Михајло Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Аутор овог текста, дакле, хоће да каже да није способан да разликује записник о присутности од записника о бројању гласова, да га је потписао не гледајући шта потписује, упркос томе што је присуствовао бројним неправилностима, и да његова странка није била способна ни да организује посматрање изборног процеса, али да треба да му упркос свему томе верујемо на реч, будући да је особа од толиког интегритета да не жели ни да потпише своје тврдње. Више него убедљиво. Види се да ниси никада био посматрач..на изборима... 80% људи...посматрача је неедуковано од стране странака...о процесу .. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Још увек ми није јасно - да ли је политика та која, када се неко дуже време бави истом, толико искриви и деформише човеково поимање стварности и уништи сваку трунку личног интегритета, или је све то предуслов за само бављење политиком? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 - Uzela sam redni broj i čekala kako bih predala džakove. Međutim, kada su iz komisije videli da su svi listići izmešani, morala sam da ih prepakujem tako da u svakom džaku bude samo jedna vrsta listića. Kada sam završila, potpisala sam zapisnik koji potvrđuje da su svi listići predati, a koji je potpisala i komisija - prepričava Dušanka šta se desilo u izbornoj noći. SAMO je prepakivala listice? I na kraju to potpisala komisija? I posle pitaju kako je moguca kradja kada svi imaju kontrolore na izbornim mestima. Kada zapisnik i dzakovi odu sa izbornog mesta, onda je sasvim regularno da tamo neko prepakuje i tamo neko potpisuje da je sve to po zakonu? A oni kao imali kontrolore koji imaju kao neku svrhu... I posle nije sramota neke clanove foruma da jos i brane ovakve ljude u takvim postupcima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Види се да ниси никада био посматрач..на изборима... 80% људи...посматрача је неедуковано од стране странака...о процесу .. Што само по себи говори о томе каквим стручним кадровима наше политичке странке располажу... Ако неко не уме да едукује своје чланове о томе како да испрате једно најобичније гласање, како онда таквима поверити управљање читавом државом? laetitia је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Што само по себи говори о томе каквим стручним кадровима наше политичке странке располажу... Ако неко не уме да едукује своје чланове о томе како да испрате једно најобичније гласање, како онда таквима поверити управљање читавом државом? Због тога треба поверити управљање читавом државом онима који ЗНАЈУ како се штелују резултати избора. Још увек ми није јасно - да ли је политика та која, када се неко дуже време бави истом, толико искриви и деформише човеково поимање стварности и уништи сваку трунку личног интегритета, или је све то предуслов за само бављење политиком? Рекох - тадићевски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Због тога треба поверити управљање читавом државом онима који ЗНАЈУ како се штелују резултати избора. То си ти рекао, не ја. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Још увек ми није јасно - да ли је политика та која, када се неко дуже време бави истом, толико искриви и деформише човеково поимање стварности и уништи сваку трунку личног интегритета, или је све то предуслов за само бављење политиком? ВЕРА... Вера, Брате Нишизава је та којм се човек деформише - ако му је ''предмет'' вере и надања квази-божанство, у овом случају који помињеш, политика .. Или се пак том ''истом'' вером уздиже до надземаљских висина и ширина, ако му је ..(као што нажалост код политиканата и идеологичара –није!) она усмерена На ИСТИНУ и Онога који једини Јесте Истина.. Који му уједно и помаже да се одлепи од оних из првог случаја.. nishizawa, Млађони and laetitia је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 ВЕРА... Вера, Брате Нишизава је та којм се човек деформише - ако му је ''предмет'' вере и надања квази-божанство, у овом случају који помињеш, политика .. Или се пак том ''истом'' вером уздиже до надземаљских висина и ширина, ако му је ..(као што нажалост код политиканата и идеологичара –није!) она усмерена На ИСТИНУ и Онога који једини Јесте Истина.. Који му уједно и помаже да се одлепи од оних из првог случаја.. Православним хришћанима није забрањено - али ни препоручљиво да се баве политиком. Јер ће, побогу, да замене Христа - квази - божанством................ Конфузно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Опет то радиш човече! Опет си јако безобразан!!! И служиш се неким речником и терминологијом да помисли човек да одговара главном уреднику блица или б92, а не дечку коме медији кроје мишљење и који мисли да је попио сву памет света, To sto Dveri, SNS, Radikali predstavljaju nije zdrav patriotizam, nego shovinizam. Снс, Срс, и Двери промовишу шовинизам? Па ти човече или појма немаш шта значи та реч, или си толико задојен мржњом према истима да више и не бираш речи када их описујеш. Ево,преклињем те да ми објасниш по чему то Снс или Двери промовишу шовинизам (пошто ако бих се позвао на Радикале спомињао би ми Шешељево крваво пролеће и слично). Знаш ли ти човече уопште шта је шовинизам? Како те није срамота да пипеш да неко ПРЕДСТАВЉА ШОВИНИЗАМ??? То је тачно тај систем вредности који нам намећу кроз медије који упијаш као сунђер при томе немајући појма да ти кроје мишљење. Сви који нису за Чеду,Бориса или неку другу проевропску партију су шовинисти, клерофашисти и слично. Тај систем иде дотле да је неко ко је националиста одједном дивљак у очима пола Србије, а бити националиста значи волети свој народ. Ah, vi navijaci i vas zdrav patriotizam. Ја нисам део ниједне организоване навијачке групе. Волим свој клуб много, а овај ник на форуму ми је остао јер сам га пре више година уписао на једном другом форуму који више не постоји, па га користим и овде. А и опет ти са својим предпоставкама. По чему то навијачи немају здрав патриотизам? Опет морам да ти појасним пошто видим да не знаш значење речи, патриотизам је када волиш своју земљу, Да ли знаш колико чланова Делија је животе оставило у отаџбинском рату? Обиђи некад север, имаш спомен плочу на њему. Ти исти навијачи су једни од ретких који и даље имају здраву националну свест, праве хуманитарне концерте, помажу изградње цркви и манастира, скупљају паре за болесне. То је драги мој национализам у свом најлепшем могућем облику. А то што ти не знаш да се сваку утакимицу на Звездином стадион скупљају паре за некога коме су потребне, то што не знаш колико је цркви и манастира изграђено од њихових пара, и колико уста нахрањено на Космету од њихових хуманитарних концерта, то само сведочи у каквом медијском мраку живимо. И не тврдим ја да су навијачи цвећке, у сваком друштву имаш изрода, а довољан је један да се на њега позову и да падне цела нормална прича у воду (Богданов), али нису ни криминалне организације каквим покушавају да нам их прикажу само зато што имају моћ да покрену овај народ и што су много допринели паду Милошевићеве диктатуре, па се и ови плаше. Свака медаља има две стране. Stvarno me ne zanima ova nova gadurija koju danas radi. Појачај сам споменуо јер у тој песми промовише алкохолизам на неки начин. Кажеш да те ова нова гадурија не занима, а у прошлом посту си написао да си преслушао сваку песму. Очигледно ниси довољно способан да препознаш делове у којима спомиње Вишу Силу, који се понављам налазе у свакој песми, али си способан да тврдиш да је ГАДУРИЈА. Човек направи цео албум о томе како млади треба да уче, да живе здраво и да тренирају, да се окрену Богу, породици и правим вредностима, при томе најблаже могуће речено некомерциализован скроз (нема ниједну песму преко 30 000) што значи да није урадио то ради пара, и ти све то назовеш гадуријом. Свака ти част! Pa radi se o tome sto za vas koji ste juce izvalili te likove ja ih pratim od 2002/2003 jos kad sam bio u osnovnoj :P И ја сам тада био у основној, и ја сам још и тада слушао синдикат. Није ми само јасно на основу чега си закључио да сам их извалио јуче. Вероватно опет неоснована претпоставка на којој базираш цело мишљење. Тако си писао и у случају страначког шовинизма (где се, сигуран сам, ниси потрудио да погледаш програм тих странака, јер да јеси неби тако писао) и већине других ствари које пишеш на овој теми. Nemam nikakvu mrznju samo su postali komercijalna smejurija. Poceli su da pevaju ono sto znaju da mladi zele de cuju. Нису они постали комерцијална смејурија, него су много популарни јер су интелигентни, великом већином факултетски образовани Београђани који се на неки начин боре за ову земљу и младе окрећу правим стварима. И млади не желе да слушају песме типа "утоке зајеби, ножеве зајеби, улице се клони окрени се себи", јер да је тако сви други репери би певали о томе, а пошто су ретки они који то раде или их скоро нема осим њих, онда је логично објашњење да млади желе да чују "ово је ноћ за нас" или "лутко, приђи ми у сепареу" или " за улицу, ортаке". Nedeljko ne iznosi MISLJENJE nedeljko iznosi poprilichno DRSKU TVRDNJU da je neko LOPOV. I to ne da krade IMOVINU, vec GLASOVE i to ne neko nego PREDSEDNIK DRZAVE. Пази, постоји основана сумња да су избори покрадени, Сумњу су у макар једном тренутку изразиле скоро све странке. Мислим да једини дс, спс и лсв нису. Чак и дсс на који сте се толико позивали да су озбиљна странка и да неће изаћи у јавност са приччом о кражи ко Тома, су изразиле дубоку сумњу у регуларност избора (погледај пар страна у назад) И онда када рецимо Недељко износи чињенице и преноси шта странке које сматрају да су оштећене причају, ти кажеш да износи дрску тврдњу да је неко лопов. Није ли твоја тврдња да и поред основане сумње више људи неко НИЈЕ ЛОПОВ исто толико дрска? И тај неко није председник државе A moj prijateljski savet je da razlikujes misljenje od tvrdnje. Znash sta ja mislim da je Tadic neposten covek, i da ne valja kao predsednik ( to je misljenje ) a TADIC JE POKRAIO IZBORE je tvrdnja i to neosnovana i teska. Знаш шта ја мислим да је Тадић поштен и да је добар председник, то је мишљење, а ТАДИЋ НИЈЕ ПОКРАО ИЗБОРЕ је тврдња, и то НЕОСНОВАНА и тешка. А кад смо већ код савета, твој став при обраћању другим форумашима је као што сам предпоставио остао једнако циничан, арогантан и подцењивачки. Понашаш се као да смо дебили са свим тим смајлијима, иронијом и сакрастичним одговарањем. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Православним хришћанима није забрањено - али ни препоручљиво да се баве политиком. Јер ће, побогу, да замене Христа - квази - божанством................ Конфузно. Не пријатељу, .. то наравно да није тако... и овим само показујеш да си управо у екипи коју помињем ..а то су ПОЛИТИКАНТИ и особе под утицајем ИДЕОЛОГИЈЕ. Данима ево ..ма месецима(!) гледамо твоје пашквиле које постављаш и изводиш потпуно нетачне, неосноване а што је за тебе најтрагичније, јако незреле закључке; Уједно их перфидно подмећући другима као њихово мишљење и закључак.., а против кога се ти ево у свом раду и животу залажеш (''бориш'').. То је идеолошки приступ и то је, чисто ко суза, политикантство..! То са политиком пре свега нема никакве везе... али, опет на твоју несрећу, то нема никакве додирне тачке ни са Христом нити са Хришћанством. А Хришћанима наравно да није ''забрањено'' да се баве политиком ..то ти у свом политикантско-идеолошком надахнућу само подмећеш и тврдиш .. али Хришћанин и политику ХРИСТУ уподобљује а не обратно.. као што то тренутно на политичкој сцени чине СВИ, заједно и твоје ''двери'' са њима.. ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Пази - председник државе. Dobroo. Па и Хитлер је био председник државе. Па Мусолини. Не знам да ли су чуо за Енвера Хоџу ? A ko je od njih pokrao izbore i ko je od njih radio nesto sto nije rekao da ce da radi? Борис Тадић је бивши председник државе, а оно што у недељу може да постане и званично у свим демократским државама зову - диктатор. Treba tebe poslati u neku stvarno DIKTATORSKU ZEMLJU. Manje bi ti svasta pricao po forumu. Ne bi mogo ni da izadjes na forum, a kada bi previse pisao verovatno bi te pokupili i odveli u zatvor bez sudjenja. Када неко прекроји по својој мери резултате народне воље ( изборе ) он постаје - диктатор. Apsolutno si u pravu! Samo sto je razlika u tome sto ti Tadicu prepisujes to, sto ne cini to realnoscu. Нормално, сваки диктатор уз себе на почетку своје страховладе има и своје присталице које у њему виде оличење доброте и поштења. Opet, sve bi to vazilo da je istina to sto pricas da je tadic pokrao izbore. Ti si postavio da je to tacno i sad ga teras uopste te ne zanima da li je tacno ili nije. Борис Тадић је управо кренуо његовим стопама. Po tvojoj tvrdnji je krenuo njegovim stopama. Tacnije po tvrdnji stranke kojoj pripapadas... pardon.. porodice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uVXVK-Mz3kU OVO JE MEDIJSKI MRAK! )) U KOM ONI MOGU NA DRZAVNOJ TELEVIZIJI DA KAZU MISLJENJE! )))))))) btw pazi sad sledecu manipulaciju: Trazimo da se UTVRDI KO LAZE ... pa zatim REZIM JE POBEDIO NA BROJANJU TO JE ISTINA (dakle ne zanima ga istina on je covek vec zna) I zatim najavljuje PORODICNI PROTEST ) protiv KRADJE IZBORA. koje licimercine i manipulatori oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 OVO JE MEDIJSKI MRAK! )) U KOM ONI MOGU NA DRZAVNOJ TELEVIZIJI DA KAZU MISLJENJE! )))))))) Dzaba sloboda govora kad ne mozes da utices na konkretno resavanje problema. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ignjatije, nedeljko, nirvanashop and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Kod Djelica se bas primecuje efekat ove poslovice. 0110_hahaha http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука