Аурор Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 neki retardi su jednsotavno retardi ceo zivot I to je tačno ali u potpunosti. DYNABLASTER, Natasa. and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Svima koji podrzavaju ove bolesne zakone zelim da im deca budu homoseksualci. kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Apis zauzdavaj jezik ili pocni da radis kao forumska spremacica :P postoji jedan fenomen, kad covek nesto mrzi to u vecini slucajeva i dobije, tako da mrznja se bas nesto i ne isplati Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 ko kaze da ih mrzim vise ih zalim a oni koji smatraju da je to ,,normalno,, zelim da tu ,,normalnost,, imaju u svojoj porodici. to bi bilo fer zar ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Na Lovćenu Njegoš spava najmudrija svetska glava. Što je reko to ostaje, poštenje se ne prodaje. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 ko kaze da ih mrzim vise ih zalim a oni koji smatraju da je to ,,normalno,, zelim da tu ,,normalnost,, imaju u svojoj porodici. to bi bilo fer zar ne? ne, greska u koracima, jer: "Ne pozeli drugome sto ne zelis sebi" Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 ne, greska u koracima, jer: "Ne pozeli drugome sto ne zelis sebi" Znaci ipak smatras da nije normalno,da je homoseksulizam bolest? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 sto prebacivas lopticu? ako vec treba da odgovorim, ne smatram za bolest(iako ostavljam mogucnost), nego za gresku- a to je vec siri pojam koji ne moze da se objasni u par recenica, a ni sam ne umem da objasnim sta je, niti me zanima. i sam homoseksualizam moze imati mnoge uzroke, od viska zenskih hormona, preko trauma iz detinjstva, do psihicke bolesti itd. a naravno da smatram da nije normalno, bilo bi normalno da je vecina ljudi homoseksualna... samo sto se ne vatrisem na tu temu to ocu da ti kazem Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Moj je drugar gej i zove se Duško, tata njega mrzi, jer on voli muško. Draže njemu grudi ravne kod muškića, nego lepe oble ko što ima Sića. Što on voli guzu koja štrči lečka, al bedak je to, jer misli na dečka. Rešio je Duško hoće da se ženi, zove me da kumujem njemu i toj ženi. Žena mu je Zoki s brkovima surim, meni nije jasno, al neću da žurim. Svadba im je skoro u Zagrebu gradu, jer ovde kod nas neće da mu dadu. Venčaće ih Zvonko što je gej sa strane, javno ima ženu koja ima mane. Ta žena je "žensko" i zove se Blaška, Zvonkec voli dečke samo to ga draška. Natasa., DYNABLASTER and feeble је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
migimunz Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Svima koji podrzavaju ove bolesne zakone zelim da im deca budu homoseksualci. ko kaze da ih mrzim vise ih zalim a oni koji smatraju da je to ,,normalno,, zelim da tu ,,normalnost,, imaju u svojoj porodici. to bi bilo fer zar ne? A što si ti toliko besan? Vidim u više tema kako razgovaraš sa ljudima koji se ne slažu sa tvojim stavovima, od teme evolucije do ovoga. Zašto smatraš da je ovaj zakon bolestan? On ne ograničava tvoju slobodu i ne ugrožava te na bilo koji način. Zašto ti smeta? Teresa, Natasa. and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 A što si ti toliko besan? Vidim u više tema kako razgovaraš sa ljudima koji se ne slažu sa tvojim stavovima, od teme evolucije do ovoga. Zašto smatraš da je ovaj zakon bolestan? On ne ograničava tvoju slobodu i ne ugrožava te na bilo koji način. Zašto ti smeta? ko kaze da sam besan?ugrozava citavo drustvo svojim bolesnim idejama.ako se vec to usvaja zasto onda da zabranimo nekrofilima da se vencaju?Sodomistima?mislim zasto da njihova prava budu ugrozena.nije fer. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
migimunz Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 ko kaze da sam besan?ugrozava citavo drustvo svojim bolesnim idejama.ako se vec to usvaja zasto onda da zabranimo nekrofilima da se vencaju?Sodomistima?mislim zasto da njihova prava budu ugrozena.nije fer. Hoćeš da kažeš da je ljubavna veza između dve odrasle osobe koje razumeju i prihvataju odnos u koji ulaze isto što i nekrofilija? Ako zaista tvrdiš da nema razlike, onda će pre biti da tebi nešto fali . PS : Ja ne kažem, već pitam da li si besan, jer po načinu na koji razgovaraš (i rezonima) ostavljaš takav utisak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Hoćeš da kažeš da je ljubavna veza između dve odrasle osobe koje razumeju i prihvataju odnos u koji ulaze isto što i nekrofilija? Ako zaista tvrdiš da nema razlike, onda će pre biti da tebi nešto fali . PS : Ja ne kažem, već pitam da li si besan, jer po načinu na koji razgovaraš (i rezonima) ostavljaš takav utisak. imas moju zelju za takve koji pricaju o ,,ljubavi,, tako da nema potrebe da se ponavljam inace nikad nisam cuo za ,,besan,, rezon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 treba umeti razlikovati bes i rezigniranost, tj kad si besan radi necega na nekog uz pojavu mrznje i negativnih emocija, od ljutine ili rezigniranosti kad si besan radi necijeg dobra(mrzeti greh)... e to treba razgraniciti, al to ne ide bas tako ko sto indijski gurui vele odjednom instant prosvetlenje(moze al to je privid i samoobmana- samohipnoza), nego se to u vecini slucajeva dostize postepeno razumevanjem i uzrastanjem u Istini, da bi konacno bes u potpunosti bio prevazidjen i zamenjen smirenjem i razumevanjem Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
migimunz Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 imas moju zelju za takve koji pricaju o ,,ljubavi,, tako da nema potrebe da se ponavljam inace nikad nisam cuo za ,,besan,, rezon Ah, pa naravno. Nisam ni očekivao razuman odgovor, ali može čovek da se nada. Nisam rekao da ti je "rezon besan" već da sam na osnovu tvojih postova zaključio da si pun besa i mržnje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука