дибидусрус Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Супер! Е сад мало ради подсећања. Целокупну кампању за свргавање режима Слободана је урадио запад. И песница и оне очи Коштунице на плакату ако се сећате. Према томе како Јенки кажу или Немци ( можда Енглези) биће помена у Србији. Резултата лошег живота у Србији је тај што имамо заосталу политику, а западне силе као да снама играју шах од животне важности, а ми незнамо ни парвила ни како фигуре иду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Kad se isprazne kutije, izborna komisija tu zajedno (dakle predstavnici svih stranaka) zajedno broje listice. Dakle predstavnici i dveri i radikala itd. Onda broj glasova upisu u zapisnik, zatim napakuju listice u dzakove i nose ih u skupstine. Na taj rezultat se svi clanovi ZAJEDNO PODPISU DA LI SU IMALI ILI NISU IMALI PRIMEDBE. Zatim se sabiraju brojevi iz zapisnika. Dakle da bi neko uzeo svud gde su dveri i zaokruzivao random pored njih morali bi tamo da budu SAMO CLANOVI DS-a. Sto nigde nije bio slucaj. Dakle molio bih te kako su izbori pokradeni, sviam vama ispred nosa? Гласачки листићи су се, НАКНАДНО, после одношења и отварања ( као у случају Зајечар ) прецртавали и то ДРУГОМ хемијском оловком и то у највећем броју су били гласови СНС - а и Двери - Покрета за Живот Србије, а записници - ПРЕПРАВЉАЛИ. Нису покрадени испред носа - него у мишјој рупи званој - РИК Истераћемо ми миша из рупе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Опет шириш песимизам по форуму. Тај знак деце комунизма - нормално да иде тамо и где му је место - на сметлиште. Може се рећи - НЕЋЕ ЈОШ ДУГО ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Zato sto su za vreme milosevica izbori namestani. Zato je diktatura. Da nije namestao izbore ne bi bila diktatura. Diktatura je zato sto on nije na legalan nacin izabrani predstavnik. Видиш да знаш. Зато за мене и уз дан у дан све већи број грађана Србије - Тадић неће бити легално изабрани председник него ДИКТАТОР којега НЕ ПРИЗНАЈЕМО за председника државе Србије и то ћемо ЈАСНО И ГЛАСНО говорити, писати, и радити на откривању ИСТИНЕ о њему и његовом диктаторском режиму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ми треба да се молимо за СВЕ њих као људе,а презиремо њихову политику,тј превару,мизерију,поквареност. Испоручи ће нас у Е:У. голе и босе,без Косова са фуј нотом.Живи били па видели. Да нема њих,политичара наших,та Е:У. не би била тако лоша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 U predsednickom sistemu je striktno izvrsena podela na zakonodavnu i izvrsnu vlast. Parlament je zakonodavna a predsednik izvrsna. U parlamentarnom nije tako vec parlament bira i izvrsnu (vladu) vlast. A bira i predsednika jer u tom slucaju predsednik je kao trinaesto prase, potpuno nepotreban i potpuno su nepotrebni predsednicki izbori, Kod nas imas polupredsednicki sistem a ne parlamentarni. I taj je verovatno najgori. Tako da imas vladu i premijera koji ne postoji. Srbija bi funkcionisala super i bez Cvetkovica. A sa druge strane imas Tadica koji je jaci po izbornim rezultatima od DS-a. I on kontrolise DS a samim tim i vladu. Ni Jugoslavije ni Srbije i da nije mogao da kontrolise ili da manipulise sa vlascu. Kao ni Tadic danas. Pa ti vidi koliko ima logike tvoja tvrdnja. Stvarno me ne zaniam tvoje lichno tumacenje. Tvoja tvrdnja ima logike koliko i seseljeve tvrdnje jer od njega ucis. A njegove tvrdnje jako malo logike imaju. I sada ti mozres da trubis kako on nema ovlascenja po Ustavu a na to cu ti ja reci i da Miosevic nije imao nikakva ovlascenja kao predsednik. A ja cu da te podsetim da je ustav o kom pricamo danas donet 2006te a milosevic je vladao po sasvim drugom ustavu. Ali naravno ne ocekujem da to znash. Kao sto ne znash puno drugih stvari na tu temu. Sem sto imas cvrsto utemeljenu veru da tadic diktatoriski vodi drzavu i hejt prema Tomi-doplomi jer ti je prodao Sekija. ласачки листићи су се, НАКНАДНО, после одношења и отварања ( као у случају Зајечар ) прецртавали и то ДРУГОМ хемијском оловком и то у највећем броју су били гласови СНС - а и Двери - Покрета за Живот Србије, а записници - ПРЕПРАВЉАЛИ. Postoje uvidi u zapisnike, da li imate ijedan prepravljeni zapisnik? NEMATE. Sto ovi tvoji ne pokazu gradjanima srbije te falsifikovane zapisnike? Sto ne dokazu svoje tvrdnje? Trube po televiziji SVAKI DAN, nijedan dokaz nisu pokazali. Tako pucaju na svakog neodlucnog glasaca koji je iole antievropski i uz to malo naivniji da da glas protiv Tadica. A ti si samo jedno parche masinerije u toj propagandi dverasa. Зато за мене и уз дан у дан све већи број грађана Србије - Тадић неће бити легално изабрани председник него ДИКТАТОР којега НЕ ПРИЗНАЈЕМО за председника државе Србије и то ћемо ЈАСНО И ГЛАСНО говорити, писати, и радити на откривању ИСТИНЕ о њему и његовом диктаторском режиму. Imam samo jedno pitanje. Kada ga vecinski izaberemo u drugom krugo, kada pripazite JOS VISE na svoje kutije i listice, da li ce i tada da tvrdite da su posle precrtavani zapisnici i slichno? Posto ce biti prosto SULUDO da tvrdite da su DUPLO, DVA PUTA ZA REDOM vama ispred nosa kradeni glasovi? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ми треба да се молимо за СВЕ њих као људе,а презиремо њихову политику,тј превару,мизерију,поквареност. Испоручи ће нас у Е:У. голе и босе,без Косова са фуј нотом.Живи били па видели. Да нема њих,политичара наших,та Е:У. не би била тако лоша. Разлика је у томе..шту у Француској, Немачкој итд...политичари буду кажњени за јалијашење.. Ево ти Саркозија...један дан кофер са нуклеарним шифрама..други дан..незапослен.. Они пазе на интерес народа..па опет буду кажњени... код нас то никада није ферцерало.. џаба нама и ЕУ и Евроазија... nirvanashop, Желе Зека and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Зато за мене и уз дан у дан све већи број грађана Србије - Тадић неће бити легално изабрани председник него ДИКТАТОР којега НЕ ПРИЗНАЈЕМО за председника државе Србије и то ћемо ЈАСНО И ГЛАСНО говорити, писати, и радити на откривању ИСТИНЕ о њему и његовом диктаторском режиму. baj d vej nedeljko, sumnjam da si ovo video ali pogledaj. http://pressonline.r...rafika cela.jpg Pogledaj korake 6, 7 ,8 Ima SEST PRIMERAKA izbornih zapisnika od kojih JEDNA ODMA ide na vrata. A ostala cetri ODMAH dobijaju predstavnici CETRI najbolje plasirane stranke. Drugim recima da je neko POSLE prepravio zapisnike Ti zapisnici bi se razlikovali od ovih cetri kod cetri provplasiranih. Tako da mogo bi malo da ukljucis mozak i shvatis kolika je glupost ovo sto ti plasiraju tvoji dverasi. Znam da je mozak organ koji trosi najvise kalorija i da ti jadan nemas sta da jedes od ovolikog loseg stanja u zemlji, ali ovo nece da ti pojede puno to je samo level dva aktivnost teska je ko deljenje. I kada pogledas ovo, molio bih te da prekines vise da se pravis lud. I da shvatis da lazu kao psi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ti zapisnici bi se razlikovali od ovih cetri kod cetri provplasiranih. Ja koliko sam shvatio i razlikuju se. Samo sto ti zapisnici sto su u rik-u u koje su dveri imali uvid ne mogu da se slikaju, iznose i slicne stvari. Moze samo tuzba, a same dveri su u pravu kada kazu sta njima znaci sto ce za par godina neko da donese presudu da su pokradeni. Inace to sto ima 6 primeraka, sta cemo sa slucajevima kada se prepravi zapisnik, jedan jedini koji je u rik-u, neko to potpise i to se smatra za validni zapisnik? A takvih slucajeva navodno ima jako puno, samo su dveri onemogucene da iznose te dokaze iz prostorija rik-a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ja koliko sam shvatio i razlikuju se. Oni tvrde da se razlikuju. . Moze samo tuzba, a same dveri su u pravu kada kazu sta njima znaci sto ce za par godina neko da donese presudu da su pokradeni. Inace to sto ima 6 primeraka, sta cemo sa slucajevima kada se prepravi zapisnik, jedan jedini koji je u rik-u, neko to potpise i to se smatra za validni zapisnik? A takvih slucajeva navodno ima jako puno, samo su dveri onemogucene da iznose te dokaze iz prostorija rik-a. A nije ti palo na pamet MOZDA, MOZDA da dveri i naprednjaci lazu? Da mozda samo dizu dzevu i galamu zarad politickih poena? Ne treba im zapisnik iz rik dovoljno je da pokazu ta cetri zapisnika+ peti na vratima. Oni ih ne pokazuju.Znash li zasto? Ustvari, ko kaze da zapisnik iz rik ne sme da se slika? ----- - -- -- - --- --- - - - ------------ Sve sto smo dosad videli je dzak glasackih listica. Mislim da je mnogo lakse bilo pokazati dva ili tri zapisnika sa istog birackog mesta. Zanima me samo... sto to nisu uradili? Mozda zato sto je izneti dzak onako teatralniji + nemaju dokaza u zapisnicima? Mozda zato sto je pecate malo teze falsifikovati. baj d vej, da li mislis da su ovi iz demokratske TOLIKO LUDI da bi falsifikovali papir u RIKU papir na koji uvid imau NJIHOVI DIREKTNI politicki protivnici i papir preko kog bi mogli LADNO da dokazu da ovi kradu izbori. C'mon. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Опет шириш песимизам по форуму. Тај знак деце комунизма - нормално да иде тамо и где му је место - на сметлиште. Може се рећи - НЕЋЕ ЈОШ ДУГО ! Далеко сам од песимизма брате, само нисам одушевљен ни једном опцијом која се нуди. За Двери би била велика несрећа да дођу на власт јер - исто као и ови - ништа не би направили. Требало је да остану народни покрет као што су били. Биле су добре оне акције попут "породичне шетње" и слично. Знаш како кажу - пази шта желиш, може да ти се оствари... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Биле су добре оне акције попут "породичне шетње" и слично. Ne brini i sad prave porodicne setnje. Naprimer, porodicnu setjnu protiv kradje glasova porodicnu setnju za smenu Tadica а pre toga su pravili porodicnu setnju kao njihovu kampanju pod imenom "izaberi dveri" porodicna setnja. Tako da ta porodicna setnja je marketinski trik da se pecaju porodicni ljudi i preko njih sprovodi neka politicka volja. To samo govori koliko su pod libelu kad neki njihovi zvanicnici nemaju toliko stida. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Знаш како, код нас влада велика глад за надом, за неком идејом, визијом. Људима треба као лебац да разумеју шта не ваља и како да се поправи, јер иначе остаје само очајање. Двери су ту улетеле са некаквом идејом која се верницима и традиционалистима учинила као "права ствар" па су као што видиш уложили у то пуно емоција... Нажалост, биће опет разочарани... Није то то. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 A nije ti palo na pamet MOZDA, MOZDA da dveri i naprednjaci lazu? Da mozda samo dizu dzevu i galamu zarad politickih poena? Jeste naravno, razmisljao sam i o toj mogucnosti. Medjutim, da je to tacno, onda rts ne bi lagao, onda ne bi bila medijska blokada, onda ne bi tadic imao propagandne spotove kao sto sad ima ( da se najezi covek dok gleda ) i tako dalje. A NAJPRE od svega toga zasto vlast ne dozvoli formiranje nezavisne komisije koja ce da ispregleda zapisnike i listice? Ja da sam na vlasti i da nista ne krijem, to bi mi bila prva opcija, zamisli status dveri nakon rezultata komisije koja bi utvrdila da je sve regularno, ne bi postojali vise uopste, niko im ni sajt ne bi otvorio nikada. U principu, dosta ima pokazatelja koji upucuju na to da rezim zestoko laze, i da su dveri u pravu, moguce je i da je drugacije, ali rezim ama bas nista ne radi po tom pitanju da me ubedi drugacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Jeste naravno, razmisljao sam i o toj mogucnosti. Medjutim, da je to tacno, onda rts ne bi lagao, onda ne bi bila medijska blokada, onda ne bi tadic imao propagandne spotove kao sto sad ima ( da se najezi covek dok gleda ) i tako dalje. Ajde da budemo realni. Medijska blokada ne postoji, dakle izlazli su svi bili su i na dnevniku RTS/a i na svim mogucim televizijama u diskusiji o kradji izbora. A NAJPRE od svega toga zasto vlast ne dozvoli formiranje nezavisne komisije koja ce da ispregleda zapisnike i listice? A zasto bi to radila kada jednsotavno nema dokaza. DAkle pravi se sest zapisnika jedan ide u RIK jedan na vrata glasacke jedinice i cetri vodecim strankama. Ja da sam na vlasti i da nista ne krijem, to bi mi bila prva opcija, zamisli status dveri nakon rezultata komisije koja bi utvrdila da je sve regularno, ne bi postojali vise uopste, niko im ni sajt ne bi otvorio nikada. Formiranje izborne komisije kosta, prvenstveno gradjane Srbije. Ja da sam na vlasti nikad ne bih formirao izbornu komisiju jer nemam ja sta da se pravdam nekom ko me optuzuje bez dokaza. Da ti kazem ovako kada se u sudu vodi neki proces onaj ko pokrece proces mora da ima neki dokaz za to. Dverasi nemaju doakz. Pregledao sam ceo jnihov sajt nijedan nedvosmislen dokaz imaju U principu, dosta ima pokazatelja koji upucuju na to da rezim zestoko laze, i da su dveri u pravu, moguce je i da je drugacije, ali rezim ama bas nista ne radi po tom pitanju da me ubedi drugacije. Nema nijedan, sada cu da ti kazem sta ima> -Ima Jedan pokusaj laziranja zapisnika gde je neko u Exelu prepravio zapisnik sa procentima pomervisi sa 20.3 tacku napred pa je ispalo 203. -Ima jedan opet falsifikovani zapisnik koji su bestidno pokazali iako se jasno svakom ralikuje od zvanicnog zapisnika. Avokado je pokazao to nekoliko postova pre. - Imaju neka navodna svedocenja nekih ljudi da su isterani sa glasackih mesta i da su drugi potpisivali umesto njih ta lica su u tim svedocenjima potpisana ka NN. I to je mislim to. Nigde nisu uzeli 4 zapisnika sa jedne izborne jediniec i pokazali da ta cetri imaju jednu brojku a zapisnik u riku i onaj na vratima (ostala dva) drugu brojku. To je vrlo lako uraditi dveri to nisu uradile. Oni pokazuju slikane od strane drugih ljudi neke navodne zapisnike bez poredjenja. Da ti kazem nesto, ja mogu da uzmem da odstampam nesto sto lici na zapisnik i da napisem 10 imena i da kazem E EVO FALSIFIKAT. To ne znaci da je to doakz. E sad zavisi od toga koliko si ti kritichar prema onome sto dveri pricaju da li si skeptican ili zbog svoje pripadnosti ili antipripadnosti nekoj od stranki imas u ideoloskom interesu da verujes ili ne verujes. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука