Jump to content

Евросонг 2012

Оцени ову тему

Препоручена порука

Иначе, Албанија је... шта рећи.. Чисто црнило...

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2012. at 20:26, Жељко рече

Naprotiv Albanija ima najbolju pesmu !

Сад послушах Албанију на тубету, добри су а уз то и певају на свом језику а не ове остале потурице што сви певају на енглеском. Респект за Финце и наше, мислим да и Хрвати не певају на енглеском. То је ваљда дух Евровизије :)

Подели на овим сајтовима

On 22. 5. 2012. at 20:27, Жељко рече

Рамбо је дно, после њега нико више неће Црну Гору гледати озбиљно !

Срећа па Евровизију нико не схвата озбиљно :)

Подели на овим сајтовима

Ја сам од Албаније видео само репрезентацију наказа и кукњаве. УЖАС!

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Evrovizija ne postoji vec 22 godine.

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...