Justin Waters Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Грцима фали да се узму у памет.Да почну да раде а не да ленчаре. Само то...ситница. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Да ти честитам на овом човекољубљу...па баш и не могу јер те нису Руси стотинама година набијали на колац,клали,силовали жене,девојке и децу,како мушку тако и женску.Молим лепо. Poštovana ni naša avlija nije baš čista.To što su oni radili(a nema sumnje da je bilo toga)možda su neki pripadnici tvog naroda činili mome narodu.ali od prošlosti se ne živi. ako nas čisto ekonomska obostrana dobit veže zašto neući u posao.Ja bih aminovao da Srbija otvori neku fabriku u mom mjestu u kojem žive muslimani i da se zaposli onih dvjesto momaka koji su deset godina na birou. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 I dočekivao bih takve poslodavce i biznismene i zahvaljivao im. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Да ти честитам на овом човекољубљу...па баш и не могу јер те нису Руси стотинама година набијали на колац,клали,силовали жене,девојке и децу,како мушку тако и женску.Молим лепо. Нису имали кад,јер су све то и више од тога радили себи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Грцима фали да се узму у памет.Да почну да раде а не да ленчаре. Toliko su se zadužili ljenčarenjem da sada kada bi se navikli da rade(kojim čudom9prvo što bi uradili bilo bi da udaraju glavom o zid jer nebi znali odakle da krenu. Poznato mi je preko vijesti od moga brata Ljubiše Kostiča koji inače živi tamo da je to prelijepa zemlja i da su što se tiče turizma fantazija ali nisam im ja a ponajmanje susjedna im, Turska krivi što neznaju iskoristiti svoje resurse. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Честитам нашим Србима који брчкају ногице по турском мору,и одушевљавају се што,забога,на чистом српском нас поздрављају...па српски заборавили очигледно нису а ми будале дајемо њима паре да ојачају државу не би сутра поново Мехмед-алија кренуо у походе докле год допире турска стрела. А бака Василики,упокојила се скоро,живела на граници са турцима,отетом Кипру,сваки дан онако стара,заправо свако јутро,дизала Грчку заставу,Турцима на очи.Молим лепо.Када је умрла,Грци су је испратили као председника у најмању руку.То је патриота а не Србин који се брчка по Турској. На чему да им честитам? Никада,па макар били шампиони у свему. Свака част... о томе и причам.. Држава која негира геноцид...која је палила..убијала и клала... треба да је славимо.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Не,драги брате,ја не прикривам своју емоцију. Отворено изјављујем да ми се гаде и гади ми се свако ко гледа њихове серије,слуша њихову музику и одушевљава се њима а Србин је. Твоја емоција је фикција, али то је твоје право, али кад слушам људе који овако говоре, сјетим се Јевреја који су мрзили Самарићане и све народе са којима су имали лоше искуство. а то су практичи били сви тада у региону...А Христос намјерно кроз приче поредио Самарићане са добрим људима, вјероватно да до закржљале свијести старог Израиља доприје да у Христу нема ни Грка ни Јеврејина, па ни Турчина већ су сви једно. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Poštovana ni naša avlija nije baš čista.To što su oni radili(a nema sumnje da je bilo toga)možda su neki pripadnici tvog naroda činili mome narodu.ali od prošlosti se ne živi. ako nas čisto ekonomska obostrana dobit veže zašto neući u posao.Ja bih aminovao da Srbija otvori neku fabriku u mom mjestu u kojem žive muslimani i da se zaposli onih dvjesto momaka koji su deset godina na birou. Док сам жива и крстом се крстим и моја деца коју ми је Бог поверио на старање и учим их,нећу се продати за вечеру и за 30 сребрника. Моја прошлост и мога народа је(извињавам се што неће бити на оригиналну написано) екс-катедра непогрешивости страдања једног народа од стране Турака.Мој бол и моја понос. А босанац,то ти потписујем,и сенку на калдрми бих заобишла сваког Србина који је починио злочине над недужнима а камоли пословала са њим. obi-wan, Manolis and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Pozdravljam sve investitore u ekonomiju BiH i to veličina čestitke je srazmjerna visini ulaganju u privredu BiH. Dabogda došli i uložili još sto puta toliko: Najveći investitor u BiH u prvih devet mjeseci 2011. godine je Rusija sa 141,4 miliona KM, podaci su koje je portal Indikator.ba dobio iz FIPA-e, a što su zapravo privremeni podaci Centralne banke BiH. Nakon Rusije najveći investitor je Srbija sa 105.9 miliona KM, te Austrije sa 67.6 miliona KM. Slijede: Slovenija sa 34.5 miliona KM, Holandija sa 16.3 miliona KM, Njemačka sa 14.6 miliona KM i Turska sa 13.5 miliona KM. U prvih devet mjeseci, najviše je investirano u posredovanje nekretninama 104.3 miliona KM, zatim 102 miliona KM u trgovinu na veliko i posredovanje u trgovini (osim trgovine motornim vozilima i motociklima), dok je u financijsko posredovanje (osim osiguranja i penzijskih fondova) registrirano 58.1 miliona KM stranih investicija. Prema trenutno raspoloživim informacijama među najznačajnijim investicijskim projektima u 2011, ubrajaju se projekti završetka hotela Bristol i izgradnja Sarajevo City Center-a investitora iz Saudijske Arabije, nastavak ulaganja ruskog investitora u Rafineriju Brod, ulaganje u Tvornicu cementa Kakanj, fabrika za proizvodnju polietilenskih cijevi u Vlasenici investitora iz Srbije, ulaganje Merkatora iz Slovenije, ulaganje njemačke firme u Pobjeda-sport Goražde, ulaganje Al Jazeera Qatar u Al Jazeera Balkan, otvaranje pogona za proizvodnju hemijskih sredstava “Rekal” u Laktašima investitora iz Švedske, EFT Rudnik i Termoelektrana Stanari investitor iz Danske u saradnji sa kineskim preduzećem Dongfang Electric Corporation, američka Chellomedia kupila je 40% donica OBN televizije putem Sarajevske berze, otvaranje proizvodnje štedne ulične rasvjete u Goraždu investitora iz Njemačke, itd. Inače, tokovi direktnih stranih ulaganja za prvih devet mjeseci 2011. godine iznosili su 375.5 miliona KM, što su poslejdnji podaci kojima FIPA raspolaže I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Pa da ga prodaju, kako su krenuli ostat će bez Atine.Lijenjeg naroda nevidjeh od Grka.Svaka im čast kako su onako lijepu državu doveli do bankrota.Neće sebi doći ni za hiljdau godina. Па шта и да су лењи? Какве то везе има? Никоме нису отимали и притом силовали и шта све не. Страшно. obi-wan, bgpj, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Док сам жива и крстом се крстим и моја деца коју ми је Бог поверио на старање и учим их,нећу се продати за вечеру и за 30 сребрника. Моја прошлост и мога народа је(извињавам се што неће бити на оригиналну написано) екс-катедра непогрешивости страдања једног народа од стране Турака.Мој бол и моја понос. А босанац,то ти потписујем,и сенку на калдрми бих заобишла сваког Србина који је починио злочине над недужнима а камоли пословала са њим. Какво продавање вјере и вечере, о чему причаш сестро...вјера је кад се изда Христос, ако ти поредши издају Христа са одласком на море у Турску или неком сарадњом на економском плану са Турцима, онда или не знаш шта је издаја вјере или изједнчаваш Бога се српством, тј радиш ишто што и стари Израиљ, који је Бога сматрао израелским партнером. Бог је по њима био само Бог Израела, а не свих људи. Дакле тамо у Турској не постоји ниједан жив човјек, са којим Србин не може имати никакве добре односе, и то још све има оправдање код Бога? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Док сам жива и крстом се крстим и моја деца коју ми је Бог поверио на старање и учим их,нећу се продати за вечеру и за 30 сребрника. Моја прошлост и мога народа је(извињавам се што неће бити на оригиналну написано) екс-катедра непогрешивости страдања једног народа од стране Турака.Мој бол и моја понос. А босанац,то ти потписујем,и сенку на калдрми бих заобишла сваког Србина који је починио злочине над недужнима а камоли пословала са њим. Sestro draga oni turci koji su uradili tvome narodu nažalost nešto su umrli i oni ne posluju nisakim.Oni imaju da polože račune pred Svevišnjim zbog onog što su drugima učinili.A što se tiče zločinaca srba ili muslimana ili hrvata istog smo stava, sa njima nema suradnje ali Srbija je jedno a pojedinac je drugo.Prestanimo živjeti u prošlosti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 kod Grka nije samo lenjost u pitanju, nego i alavost, a sve to potpomognuto EU "standardima" bgpj је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Poštovana ni naša avlija nije baš čista.To što su oni radili(a nema sumnje da je bilo toga)možda su neki pripadnici tvog naroda činili mome narodu.ali od prošlosti se ne živi. Опште је познато да смо Турке гањали по Османлијском царству са све зашиљеним колцима, отмичарским, пљачкашким и силоватељским намерама. Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Па шта и да су лењи? Какве то везе има? Никоме нису отимали и притом силовали и шта све не. Страшно. Ма да Срби оно никад са границама свог царства нису били у Цариграду, и цар Душан се никад није хтјео прогласити царем Срба, Грка и Бугара...Срби и Грци се никад нису свађали око територија, и Грци никад нису бацали клетве на Србе због претензија Срба на Византијске територије....ух какви смо ми Срби и лако заборављамо историју. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука