Jump to content

Miroslav Lazanski

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne Zvonimire nego je SPS izbacio Drecuna kao svog clana i cak je bio proteran sa televizije. Po tvojim kriterijumima

svako moze da bude optuzen da je saradnik DBa.

Ma meni nikako nece biti jasno koji DB? Ja , kada mi neko kaze "saradnik DB-a" pomislim na komunjare i taj DB. Ali ovih nema odavno pa me zanima o kom DB-u ase ovde radi? Sta, da nisu neki jos uvek u DB-u drzave koja ne postoji dobrih 20 godina?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

После њихове "анализе" остане ти само неки горак осећај безнадежности.

Naprotiv situacija je potpuno obrnuta, beznadesnost mozes da dozivis od pro zapadnih politicara i analiticara sa njihovom pricom kako

EU nema alternativu. Milovan Drecun lepo objasnjava u svojim emisijama kako da saradjujemo sa Evropom pre svega Nemackom i

Rusijom, i da na taj nacin izbegnemo Briselsko Vasingtonska ucenjivanja.

Lazanski je bio realista 1999 godine kada je mnogima razbijao iluzije o ruskoj pomoci, tako je realista i danas kada razbija mnogima

iluzije u vezi NATO pakta.

Подели на овим сајтовима

Па раде људи за своју фирму, не кажем да је то обавезно негативно... Наравно да ДБ и даље постоји, мислим да се та екипа врло мало променила. Нашо човек посао, ради шта му газда каже.

За мене је то само разлог да их игноришем. Јер тужно је да ми још увек имамо само једног "званичног" "војног аналитичара" који случајно има приступ свим медијима и неограничене ресурсе на располагању. Ред би био да их има више, па да свако да своје виђење ствари и како би већ новинарство требало да функционише...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Sta im je cilj? Komunisticka revolucija? Povrataka avengarde radnicke klase na vlast? Sta je cilj tih "DB-ovaca"?

Циљ им је да замајавају народ празним причама и одржавају статус-кво. Да људе одржавају у уверењу да су им господари на власти апсолутно неопходни и да не могу да живе као слободна и суверена бића.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa bilo bi dobro imati ih jos ali Lazanski je odlican, profesionalac i ima veliko iskustvo. I to treba ceniti. A valjalo bi imati i one koji zastupaju drugu stranu ili glediste pa onda izvuci vlastite zakljucke. Ovako smo uskraceni za drugo misljenje ali to nije rezultat rada DB-a. Niti ima kakvog DB-a danas. Osim zvanicnih sluzbi Srbije i stranih sluzbi koje operisu po Srbiji.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ma meni nikako nece biti jasno koji DB? Ja , kada mi neko kaze "saradnik DB-a" pomislim na komunjare i taj DB. Ali ovih nema odavno pa me zanima o kom DB-u ase ovde radi? Sta, da nisu neki jos uvek u DB-u drzave koja ne postoji dobrih 20 godina?

Zvonko najverovatnije misli na DS-ov DB
Подели на овим сајтовима

Naprotiv situacija je potpuno obrnuta, beznadesnost mozes da dozivis od pro zapadnih politicara i analiticara sa njihovom pricom kako

EU nema alternativu. Milovan Drecun lepo objasnjava u svojim emisijama kako da saradjujemo sa Evropom pre svega Nemackom i

Rusijom, i da na taj nacin izbegnemo Briselsko Vasingtonska ucenjivanja.

Не сарађујемо "ми" ни са ким, већ сарађује неколицина моћника и тајкуна на власти. Зашто Дрецун некада не каже - "народе, да ли сте ви свесни да вам ови пајаци уопште нису потребни и да не морате да им робујете?"

Lazanski je bio realista 1999 godine kada je mnogima razbijao iluzije o ruskoj pomoci, tako je realista i danas kada razbija mnogima

iluzije u vezi NATO pakta.

Па само је тотални ..... могао 1999-е да има такву илузију па да треба "генијалац" Лазански да му објасни... Исто тако данас не треба ништа очекивати од ЕУ и НАТО пакта.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не сарађујемо "ми" ни са ким, већ сарађује неколицина моћника и тајкуна на власти. Зашто Дрецун некада не каже - "народе, да ли сте ви свесни да вам ови пајаци уопште нису потребни и да не морате да им робујете?

Mozda je i rekao.

Па само је тотални ..... могао 1999-е да има такву илузију па да треба "генијалац" Лазански да му објасни

9o% naroda jeste verovalo.

Подели на овим сајтовима

Циљ им је да замајавају народ празним причама и одржавају статус-кво. Да људе одржавају у уверењу да су им господари на власти апсолутно неопходни и да не могу да живе као слободна и суверена бића.

pravo u centar prst ka gore

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Хвала Дина мајсторе! :)

Григорије, прелистао сам мало овај снимак (немам времена да гледам све) - има паметних ствари које је рекао. Мора да промеша мало, не може само пропаганда не би прошло... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...