Александар Милојков Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Шта мислите? .smesko. Само немојте одмах адхоминем, "глупо креационистичко смеће"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 То уопште није тај Адам на кога ти мислиш, Александре. Aquilius Cratus and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ovo uopste nije kreacionizam nego isto sto i evoluciona biologija tvrdi, samo malo populisticki prikazano. Ovaj Adam uopste nije otac svih ljudi ikada rodjenih nego je gledano od nas i iduci ka proslosti onaj sa kojim delimo zajedincku mutaciju na Y hromozomu i tu mutaciju smo nasledili svi. Neki kazu da je taj Adam ziveo pre oko 60 a neki da je pre oko 140 hiljada godina. No manje bitno posto je pre nega zivelo jako puno i muskaraca i zena homo sapiens sapiensa. Nakon sto se izolovala mala grupa ljudi u Africi u toj maloj grupi opstala je ta jedinstvena mutacija na y hromozomu koju smo svi povukli i kojoj su se dodavale razne druge mutacije pa tako je neko isao u pravcu Dzingis Kana a neko u pravcu Dzordza Vasingtona. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 То уопште није тај Адам на кога ти мислиш, Александре. Не мислим ја ништа, још увек гледам филм. Интересују ме ове тврдње око ДНК. Пије ли то воду или не? И онај филм који смо скоро објавило на форуму, о постанку земље, говори о заједничким прецима (кажу да је то реч науке). Додуше, помињу цифру од неких 200 (првих) људи, од којих сви потичемо. И библијски извештај је, по том питању, јако интересантан. Да ли су, у време Адама и Еве, постојали и други људи? Ако мало пажљивије прочитамо, видећемо да и Библија, изгледа, тврди да јесу. Када је Каин убио брата Авеља, Бог га је осудио на прогонство. Каин се плаши да га у том прогонству не убију и Бог на њега ставља некакав знак који ће га чувати. Кога се то Каин плаши, ако су Адам, Ева и он као њихов син једини људи? Интересантно. Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Adam i Eva su ziveli pre oko 7500 god,uopste nije tacno ono sto pricaju da zemlja postoji po nekoliko miliona godina... pa i zivotinje su mogli da ga ubiju Kaina ili da padne odnekle sa neke stene sta znam Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Adam i Eva su ziveli pre oko 7500 god,uopste nije tacno ono sto pricaju da zemlja postoji po nekoliko miliona godina... Da, da, oce to tako, oce. Isto za onaj heliocentrizam i Zemlju geonidnog oblika nista to nije tacno. Puuu zli zapadni naucnici hoce da uniste veru, sram ih bilo. Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Не мислим ја ништа, још увек гледам филм. Интересују ме ове тврдње око ДНК. Пије ли то воду или не? И онај филм који смо скоро објавило на форуму, о постанку земље, говори о заједничким прецима (кажу да је то реч науке). Додуше, помињу цифру од неких 200 (првих) људи, од којих сви потичемо. И библијски извештај је, по том питању, јако интересантан. Да ли су, у време Адама и Еве, постојали и други људи? Ако мало пажљивије прочитамо, видећемо да и Библија, изгледа, тврди да јесу. Када је Каин убио брата Авеља, Бог га је осудио на прогонство. Каин се плаши да га у том прогонству не убију и Бог на њега ставља некакав знак који ће га чувати. Кога се то Каин плаши, ако су Адам, Ева и он као њихов син једини људи? Интересантно. U principu, ako ti smatras da se biblijska tvrdnja ukalapa u ovo sto se tvrdi to je ok. Ovo je "naucni" adam t.j u potrazi za prvim ljudima. Nisam pogledao dokumentarac ali sam citao na slicnu temu. Mnogi nose genetiku velikih vladara ili mocnih ljudi koji su imali mnogo zena i dece naprimer Dzigis Kana ili tako nesto. Naprimer citah skoro da su svi plavooki ljudi - rodjaci. Naravno ekstremno daleki ali svi poticu od jednog pretka koji nije imao taj gen za pigmentaciju. Adam i Eva su ziveli pre oko 7500 god,uopste nije tacno ono sto pricaju da zemlja postoji po nekoliko miliona godina... Nije, nije. Reko veliki dr mr akademikoumetnikoprorok Miroljub Petrovic. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ne pije vodu jer se podrazumeva da je samo jedna jedinka evoluirala a od nje da je nastalo svih 7 milijardi danas živih, a znamo da to baš nije moguće. A zar nije ta priča o Kainu i Avelju metafora za sukob Izrailja i Hananaca ? To treba posmatrati metaforički. Ne treba da šalješ podmornice u Crveno more da utvrdiš da li ima dobrih dokaza da su hiljade Jevreja tu prošle pre 3000 godina nakon što ga je razdvojio Mojsije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Da, da, oce to tako, oce. Isto za onaj heliocentrizam i Zemlju geonidnog oblika nista to nije tacno. Puuu zli zapadni naucnici hoce da uniste veru, sram ih bilo. Uvaljuju nam kokakolu bez secera kao zdrava a ona ima aspartan a aspartan umanjuje inteligenciju i mi budale poverujemo u te lude tvrdnje. Fiju fiju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ово смо већ обрађивали својевремено на Верујем-у, ако се не варам. Акви, Ивице...? Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Adam i Eva su ziveli pre oko 7500 god,uopste nije tacno ono sto pricaju da zemlja postoji po nekoliko miliona godina... pa i zivotinje su mogli da ga ubiju Kaina ili da padne odnekle sa neke stene sta znam Nije smešno to prvo koliko ovo podvučeno! Hahahahhahhahahahah 0403_feel Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ово смо већ обрађивали својевремено на Верујем-у, ако се не варам. Акви, Ивице...? Jesmo. Uz detalje evolucione gentike koje smo mogli dobiti iz Milosevog (Aurelius) pisanija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 sta smarate vi ateisti nemate pojma o zivotu a ovde nesto glumite Без вређања саговорника. Следи опомена. Марко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука