Олимп Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Иначе, Албанија је... шта рећи.. Чисто црнило... bgpj је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:24, Олимп рече Иначе, Албанија је... шта рећи.. Чисто црнило... Naprotiv Albanija ima najbolju pesmu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Бабушки најбољи наступ Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Рамбо је дно, после њега нико више неће Црну Гору гледати озбиљно ! Макрина and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Не је лоша ова певаљка из Данску! Чича, ја бих да је женим! Zayron and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Али Аустријанци су гори од Рамба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:26, Жељко рече Naprotiv Albanija ima najbolju pesmu ! Сад послушах Албанију на тубету, добри су а уз то и певају на свом језику а не ове остале потурице што сви певају на енглеском. Респект за Финце и наше, мислим да и Хрвати не певају на енглеском. То је ваљда дух Евровизије Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 И јаоооооооооо, Летонијаааааааааааааааааа srcee Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:27, Жељко рече Рамбо је дно, после њега нико више неће Црну Гору гледати озбиљно ! Срећа па Евровизију нико не схвата озбиљно Баба, Лидија Миленковић and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:29, Manolis рече И јаоооооооооо, Летонијаааааааааааааааааа srcee Музика или извођачица Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:29, feeble рече Срећа па Евровизију нико не схвата озбиљно Ма несрећа је то Фебло мој , несрећа. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ја сам од Албаније видео само репрезентацију наказа и кукњаве. УЖАС! bgpj је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 On 22. 5. 2012. at 20:30, feeble рече Музика или извођачица Извођачице Ко још слуша те песме??? Баба and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Данкиња srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Evrovizija ne postoji vec 22 godine. sqny је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука