Jump to content

Браћо свештеници упознајмо се и представимо се!

Guest - . . .-

Препоручена порука

Помаже Бог браћо!

Моје име је Слободан Радивојевић и парох сам глоговачки - Епархија шумадијска. На овој парохији сам од децембра 2000. године. Ово није нека екстра парохија, чине је село Глоговац и Дражмировац (крај Јагодине), а броји око 430 домова.

Пре доласка на ову парохију био сам једно седам месеци на парохији у Венчанима, код Аранђеловца.

Рођен сам 1977. године у Крагујевцу, а живео сам у Горњој Трнави (Топола-Опленац), где сам одрастао и завршио основну школу. Петоразредну богословију сам завршио у Сремским Карловцима генерација 93/98. Рукоположен сам у чин свештеника 1999. године у саборном храму у Крагујевцу.

Моја супруга је Лидија рођена Живановић а рођена је и живела у Љубљани. Нас двоје имамо три ћерке: Анђела11 Александра9 и Сара3 године.

Мој број тел. 063276011

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нека ми пошаље на [email protected] мејл и податке, ја ћу то да му одрадим.

Нека ми пошаље име које жели и све оне податке. Завршићемо.

Слободно позивајте свештенике. Нека дођу. Овде нико не залази сем свештеника. Просто, да имамо свој кутак. Не дај Боже да ми се нешто деси да знам кога да позовем ако ништа више...

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог драга моја браћо и саслужитељи. Зовем се Милорад Мировић,рођен 20.11.1981. у Бачкој Тополи. Уписао 2000 год. Богословски Институт ,завршио га и 2002.наставио факултет-на њему остао ми грчки,стоји тако већ 7 година. -рукоположен сам на светог Николаја 2004. у ман.Ковиљ и био две године ђакон у Сомбору а на Цвети 2001.за презвитера у Н.Саду. На парохији сам у Шајкашу од 15.маја 2007. Супруга Марија ми је студирала исто теологију,била одличан студент. Имамо за сад двоје деце, Лазара и Ану.

Поздрав за о.Бобана који је био у генерација на факсу са мном. Поздрав свима,Христос међу нама.

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Pomaze  Bog  braco svestenici.

Ja sam Milan Pavlovic, rodjen sam 07.09.1980 godine u Smederevskoj Palanci,gde sam i zavrsio srednju skolu.

nakon koje sam se posvetio sportu, i neko vreme radio kao fitnes instruktor u teretani FOREST u Beogradu, tu sam se

ozbiljnije zainteresovao za teologiju|:))) ,zaista je tako bilo:). Uskoro sam,tacnije 2006 godine, upisao i Teoloski fakultet u Beogradu. Te godine dok sam bio na poslusanju pravljenja i pecenja pljeskavica u manastiru Slanci upoznao sam svoju buducu suprugu Mariju. Nakon sto sam postao apsolvent vencali smo se i dobili sina Matiju, Diplomirao sam u septembru 2011. A 2012 godine u aprilu sam dobio kanonski otpust iz eparhije sumadiske i presao u banatsku, ali ne zbog aktuelnih teoloskih tema:). Vladika Nikanor me je rukopolozio u cin djakona 28.04.2012 u Preobrazenjskom hramu u Pancevu, a 03.05.2012 godine na Sv.vladiku Nokolaja rukopolozio me je u cin jereja u manastiru Vojlovica u Pancevu. Nakon toga sam bio na sluzbi u Banatskom Brestovcu a od 01.12.2012 sam na sluzbi na trecoj svetosavskoj parohiji u Pancevu, naselje Misa.

Подели на овим сајтовима

Добро дошао у клуб 301  Надам се да је добро у Богоспасајемој епархији бантској. Поздрави тамо браћу Васиће, Сашу Алексовског и онога проту, срамота ме што сам му заборавио име, што му је син љетос настрадао у авионској несрећи.

Знаш лии можда шта је са свештеника Славка Громилића, био је на парохији, па је разријешен ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добродошао Оче Милане. Заиста овај форум свештеника треба да заживи и да разговарамо слободно и братски. Ми сами можемо много урадити да се неке ствар среде ии дођу на своје. Говори у најпозитивијем смислу.

Како је у Панчеву? Како се тамо живи?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Добродошао Оче Милане. Заиста овај форум свештеника треба да заживи и да разговарамо слободно и братски. Ми сами можемо много урадити да се неке ствар среде ии дођу на своје. Говори у најпозитивијем смислу.

Како је у Панчеву? Како се тамо живи?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...