Jump to content

25 napustenih jugoslovenskih spomenika koji izgledaju k'o da su iz buducnosti:)

Оцени ову тему

Препоручена порука

a gle ovu scifi komunjara brutalu i Bugarskoj :lol:

Buzludzha-monument.jpg

http://humanplanet.com/timothyallen/2012/02/buzludzha-buzludja-bulgaria/

http://www.flickriver.com/groups/buzludzha/pool/interesting/

a povodom prozivke, referentne ravni stavi sam ako mislis da je potrebno...

To su sveti Kirilo i Metodije, prosvjetitelji i vjerovjesnici slovenskih naroda, te dvije baklje, bugarski pravoslavci ih tamo tako postavili, alegorijski, jer nije išlo to drugačije! Svi su znali da su to Sveta Braća, pravi i prvi prosvjetitelji bugarskog i svih ostalih naroda slovenskih.

Подели на овим сајтовима

To su sveti Kirilo i Metodije, prosvjetitelji i vjerovjesnici slovenskih naroda, te dvije baklje, bugarski pravoslavci ih tamo postavili jer nije išlo to drugačije!

Мислим да се пост односио на онај летећи тањир у позадини, а не на бакље.

Подели на овим сајтовима

referentne ravni stavi sam ako mislis da je potrebno

Нема потребе друже да ја стављам поменуто... Ти си насловом теме позвао заинтересоване да се прикључе дебати, јер за то форуми и служе... Али си био толико безобразан, да ниси имао обзира према сенима наших прадедова који изгинуху у борби за слободу, него си то само онако, офрље, окачио на форум...

Аферим! 

Подели на овим сајтовима

vidim da te nesto zulja danas, tacnije od kako si poceo da skrabas u ovoj temi, nemam nista stim, mene ne zanima ta istorija nego samo vizuelni momenat tih spomenika kao sto se da zakljuciti iz naslova teme, koji si ti sasvim subjektivno protumacio, i nikako nisam pozvao da se prikljuce nepostojecoj debati koju si sam umislio i proizveo, i umesto sto si napisao par jalovih postova mogao si vec da stavis tolko zeljene "referentne stavke" za koje ti mislis da su potrebne... a i sigurno bolje poznajes istoriju od mene, posto ja taj period uopste ne znam niti me zanima

btw. pogresno si i Marka shvatio kad je prokomentarisao "ludaci", odma si umislio negativni kontekst, a zasto, pa zato sto si nesto momentalno nakrivo nasadjen i niko ti ovde za to nije kriv niti imas pravo da nekome delis prideve

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Мислим да се пост односио на онај летећи тањир у позадини, а не на бакље.

Pa to i jeste u vezi s tim spomenikom, oni su evangelizatori svih naroda slovenskih, i onih koji su na letećem tanjiru na Zemlju doletjeli iz najdaljih zakutaka svemira pa sa nama onda tu ostali jer su na nju prinudno sletjeli pri kvaru fotonskog motora. Ostale informacije imate ovdje: 

http://www.youtube.com/user/JOVANDERETIC/videos?view=0

I ovdje:

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=09&nav_id=667424

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/276040/Medvedev-Vanzemaljci-su-medu-nama

http://www.cdm.me/svijet/evropa/video-hit-medvedeva-vanzemaljci-setaju-zemljom

Подели на овим сајтовима

uostalom forum bi prvenstveno trebao da sluzi da se dopunjavamo, a ne da debatiramo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

vidim da te nesto zulja danas, tacnije od kako si poceo da skrabas u ovoj temi, nemam nista stim, mene ne zanima ta istorija nego samo vizuelni momenat tih spomenika kao sto se da zakljuciti iz naslova teme, koji si ti sasvim subjektivno protumacio, i nikako nisam pozvao da se prikljuce nepostojecoj debati koju si sam umislio i proizveo, i umesto sto si napisao par jalovih postova mogao si vec da stavis tolko zeljene "referentne stavke" za koje ti mislis da su potrebne... a i sigurno bolje poznajes istoriju od mene, posto ja taj period uopste ne znam niti me zanima

btw. pogresno si i Marka shvatio kad je prokomentarisao "ludaci", odma si umislio negativni kontekst, a zasto, pa zato sto si nesto momentalno nakrivo nasadjen i niko ti ovde za to nije kriv niti imas pravo da nekome delis prideve

Намера ми није била да шкрабам, барем не у оном пејоративном смислу... Гледе визуелног момента, указао сам ти, а и још најмање један "коментатор" теме на форуму је то урадио, да си приликом "постовања" теме направио грешку, која читавој причи даје неозбиљан тон... Јер, не може бити, барем за мене(што тебе не мора да тангира), помињање нпр. споменика на Козари, који си ти, стицајем неких копи/пејст разлога прогласио спомеником на Космају... Ја сам на то мислио!

Гледе непостојеће дебате, за коју кажеш да сам умислио, слажем се, нека буде како ти кажеш, али нам реци, зашто си уопште поставио ову тему, ако нећеш да дебатујеш!? 

Што се тиче "референтних ставки", пошто си на свом профилу навео да си 1977. годиште, није истинита твоја констстација да боље познајем повијест од тебе, јер смо приближних година.

На крају, верујем да ми Марко, ако га је мој коментар "погодио", свакако може сам одговорити, е да му не требаш ти за такво што...

Остај ми добро!

Подели на овим сајтовима

veruj mi da bolje poznajes istoriju od mene, a u medjuvremenu sam ti odgovorio na prethodnoj strani u isto vreme smo pisali...

Подели на овим сајтовима

Ово су идоли, ово нису никакви споменици.

Идол изгрижене јабуке... буди Бог с нама.

http://1.bp.blogspot.com/-jVgx23cbjdc/TahYH248agI/AAAAAAAAYIg/M9_Sj2uKrGQ/s1600/Spomenik_08.jpg

Права "борба", нема шта.  301

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Pitanje za admina: zašto se na mojim postovima ne pojavljuje korisničko ime kada sam uredno registrovan i ulogovan. Jel treba da prođem neku inicijaciju? animal-smiley-075

:D  :D  :D

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...