Jump to content

Препоручите ми речник црквених појмова!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовани,

Потребно ми је консултовање са речником црквених термина око неких недоумица, можете ли неко да ми препоручи неки подесан речник? Пронашла сам Речник црквених термина, извесне Љиљане Стошић (издавач : Завод за уџбенике и наставна средства - Београд, година издања: 2006), но, ипак бих желела да консултујем и речник у издању Српске православне цркве, ако постоји (а верујем да постоји). Молим Вас да ми напишете генералије тог речника!

Хвала унапред,

Најсрдачнији поздрав!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Поштовани,

Потребно ми је консултовање са речником црквених термина око неких недоумица, можете ли неко да ми препоручи неки подесан речник? Пронашла сам Речник црквених термина, извесне Љиљане Стошић (издавач : Завод за уџбенике и наставна средства - Београд, година издања: 2006), но, ипак бих желела да консултујем и речник у издању Српске православне цркве, ако постоји (а верујем да постоји). Молим Вас да ми напишете генералије тог речника!

Хвала унапред,

Најсрдачнији поздрав!!!!!!!!!

ево нешто за почетак...

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/recnik/A.htm

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Захваљујем од срца!!! Много сте ми помогли!!!!! Имала сам неких недоумица, заправо, требало ми је да се консултујем са релевантним речником. Свако добро, велики поздрав!

Подели на овим сајтовима

Поштовани,

Захваљујући Вашој помоћи успела сам привести крају рад који сам писала на тему Божићних и Васкршњих обичаја празновања! Захваљујем се свима на препорукама литерерне граће! Свако добро од Господа!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...