Zeebedee Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Sada pogledah snimak sa nekakvog protesta Dveri; kako ih nije sramota da i dalje pokusavaju da izigravajku crkveni pokret kao skupljanjem tri prsta? Oni su politicka Stranka nimalo drugacije u ocima Crkve od LDP, Cankove Stranke,. DS, SPS ili bilo cega cetvrtog. Imaju li ti ljudi imalo obraza da makar jednom otvoreno kazu ko su , sta su i sta im je cilj ili ce ceo zivot da pokusavaju da se kriju pod skutima Crkve iako njen deo nikada nisu bili? Млађони and Walter је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 A NAJPRE od svega toga zasto vlast ne dozvoli formiranje nezavisne komisije koja ce da ispregleda zapisnike i listice? Ja da sam na vlasti i da nista ne krijem, to bi mi bila prva opcija, zamisli status dveri nakon rezultata komisije koja bi utvrdila da je sve regularno, ne bi postojali vise uopste, niko im ni sajt ne bi otvorio nikada. Pa RIK je "nezavisna komisija"... a kao sto cete Dveri i ti da kazete da RIK nije nezavisan, tako mozete i za bilo koju drugu grupu ljudi (bilo da takva tvrdnja ima ili nema osnova)... a pitanje je toliko ozbiljno da je 100% izvesno da bi svaki nalaz bilo kakve komisije, ona strana koja je grbava po tom nalazu, proglasila za prevaru i napala na nezavisnost i objektivnost komisije... rezim apsolutno nista ne bi dobio formiranjem takve komisije, osim sto bi posredno potvrdio tvrdnje luzera da je tu nesto bilo sumnjivo... Ta nezavisna komisija je neozbiljan predlog neozbiljnih ljudi... kako bi se uopste formirala? ko bi je cinio? kako bi se nasi politicki klosari (mislim na sve) ikada mogli dogovoriti o njenom sastavu? koliko bi joj trebalo da ozbiljno uradi svoj posao? sta bi se desilo i da ta komisija nadje nepravilnosti (ne postoji zakonska mogucnost da "nezavisna komisija" ponisti vec proglasene izbore)? gluposti... i lov u mutnom... nishizawa је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Не знам стварно шта су људи из Двери очекивали, али би број гласова који су добили требало да сматрају за велики успех. Њихова циљна група су примарно активни верници СПЦ, којих има у Србији мање од 1%. Двери су ваљда добиле 4% гласова или тако нешто... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Sada pogledah snimak sa nekakvog protesta Dveri; kako ih nije sramota da i dalje pokusavaju da izigravajku crkveni pokret kao skupljanjem tri prsta? Oni su politicka Stranka nimalo drugacije u ocima Crkve od LDP, Cankove Stranke,. DS, SPS ili bilo cega cetvrtog. Imaju li ti ljudi imalo obraza da makar jednom otvoreno kazu ko su , sta su i sta im je cilj ili ce ceo zivot da pokusavaju da se kriju pod skutima Crkve iako njen deo nikada nisu bili? ХЕхе.. мислим да болдовано сугерише ''ко'' би хтели да буду... Али нису .. и ''они'' су боља опција од њих... .... +..... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Sada pogledah snimak sa nekakvog protesta Dveri; kako ih nije sramota da i dalje pokusavaju da izigravajku crkveni pokret kao skupljanjem tri prsta? Oni su politicka Stranka nimalo drugacije u ocima Crkve od LDP, Cankove Stranke,. DS, SPS ili bilo cega cetvrtog. Imaju li ti ljudi imalo obraza da makar jednom otvoreno kazu ko su , sta su i sta im je cilj ili ce ceo zivot da pokusavaju da se kriju pod skutima Crkve iako njen deo nikada nisu bili? Тако ти Димитријевића - В. и Артемија - М. ..као и Чворовића - З. и немашања у Црквена - П. Потпуно си у - П. 29dz8zk .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Sada pogledah snimak sa nekakvog protesta Dveri; kako ih nije sramota da i dalje pokusavaju da izigravajku crkveni pokret kao skupljanjem tri prsta? Oni su politicka Stranka nimalo drugacije u ocima Crkve od LDP, Cankove Stranke,. DS, SPS ili bilo cega cetvrtog. Imaju li ti ljudi imalo obraza da makar jednom otvoreno kazu ko su , sta su i sta im je cilj ili ce ceo zivot da pokusavaju da se kriju pod skutima Crkve iako njen deo nikada nisu bili? Учесници протеста против изборне крађе која се догодила у првом кругу гласања - изигравају црквени покрет тако што држе три скупљена прста ? Ко то рече да људској глупости нема краја ? Двери - Покрет за Живот Србије нису црквени покрет, него политичка организација. Тачније - група грађана која је учествовала на изборима - народном вољом прешла цензус - диктаторском одлуком - и крађом гласова остала ван парламента. А, за тај КОНСТАНТАН БЕЗОБРАЗЛУК којима се перфидно, ниско и подло користе поједини активни форумаши ( оболели од жутице ) користећи свој интелектуални максимум - готово хистерично покушавајући да оне који не мисле слично њима - прогласе за " антицрквени ..........ШТА ? СРАМ ВАС БИЛО ! nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Де бре Недељко, олади се! Добра воља је једно, ложана је друго. Па нек` пишу ови жутаћи шта `оће... Долазе бољи дани! Биће Двери у парламенту. п.с. има вас двоје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Учесници протеста против изборне крађе која се догодила у првом кругу гласања - изигравају црквени покрет тако што држе три скупљена прста ? Ко то рече да људској глупости нема краја ? Двери - Покрет за Живот Србије нису црквени покрет, него политичка организација. Тачније - група грађана која је учествовала на изборима - народном вољом прешла цензус - диктаторском одлуком - и крађом гласова остала ван парламента. А, за тај КОНСТАНТАН БЕЗОБРАЗЛУК којима се перфидно, ниско и подло користе поједини активни форумаши ( оболели од жутице ) користећи свој интелектуални максимум - готово хистерично покушавајући да оне који не мисле слично њима - прогласе за " антицрквени ..........ШТА ? СРАМ ВАС БИЛО ! Зашто си се толико изнервирала.. па нема потребе сестро, форум је ово .. само.. Мислим да нема места толикој неурози.. плитко је.. кад већ помињеш ''интелектуални максимум'' .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Зашто си се толико изнервирала.. па нема потребе сестро, форум је ово .. само.. Мислим да нема места толикој неурози.. плитко је.. кад већ помињеш ''интелектуални максимум'' Ја, друже / другарице за разлику од тебе имам име и не кријем се иза мапетоваца ( мада има ту неке симболике ). Одакле ти то да сам нервозан ? Walter and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ја, друже / другарице за разлику од тебе имам име и не кријем се иза мапетоваца ( мада има ту неке симболике ). Одакле ти то да сам нервозан ? Ма шалим се.. бре.. па срби смо бре, где бре да се изнервираш.. не .. шала, шала.. Где су млади, она је обично ту... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ма шалим се.. бре.. па срби смо бре, где бре да се изнервираш.. не .. шала, шала.. Где су млади, она је обично ту... Jes provalio da ovaj nirvana shop ide i lajkuje svaki Nedeljkov post i od ovog Iska Njutna? Walter је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Jes provalio da ovaj nirvana shop ide i lajkuje svaki Nedeljkov post i od ovog Iska Njutna? Isk nas brat u nirvana shopu.Paranojo uzmi me izgoro! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Paranojo uzmi me izgoro! Ma koja paranoja samo mi zanimljiv lik konstatno vam lajkuje postove tebi i nedeljku uglavnom. Mislim imas 90 postova 80 lajka. Dok recimo ZvonkoM ima 7 000 postova i sam 1000 lajka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Dok recimo ZvonkoM ima 7 000 postova i sam 1000 lajka. Ko ce mene lajkuje kad sam matoro zakeralo... Zeebedee and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Jes provalio da ovaj nirvana shop ide i lajkuje svaki Nedeljkov post i od ovog Iska Njutna? Нашо човек ''истину'' па ЈОЈ сад служи... Идеологија... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука