Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

@Avocado, možda ti bolje živiš kao i ostali " mudraci " , ali ajde kreni da se baviš nekim privatnim poslom u oblasti proizvodnje ili sitne trgovine, da ne spominjem fizičke poslove.Pa da vidiš šta su ljudska prava i prava radnika.Kada radiš neprijavljen bez radnog staža, socijalnog i zdravstvenog, primaš platu " na ruke " i to ispod minimalca a uz to radiš prekovremeno koje ti se ne plaća i poslove koji ti nisu u opisu posla. Tada bi drugačije razmišljao.

A još je gore ako se žališ inspektorima jer su u vezi sa poslodavcima.Tada em što izgubiš posao nego što ćeš posle toga teeeeško da se zaposliš jer niko ne voli radnika " bundžiju " .

Nekada se radnik mnogo više cenio i imao mnogo veća prava ( u praksi )

Подели на овим сајтовима

Mislim da niko vise nije lud da se upeca na ovakvu pricu

Тадић: Биће рата на Балкану ако победи погрешна особа

13. 05. 2012 14:45 | Вестинет

24

boris-tadic031.jpg

Борис Тадић (Фото: Вестинет)

Београд - Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић сматра да постоји опасност од нових сукоба на Балкану уколико би на чело државе дошла погрешна особа.

„Уколико би на чело Србије дошла погрешна особа, односно ако би врховни командант Војске Србије постао човек чији је једни програм до скора било насиље, претње и шовинизам онда свакако постоји опасност од изазавања нових сукоба на Балкану“, рекао је Тадић за „Дневник“ .

Он је додао да је ЕУ формирана, као трговински, али и мировни споразум, који трајно отклања опасност од сукоба. „Јасно је стога, да је неопходно створити услове за такозвану дебалканизацију нашег региона, односно створити услове за дуготрајни мир на простору Балкана. Посебно ако се има у виду његова не тако давна историја, али и она у дужем временском периоду „, констатовао је Тадић.

Он је казао и да је основна идеја протеста најављених због наводне крадје гласова да се угрози легитимност избора и унизи Србија у медјународној заједници. „Ако ми из Србије шаљемо слику неуредјене земље, у којој институције не решавају проблеме, и враћамо се у атмосферу у којој се све решава насиљем, то је јако лоше.

Нико од инвеститора неће доћи у такву земљу, као што нико не воли да улази у кућу у којој је свадја „, рекао је. Тадић је истакао да је такво понашање неодговорно и нецивилизовано јер не може свако ко је незадовољан изборним резултатом да прогласи изборну крадју.

Тадић ће се у другом кругу председничких избора 20. маја борити против лидера напредњака Томислава Николића.

Подели на овим сајтовима

@Avocado, možda ti bolje živiš kao i ostali " mudraci " , ali ajde kreni da se baviš nekim privatnim poslom u oblasti proizvodnje ili sitne trgovine, da ne spominjem fizičke poslove.Pa da vidiš šta su ljudska prava i prava radnika.Kada radiš neprijavljen bez radnog staža, socijalnog i zdravstvenog, primaš platu " na ruke " i to ispod minimalca a uz to radiš prekovremeno koje ti se ne plaća i poslove koji ti nisu u opisu posla. Tada bi drugačije razmišljao.

A jel si se bavio privatnim poslom u oblasti proizvodnje i sitne trgovine devedesetih?

Ja jesam, konkretno miji roditelji sitnom trgovinom (drzali smo prodavnicu)

Posto je sve to sto pricas znatno umanjeno. Naprimer rad na crno je smanjen, prava radnika su poboljsana od tada.

A još je gore ako se žališ inspektorima jer su u vezi sa poslodavcima.Tada em što izgubiš posao nego što ćeš posle toga teeeeško da se zaposliš jer niko ne voli radnika " bundžiju " .

Nekada se radnik mnogo više cenio i imao mnogo veća prava ( u praksi )

A kakve to veze ima sa pricom "danas smo dovedeni na prosjacki stap nikad gore nije bilo pa ni devedesetih"

Cinjenica je da sve to nas prati odavno ali da poboljsanja na svakom polju ima po tim pitanjima.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Radio sam sve to... pre nego sto sam zavrsio faks... a posle toga, takodje, jer skoro svi adv. pripravnici rade upravo tako, kao volonteri, bez staza, sa platom na ruke (ako imaju srece), uz prekovremeno koje se ne placa i uz poslove koji nisu uvek u opisu posla...

Samo ne znam kakve to ima veze sa ovom temom? Jel pre 2000. u privatnom sektoru nije bio veliki broj radnika na crno? Jel naprednjaci ili Dveri imaju neki konkretan plan kako da to rese?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Avocado i Iuris, jeste svesni vi pod kolkim dugom nam je drzava + gomila rasprodatih(otetih) preduzeca i blaga? bacite pogled malo unapred pa ce vam biti jasnije zasto je sad najgore, tj zasto ce biti ako se nastavi ovo bezumlje... takodje verovatno niste culi za pojam "duznickog ropstva"... pa metod klasicnog ratovanja je prevazidjen, citave drzave mozes da potlacis tako sto im unistis ekonomiju, onda je sve tvoje... a kome mozemo da zahvalimo za to? pa naravno ovim nasim domacim veleizdajnicima, koji ocigledno jos nisu svoj posao priveli kraju...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

. Zaboravljas da je Tadic rodjen u zemlji kojoj je Beograd glavni grad. Ili mislis da su srbi iz Bosnen gradjani drugog reda?

Doduse taj koji je rodjen u zemlji kojoj je glavni grad Beograd danas amnestira one koji su ubilali one koji su i dalje zeleli da im Beograd bude glavni grad.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Avocado i Iuris, jeste svesni vi pod kolkim dugom nam je drzava + gomila rasprodatih(otetih) preduzeca i blaga? bacite pogled malo unapred pa ce vam biti jasnije zasto je sad najgore, tj zasto ce biti ako se nastavi ovo bezumlje... takodje verovatno niste culi za pojam "duznickog ropstva"... pa metod klasicnog ratovanja je prevazidjen, citave drzave mozes da potlacis tako sto im unistis ekonomiju, onda je sve tvoje...

Znam koliki je javni dug RS... bio je 14,5 milijardi evra na kraju 2011. (44.8% GDP-a)

a 2000. godine je bio 14,16 milijardi... (169.3% tadasnjeg GDP-a)

(nadam se da razumes da je drasticno bolja situacija kad dugujes pola od ukupne proizvodnjenego kad dugujes skoro duplo vise nego sto ti je ukupna proizvodnja?)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

procitaj drugi cinilac u mom postu, nemam zelju da se stobom preganjam na nacin kojem robujes, da bi eto samo radi demantovanja pisao, na cemu ti se i zasniva 90% pisanja na forumu, i ne zaboravi- ja ne funkcionisem po pravnom postupku i nisam ukalupljen tim normama, to mozes da mazes sudiju

http://dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9544:pad-bdp&catid=68:drutvo&Itemid=85

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

To se odnosi na tvoj komentar... onako kako sam ga ja razumeo... pri cemu, ne mislim da si zbog takvog komentara los covek... jednostavno, imamo drugacije poglede na svet...

Izvini, ali ja i ocigledno jos mnogo ljudi u ovoj zemlji, sta vise, po rezultatima izbora - vecina gradjana ove zemlje ne vidi da postoji 12 godina konstantnog unistavanja svega... ne vidi da smo dovedeni na prosjacki stap, itd... brojke takodje to ne pokazuju... naprotiv, pokazuju da idemo napred, ne dovoljno brzo, zbog raznih lopova i nesposobnih ljudi unutar rezima... ideja da je ta vecina, odnosno, svako ko se ne slaze sa tobom po ovom pitanju slep ili lazljiv je ono sto tvoj pogled na svet cini crno-belim i autokratskim... u njemu nema razlicitih politickih opcija od kojih su neke bolje a neke losije... ne postoje ljudi koji Srbiji zele dobro ali imaju drugaciju viziju od tebe sta je dobro za Srbiju, vec je sve ili crno ili belo... patriote i izdajnici... lopovi i postenjacine... naprednjaci i nazadnjaci...

Ma mozes da me nazivas kako god hoces... mozes i traku da mi stavis oko ruke... to nikome nista dobro nece doneti i nista nece promeniti... time sto ces svojim neistomisljenicima prilepiti nekakvu etiketu i pripisati odredjene mane ces nauditi samo sebi svom racionalnom zakljucivanju...

Ма све је ок...апсолутно ми је небитно како ме доживљаваш, како шта тумачиш, нити очигледно живимо у истој финансијској сфери, међу истим људима и у истој земљи...важно је да ће ови којима нагињеш, после одлуке ове двојице смрда, Николића и Вучића, владати до судњег дана и засигурно нас одвести, како оне твоје бројке кажу, у лепшу и просперитетнију будућност.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Znam koliki je javni dug RS... bio je 14,5 milijardi evra na kraju 2011. (44.8% GDP-a)

a 2000. godine je bio 14,16 milijardi... (169.3% tadasnjeg GDP-a)

(nadam se da razumes da je drasticno bolja situacija kad dugujes pola od ukupne proizvodnjenego kad dugujes skoro duplo vise nego sto ti je ukupna proizvodnja?)

Nadam, se da si ti upoznat da je pre 2000 godine Srbija bila pod sankcijama i bombardovana? I nisi napisao cega 14,16 milijardi ..... evra, dolara, jena .....

Подели на овим сајтовима

Тадић: Биће рата на Балкану ако победи погрешна особа

Будалаштина...

Невероватно је колико се двојац труди да нас убеди да је баш он и глупљи и луђи од оног другог кандидата...

Монти Пајтон екипа...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Будалаштина...

Невероватно је колико се двојац труди да нас убеди да је баш он и глупљи и луђи од оног другог кандидата...

Монти Пајтон екипа...

Nikolic je neprevazidjen ... ovaj moze da mlati sta god hoce ali onaj je nedostizan ...

Подели на овим сајтовима

Nije ni Tadić neki izuzetan, ali moramo imati osećaj odnosa.

Ja kad ga vidim i čujem, ne mogu da poverujem da je on ozbiljan predsednički kandidat i da iko sa 15 nervnih ćelija u mozgu može glasati za njega. Pre tačno 19 godina ga je Šešelj unapredio u vojvodu. U međuvremenu je postao vojvoda od mastera.

Mislim, nemojte da me shvatite pogrešno, sjajan je on čovek za predsednika...

... svoje fejsbuk stranice

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...