коЖељ њацИ Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 ја? Ја мислим ти. Не у смислу да си одвојен од СПЦ већ у смислу да подржаваш став м.Артемије по питању екуменизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 није баш тако било..али нема везе... Бог све види.. народ заборавља... ако се сетимо било је неких коментара по питању Републике Српске и Срба из исте... на то сам се ја жалио... Ма разумем ја тебе Михајло, теби је једина поента да релативизујеш чињенице. Ако мислиш да није ово истина, можда би могао да се окушаш са неком тужбом? Ти имаш шлифа за то, волиш да тужакаш, као што си тужио мене код Владике пљујући по форуму... наравно, када сам сазнао за то сигурно си схватио да ти нећу остати дужан, па сада је право време да ти вратим кусур. Не због мене, већ због свих људи који овде раде и труде се за своју Цркву а које са тако поквареним понашањем исмеваш. Овде је написано преко 600,000 порука од којих је половина теолошких радова, али то теби ништа не значи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Постоји свети Марко а сада имамо грешног Марка. Но, не бих да прејудицурам, само констатујем да је м.Артемије на ''добром'' путу да тако буде. na žalost izgleda da tako...i molim Boga da ne dođe do tog zadnjeg i zaista tužnog čina što verujem većina svih nas da ne kaže SVI - ne bi to želeli, već bi želeli da se povrati i vrati tamo gde je bio ali zna se kako i na kom načinu bi to trebalo da bude! Meni je svih žao ali to su sami hteli i niko ih nije terao za takve stvari! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Ја мислим ти. Не у смислу да си одвојен од СПЦ већ у смислу да подржаваш став м.Артемије по питању екуменизма. хахаха па став м.Артемија по питању екуменизма...и еп.Атанасија, Еп.Јефрема и Еп.Василија(итд) је исти... зар сам онда и Јефремовац, Василијевац и Атансијевац... де Србине... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Овуи који подржавају Артемија и гурају га у пакао раскола тапшући ка по рамену управо и желе да он свој живот сконча ван Цркве. Брига њих за Артемија. Њима је Артемије само фигура око које ће да лече своје верске фрустрације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Ма разумем ја тебе Михајло, теби је једина поента да релативизујеш чињенице. Ако мислиш да није ово истина, можда би могао да се окушаш са неком тужбом? Ти имаш шлифа за то, волиш да тужакаш, као што си тужио мене код Владике пљујући по форуму... наравно, када сам сазнао за то сигурно си схватио да ти нећу остати дужан, па сада је право време да ти вратим кусур. Не због мене, већ због свих људи који овде раде и труде се за своју Цркву. ти само имаш повређен понос... а заборављаш да није морање да сви у СПЦ мисле исто... разумем ја тебе... можда одрастеш једног дана... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 хахаха па став м.Артемија по питању екуменизма...и еп.Атанасија, Еп.Јефрема и Еп.Василија(итд) је исти... зар сам онда и Јефремовац, Василијевац и Атансијевац... де Србине... Па јеси . Онда си и Јефремовац и Василијевац и Атанасијевац. Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Не у смислу да си одвојен од СПЦ већ у смислу да подржаваш став м.Артемије по питању екуменизма. Cekaj malo. Zar je svaki vernik koji je protiv ekumenizma artemit ??? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Браћо и Сестре... ја морам да зарађујем за живот... одо спавати свако добро Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Па јеси . Онда си и Јефремовац и Василијевац и Атанасијевац. хаххаа... краљу Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Аха... повређен понос... због твојих идијотских порука које шаљеш Владици цела заједница трпи. Али то тебе није брига. Но, нико није мутав као што мислиш па да не зна да одговори. Никада се ниси покајао због тога, још се и поносиш... А заиста није мој проблем да ме сматраш дететом озбиљни људи то тако не би ни помисли да кажу, а камоли још и то што сам свештеник... али нема везе, рекох, од тебе сам све навикао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 зашто га нису избацили из СПЦ рекли... м.Артемије је јеретик..и ћаолина... u ovom slučaju nije u pitanju jeres već zabluda i lično odricanje od SPC- neposlušnost , stavljajući sebe iznad cele crkve da je u pravu - što još nije krenuo od episkopa za njim? Misliš zbog straha nisu smeli? Ma kakvu strah! feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Cekaj malo. Zar je svaki vernik koji je protiv ekumenizma artemit ??? Па није. Али јесте онај који зарад тога брани м.Артемија. Ни ја нисам за екомунизам. А нисам артемијевац, ни василијевац, ни атанасијевац, ни јефремовац... Али их ни не браним. Можда мало причам неразумљиво ... feeble and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Браћо и Сестре... ја морам да зарађујем за живот... одо спавати свако добро ajd brate laku noć! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Пропаст је у томе што мати сматра да је она власница манастира, зато што га је обнављала и уложила многе године. По њеним гестовима и речима јасно је да пати од озбиљних (еклисиолошких) поремећаја. Такву особу није било тешко завести. Структуре црквеномрзаца лако обрађују такве. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука