Зоран Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Тема је одлична свака част али има нас разних неки подносе лако док други тешко. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 jedva brate zivu glavu izvukoh hvala BOGU ! Besna zena je cudo j nisam mogo da verujem za kakvim sve oruzijma mogu da posegnu verujmi kod razdrazene zene i kasika u ruci je opasna a kamo li ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Ti bas imas losa iskustva.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Mozda te ceka treca sreca, treci put i bog pomaze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Ма мислим да је добро за обе стране да не падну којим случајем у ''очајање'' не дао Бог. Друго ако већ не живе заједно да не осуђују ... већ да се моле, једно за друго ако су имало верујући... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 ma uvek trazi covek bolje i lepse ! A nisu brate ni to losa iskustva ma zanimljivo da nije tako bilo bi dosadno! Mora nesto i da razbije monotoniju !A i koristi da se izvezbas da se sklonis na vreme kad te gadjaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Malo je drugacije kad te gadjaju recima ili postupcima tamo gde boli, probaj to da eskiviras? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Ma kakve reci i postupci pa kad bi ja slusao sta zene pricaju dobio bi hronicnu glavobolju ! Teske reci i postupci uvek padaju na kraju to ti dodje kao malo ostriji rezime svega do tada ali na to ne treba da se obraca paznja ! Oprostis brate , zaboravis i zivis novi zivot ! Dublja analiza tudjih reci i postupaka samo moze da steti i da te tera da razbijas glavu bez razloga ! 0110_hahaha sunce isto sija zivot ide dalje crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Август 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Da, tu si mozda sasvim u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 jedva brate zivu glavu izvukoh hvala BOGU ! Besna zena je cudo j nisam mogo da verujem za kakvim sve oruzijma mogu da posegnu verujmi kod razdrazene zene i kasika u ruci je opasna a kamo li ... pitam se samo šta je to što ih razdraži Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Šta posle razvoda, sve je individualno, ja sam posle godinu dana zaključila da to neće ići, bio je malo uvređen, povređen ali smo ostali prijatelji punih 10 godina posle razvoda, preminuo je u februaru i puno mi nedostaje, najviše zbog deteta, ipak on je otac moga deteta. Život ide dalje, što vreme više prolazi bol postaje manjeg intenziteta, sećanja sve ređe naviru, ne sme se čovek osvrtati za sobom Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 хтедох да питам јел се пукнута веза од 8 година рачуна као брак, ал онда прочитах од почетка шта сте писали и одустах. видим да је ово моје толико безазлено искуство, да је смешно ... она ме је и увела у веру, а немам ни деце још и имао сам среће да сам тај део живота провео са искреном хришћанком, па смо се раздвојили у миру. иначе имам искуства одраслог човека са разводом кроз моје родитеље. Јефимија Крунић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ухх видим да је овдје доста чланова имало лоша искуства по питању брака или веза са супротним полом ! Али опет ми је драго видјети да је већина превазишла то и чак шта више изашла јача из тога што ме посебно радује ! :cheesy2: :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Покајте се који за грех знате... :cheesy2: Брате видим да ти је тешко због тог развода и знам да ти је тешко,а то није срамота.Знам да ће детету бити најтеже.Види ти некако да се помириш са твојом женом и мајком твог детета,или деце.Душмани,а и сви остали воле да соле око свега у туђим животима.Нико неће да пошаље неку торту или печено пиленце за укућане,али да прокоментарише хоће свако и то ружно,а онда се сви окрену и одоше својим срећним породицама,а ти оста сам.Не мислим на наше људе овде са форума, већ на твоју околину,разумеш.Развод је вечна тема,али верујем ми кад године прођу и главе се охладе људи схвате да је могло прећи преко свега уз много жртвовања зарад деце и мира у кући.Ви млади људи морате схватити да се мора много трпети и жртвовати,да се мора имати много љубави и радости, вере пре свега да би нешто кренуло напред.Не може ништа једнострано,морате обоје да устукнете пред будућношћу деце, да схватите да рађањем деце ви престајете малтене да постојите,ваша деца сада траже оно што су вама родитељи давали.Не може се више по старом.Мора се поштовати живот, љубав, деца, напредак.Не знам зашто сте се одлучили на развод и то уопште није битно,гледајте ви да се опет пронађете као породица.Једном човек воли, једном се жени и удаје и зарад очувања породице све,све,све се прашта.Зато напред знаћеш ти како да се повратиш, не дај да превлада раздор, моли се Богу искрено и биће услишено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ne poricem ono sto je napiano, ali po onome sto sam ja u ovom svom kratkom zivotu videla, ne razvode se oni koji se vole. Ali koji se zaista vole. Niti svi zive pravoslavno niti ce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука