Јаков. Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Na žalost sve je to domino efekat boravka Artemijevaca u tom kraju i osveštavanja Milojeve "crkve". Čitam u onoj poruci kojuje Marti stavio o izveštaju sa Sinoda, da su odlučili da još uvek ništa ne poduzimaju kanonski protiv Artemija, već njega i njegovu parasinagogu pozivaju da se vrate u Crkvu. Ako ne, onda će uslediti kanonski šta treba... Razmišljam..zaista je to okretanje Isusovsko obraza. I Gospod lepo kaže okreni obraz ne jednom nego ga vazda okreći, ali opet.. Gospode slabi smo. Neka i onaj ko udara po obrazu malo okreće, a mi da bijemo. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 22:16 ФБР Биљана Диковић са лица места: Полиција је ухапсила брата Милоја из Чачка. Народ се успротивио. Има индиција да је ухапшено још пар људи.. полиција је на моменте употребљавала и силу, праћену повицима народа: Немојте да их бијете…Па то ни шиптарска полиција није чинила у Дубоком потоку!! Полиција је направила ланац како би спречила да се народ приближи марици у којој се налазе ухапшени… Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 22:42 ФБР Биљана Диковић са лица места: Ухапшени су: Иван Дејовић из Ужица и Милоје Стевановић из Чачка bgpj је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Имаће један блажи вид прогонства него што су имали јеретици у старо време. Нема ту поговора, морају да се удаље од Цркве као непокорни које читаво Православље осуђује. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 фбрепортер: Према последњим информацијама у манастиру су сада само “свештеници” и наше миле монахиње. Један полицајац је рекао да има преко 100 свештеника тренутно у манастиру, а и да су обавештени да ће доћи још. Ти попови су сада са нашим монахињама, ко зна шта оне трпе од њих. Господе молимо те буди уз њих да издрже сва ова искушења. Народ је испред капије манастира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Хризостом је наредио поповима са епархије да дођу, претио им је, какво понижавање… Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 најбезболније би било да игуманија оде (где год) а да монахиње остану у СПЦ. Надам се да ће сада када је пуно њихових "надређених" тамо, успети да сви будемо једно у Христу. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 А није тешко жене смутити , то је и онај несрећни Акакије(таки је ) исто чинио по тијем тамо комплексима намастира и неке је смутио.Мене чуди кад премунтају мушкиње. Walter and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 А није тешко жене смутити , то је и онај несрећни Акакије(таки је ) исто чинио по тијем тамо комплексима намастира и неке је смутио.Мене чуди кад премунтају мушкиње. nemoj molim te ! kirios1 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 то је Жељкова позната реторика. Ваљда га знаш. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 то је Жељкова позната реторика. Ваљда га знаш. Шта ће јадно жемско , одма се буни... Саша M. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Шта ће јадно жемско , одма се буни... ovo nije tema za raspravu : muško žensko није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Мати Марина је лоше, одвезла је хитна помоћ зато што си је Иван Босић и остали попови вукли по земљи! Пат позиција тренутно. Ситуација смирена. Полиција доноси воду народу али не да људима унутра. ФБР Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 ovo nije tema za raspravu : muško žensko Па шта се онда расправљаш ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Па шта се онда расправљаш ? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука