Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323611/Nikolic-Spreman-sam-da-se-fizicki-tucem-zbog-kradje

Хахаха....јел имамо ми још речи у речнику да може адекватно да се изразе ове његове хиперболичне параболе које маестрално изговара ових дана....

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Мира Марковић: „ДОС је очигледно одлучио да не призна изборни пораз који је доживео. То показује да је спреман да учини све да дестабилизује Србију и да не поштује изборну вољу...“.

Драган Шутановац: Они знају да Тадић побеђује. Идеја је да зато дестабилизују државу, д а инвесититори кажу нећу ту да улажем јер ње то је земља у којој се краде на изборима

ovo je totalno suprotno.

Мира Марковић: „И РИК и Цесид и ОЕБС и тужилаштво, које испитује овај случај, морају да кажу своју завршну реч и ја апелујем да се то учини и да све правне институтуције буду укључене у откривање истине о овом случају“

Борис Тадић: „Имамо међународне посматраче. Надлежне институције анализирају да ли је било неправилности"… “"Ја слушам међународне и домаће институије у томе и добио сам информацију да су избори протекли у реду, а о томе су говорили и РИК и ОЕБС”

Naravno je da ce da se pozovu na institucije. Samo zaboravljas da tada nismo bili demokratska drzava danas jesmo.

Мира Марковић: „Чињеница је да је 20 000 посматрача ДОС-а, баш као и ОЕБС, потписало записнике и тиме потврдило да су избори легални.“

Драган Шутановац: „СНС је имала 20.000 представника у бирачким одборима широм Србије и сви су они потписали записник у коме се констатује да нису имали примедбе.”

Nisam siguran koliko je to tad bila "cinjenica" danas to jeste cinjenica.

Odakle su uopste ti citati?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мира Марковић: „ДОС је очигледно одлучио да не призна изборни пораз који је доживео. То показује да је спреман да учини све да дестабилизује Србију и да не поштује изборну вољу...“.

Драган Шутановац: Они знају да Тадић побеђује. Идеја је да зато дестабилизују државу, д а инвесититори кажу нећу ту да улажем јер ње то је земља у којој се краде на изборима

ovo je totalno suprotno.

Мира Марковић: „И РИК и Цесид и ОЕБС и тужилаштво, које испитује овај случај, морају да кажу своју завршну реч и ја апелујем да се то учини и да све правне институтуције буду укључене у откривање истине о овом случају“

Борис Тадић: „Имамо међународне посматраче. Надлежне институције анализирају да ли је било неправилности"… “"Ја слушам међународне и домаће институије у томе и добио сам информацију да су избори протекли у реду, а о томе су говорили и РИК и ОЕБС”

Naravno je da ce da se pozovu na institucije. Samo zaboravljas da tada nismo bili demokratska drzava danas jesmo.

Мира Марковић: „Чињеница је да је 20 000 посматрача ДОС-а, баш као и ОЕБС, потписало записнике и тиме потврдило да су избори легални.“

Драган Шутановац: „СНС је имала 20.000 представника у бирачким одборима широм Србије и сви су они потписали записник у коме се констатује да нису имали примедбе.”

Nisam siguran koliko je to tad bila "cinjenica" danas to jeste cinjenica.

Odakle su uopste ti citati?

Подели на овим сајтовима

ovo je totalno suprotno.

У прави си.

Мира Марковић је лагала када је рекла да је ДОС доживео изборни пораз.

И Шутановац лаже када каже да Тадић - побеђује.

Сви знамо да је ДОС - победио.

Тек ће се сазнати да је Тадић покрао изборе.

.smesko.

Подели на овим сајтовима

Опростите што вам се мешам, али се ова тема полако претвара у чист мазохизам, по систему "Ако бисмо сад стали, а зашто смо се до сад ћерали?!"

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Страх режима: Укинута емисија на Б92 о изборним крађама!!!

kontakt.png printer.png

Без икаквог образложења, укинута је емисија "Одлука" на Б92, у којој је Владан Глишић тербало да говори о изборним крађама!

Београд, 14.05.2012

13967_4_najava-b-92.jpg

Не пропустите гостовања представника Двери на некој телевизији после избора.

У тренутку када је пребројавање гласова завршава, у тренутку када режим покушава да сузбије сваку борбу против изборне крађе, представницима Двери поново су, уз занемарљиве изузетке, затворене националне фреквенције!

Због тога, пратите у овом документу гостовања на локалним, регионалним и кабловским телевизијама, да бисте сазнали истину!

Понедељак, 14 мај

Б92, 21 час, емисија "Одлука", гости: Владан Глишић, члан руководства Двери, Бојан Костреш, ЛСВ, Марко Ђуришић, шеф изборног штаба Демократске странке, Јадранка Јоксимовић, СНС

Нове информације: БЕЗ ИКАКВОГ ОБАЗЛОЖЕЊА, ЕМИСИЈА ЈЕ УКИНУТА! До пре само неколико минута, најава је стајала на сајту Б92, са кога је скинута.

Да се ми вратимо у реалност.

Е, ово су iurisprudentia - слободни медији у данашњој Србији.

Подели на овим сајтовима

Ocigledno je da je bilo kradje e sad koje su to razmere bile mozemo samo da nagadjamo.u svakom slucaju izbori nisu legitimni.

Ocigledno je da je bilo kradje glasackih listica posle izbora ali ne i glasova. Glasovi su prebrojani i upisani u zapisnike od kojih NIJEDAN nije problematican.

Подели на овим сајтовима

Сад ће да дође овде 5 људи да ти објасни како овај из Двери није ни заслужио да гостује у емисији и он ту износи неке доказе, лепо су рик, цесид и европске институције рекле да су ибори регуларни, а и потписани су резулати.

:(

Какве су ти мисли, такав ти је живот.

Подели на овим сајтовима

Да се ми вратимо у реалност.

Е, ово су iurisprudentia - слободни медији у данашњој Србији.

Da se vratimo u realnsot, ad mediji nisu slobodni ti nikad ne bi saznao da ti je emisija ukinuta.

B92 je verovatno imao neki razlog da ukine tu emisiju, nije je ukinula drzava niti iko od drzavnika drzi b92 da ukine emisiju.

Na b92 je vec gostovala predstavnica SNS koja je govorila o tome, tako da da se to "precuktuje" nije istina.

Jedna ukinuta emisija ne znaci nista sem da su mozda skapirali da im ne treba smeshni glisic da im soli pamet.

Подели на овим сајтовима

Сад ће да дође овде 5 људи да ти објасни како овај из Двери није ни заслужио да гостује у емисији и он ту износи неке доказе, лепо су рик, цесид и европске институције рекле да су ибори регуларни, а и потписани су резулати.

:(

pa nek iznese dokaze? Ima on svoj sajt svoj medij, gde su ti silni dokazi?

Izbori jesu regularni, kao sto je sutanovac lepo objasnio / u pitanju je kradja glasackih listica POSLE BROJANJA.

Samo coveku koji ne kapira izborni proces bas najbolje to nije jasno.

Подели на овим сајтовима

Ocigledno je da je bilo kradje glasackih listica posle izbora ali ne i glasova. Glasovi su prebrojani i upisani u zapisnike od kojih NIJEDAN nije problematican.

На Врачару је више записника преправљано.

А и шта сте се уватили записника као пијан плота, стварно подсећате на Миру Марковић, па зар мислите да би неки покрао изборе тако да му се записницима може доказати да је то урадио?

Из двери су као један од разлога рекли и да су једноставно њихове гласове додатно заокруживали другим хемијскама и као такве представљали као неважеће, није ли то један вид крађе који не улази у записник?

Па човече говори ли ти ишта да је на прошлим изборима било око 1% неважећих листића, а сада око 5 %?

Не, затвори очи и стави главу у песак, читај блиц, иди на сајт б92 и гледај ртс, и онда ће ти се само казати да избори нису покредни.

Подели на овим сајтовима

sem da su mozda skapirali da im ne treba smeshni glisic da im soli pamet.

То ти причам, знао сам да ћете овако да пишете, ово је тужно.

Е, не треба нам неко ко је први дигао буку око покрадених избора да нам соли памет, укидај емисију!!!!!

Подели на овим сајтовима

А и шта сте се уватили записника као пијан плота, стварно подсећате на Миру Марковић, па зар мислите да би неки покрао изборе тако да му се записницима може доказати да је то урадио?

Da li shvatas koliko je glupo to sto me pitas? kao da me pitas " sta ste se uhvatili pistolja " a dokazujemo ubistvo iz istog.

Из двери су као један од разлога рекли и да су једноставно њихове гласове додатно заокруживали другим хемијскама и као такве представљали као неважеће, није ли то један вид крађе који не улази у записник?

A gde im je doakz za to? Zasto se njihovi iz komisije nisu bunili?

Ovako izborni proces ide, ti dodjes glasas, posle komisija sastavljena od SVIH STranaka prebroji glasove zajedno upise u zapisnik broj i potpise da je sve uredno (ako jeste bilo) i onda odnesu te zapisnike i sa njih prebrojavaju glasove.

Zato je zapisnik bitan.

Па човече говори ли ти ишта да је на прошлим изборима било око 1% неважећих листића, а сада око 5 %?

Da, govori mi da je na 5 % listica neko pisao da glasa za dzedaje, paju patka, obija van kenobija ili nesto slichno.

Не, затвори очи и стави главу у песак, читај блиц, иди на сајт б92 и гледај ртс, и онда ће ти се само казати да избори нису покредни.

Ne, verovavacu dverima i nikolicu iako nemaju nijedan kvaltietan dokaz :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...