну идеју, где ћете се сви ви који овде пишете и посећујете бити на неки начин утиснути у сајт, јер сте га ви и учинили постојећим, живим, активним... Дакле, видите ове коцкице? Е, у те коцкице треба да дођу ваше слике... дакле, пошаљите овде, тј. поставите овде вашу сличицу димензије коцкице... (ај нека неко од вас постави тачно димензију).. Е, онда ћете ви доћи у коцкицу...тј. ваша слика. Тако ћемо да дамо позадини оргиналност. Могу да слике пошаљу и наши пријатељи са фејсбука. Трајање склапања позадине је 15 дана од дана постављања ове теме. Дакле, имате 15 дана да пошаљете Вашу сличицу. Ленка*, katja, ВИЛМА and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 svidza mi se ideja bravo ! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Da, ako neko ne zeli da postavi ovde svoju sliku, a zeli da bude na nasoj pozadini onda neka mi posalje na mejl [email protected] i utisnucemo je. Takodje, postavicemo slike nasih Vladika, Patrijarha, logotipa pravoslavnih sajtova... sve sto nam padne napamet.. samo sto nece biti nametljivo, ali ce biti veoma zanimljivo. Ako ne mozete ili ne znate da smanjite sliku postavite ovde kakvu zelite pa cemo je mi smanjiti. I jos jednom da zamolim, mozi li neko da postavi velicinu kockice? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 super je ideja. Nadam se da ce biti dovoljno kockica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Ако хоћете да се види ова мрежа онда 25x25 а да буду једна до друге без размака 28x28. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Ако хоћете да се види ова мрежа онда 25x25 а да буду једна до друге без размака 28x28. Хм, нема логике... Онда испада да две линије имају дебљину 3 пиксела, тј. једна 1.5 пиксел што не мож да буде. Мора да ниси добро измерио? Извињавам се, професионална деформација... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Treba da se vidi mreza... u tome je fora.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Хм, нема логике... Онда испада да две линије имају дебљину 3 пиксела, тј. једна 1.5 пиксел што не мож да буде. Мора да ниси добро измерио? Извињавам се, професионална деформација... Јес, ја сам то лаички сецкао у фотошопу и можда нисам трефио резање. Најбоље да се пошаљу 28 па да проба неко да уклопи на шта ће личити јер то може да се смањује па ће се доћи да праве цифре. Мада не знам што не би било логике да линија буде 1.5 пиксел, гађао сам по средини али може бити да нисам погодио. Јавиће се неки про за те ствари већ Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Онда 26х26, ево како ће да изгледа: Ова варијанта преко целог екрана ми се баш свиђа... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Звонко, би ли ти могао да одрадиш то а да ти ја пошаљем позадину? Имам доста сличица већ спремних са фејсбука са нашег профила, а + ће људи послати овде, па ти једно по једно.. имамо 15 дана да одрадимо? Може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Ајде, али да шаљу смањене слике тачних димензије. Ако треба да их сечемо и смањујемо онда смо награбусили... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Стигла прва слика на мејл Владике Јоаникија, послали његови свештеници bgpj and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 ako su to priflne slike sa FBa, mogu li da se povezu ovde sa pozadinom, pa da kad neko promeni profilnu na FB da se promeni i ovde na pozadini ili je to vec SF ? tako bismo uvek imali razlicitu pozadinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Ајде, али да шаљу смањене слике тачних димензије. Ако треба да их сечемо и смањујемо онда смо награбусили... нема потребе, може у фотошопу да се увећа позадина и да се онда каче, ево пробао сам са пар, супер иде..., али је битно да се одради и тачно где би могле да се виде. Нека људи шаљу било које величине, у фотошопу се смањи без проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 ako su to priflne slike sa FBa, mogu li da se povezu ovde sa pozadinom, pa da kad neko promeni profilnu na FB da se promeni i ovde na pozadini ili je to vec SF ? tako bismo uvek imali razlicitu pozadinu hehehe, ipak je to SF... za sada sve mora rucno, mada bi to mozda moglo, ali to mora da se kodira do besvesti... ko ce to da radi... (mozda Akviljo ili Zvonko, oni su koderi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука