Михајло Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 РИК одбио приговор СНС-а, од сутра почињу протести 12. 05. 2012 15:30 | РТС 1 "Није пружен никакав доказ о томе да је пронађен изборни материјал на улици" (Фото: РТС) Београд – Републичка изборна комисија (РИК) одбацила је као неоснован приговор председничког кандидата СНС Томислава Николића којим је тражено поништавање избора у Србији на свим нивоима. РИК је са 11 гласова за и три гласа против одбацио приговор Николића уз образложење да није пружен никакав доказ о томе да је пронађен изборни материјал на улици, како то тврде напредњаци. Председник РИК Предраг Гргић најавио је да ће приговор напредњака доставити Тужилаштву. Секретар РИК-а Вељко Одаловић, такође, је нагласио да председнички кандидат може да тражи поништење само председничких избора, али не и избора на свим нивоима. Гргић је раније изјавио да су општи избори у Србији, одржани 6. маја, били у потпуности регуларни и да нема никаквог разлога за њихово поништавање. „Избори су организовани и спроведени по свим законским процедурама. Сви уложени приговори које је републичка изборна комисија примила су одбачени као неблаговремени или неосновани и нема ниједног разлога да они буду поништени. А о приговору СНС разматраће се на данашњој седници као што је то претходно учињено и са свим осталим приговорима“, рекао је раније ГргићТанјугу. Он је подсетио да су сви они који су имали било какву примедбу на регуларност избора имали могућност да то искажу кроз приговор и нагласио да је то уједно једина законска могућност да се разматра о евентуалним неправилностима током претходног изборног процеса. „Републичка изборна комисија искључиво поступа по закону и тако ће бити и овога пута, по приговору СНС који је јуче упућен“, рекао је Гргић. СНС је јуче упутио приговор Републичкој изборној комисији на регуларност избора. СНС почиње протесте Српска напредна странка сутра ће одлучити да ли ће њихов кандидат Томислав Николић наставити трку за председника Србије, односно да ли ће учествовати у другом кругу председничких избора, рекао је Николић новинарима, уз тврдњу да су „сви државни органи умешани у крађу избора“. „СНС сутра почиње мирне, демократске и ненасилне протесте широм Србије којима желимо да српској јавности предочимо наш став да избори нису били у складу са законом и да су унапред смишљени од владајуће коалиције“, рекао је Николић, наводећи да напредњаци пре коначне одлуке желе да чују „глас народа“. „Дат је налог свим председницима општинских и градских одобра да саслушају ‘глас народа’, и од расположења грађана ће зависити и одлука о изласку или неизласку на изборе 20. маја“, рекао је Николић. Према његовим речима, сутра ће бити донета и одлука о евентуалом протестном скупу у Београду. Поставља се питање изласка на други круг и због тога што је први круг, како тврди, био нерегуларан и додао да „СНС има много доказа да избори нису одржани у складу са законом“. Николић тврди да је неправилности и „изборне крађе“ било широм Србије и да ће странка прикупити „на десетине хиљада изјава грађана са чијим се гласовима манипулисало“. Лидер СНС-а је додао и да ће та странка за сваки бирачки листић који предаје полицији направити записник, како би имали доказе, јер се „плаше да се нешто не деси са тим листићима“. „Склон сам да помислим да Борис Тадић уопште није ушао у други круг, него је пројектовано да уђе у други круг“, рекао је Николић, и поруио да је посао СНС-а да заштити глас грађана Србије, било да су они из Ивањице, Оџака или јужног Баната. Лидер напредњака је критиковао и извештавање медија током кампање, рекавши да су водили кампању против њега и СНС, док је његов заменик Александар Вучић навео да се власт преко свих својих полуга служила „хитлеровским методама“. Са конференције за новинаре СНС-а (Фото: РТС) Он је прецизрао да под тим мисли на изјаве које су се чуле од представника власти да СНС жели да насилно преузме власт. Вучић је новинарима показао и гласачке листиће, који су, како тврди, бачени у Ивањици и на којима су заокружени Николић и СНС. Напредњаци поседују изјаве, у писаној форми, људи из ДС-а који кажу да нису попуњавали записнике на бирачким местима, већ да се то радило у просторијама појединих београдских општина, рекао је Вучић. Осврћући се на изјаву портпарола Републичког јавног тужилаштва Томе Зорића да нису предали материјал полицији, Вучић је рекао да у петак никога није било у просторијама СНС који би то могао да уради, па су позвали полицију да то уради данас. На питање новинара одакле им нови листићи из Ивањице, Николић је рекао да су их „нашли људи, као што су нашли и оне претходне“. Како наводи лидер СНС-а тврди да се у Суботици прегледа сав материјал и да од 16 џакова ниједан не одговара записнику изборне комисије. На питање новинара, Николић је рекао да избори јесу покрадени, али да то „како је то урађено и шта је урађено и на који начин је покрадено треба да утврде полиција и државни органи“. Упитан да ли сматра да се „крађа избора“, ако се догодила, одвијала у периоду после потписивања записника до РИК-а, Николић је одговорио: „Ја за све тврдим да је покрадено“. Напредњаци су оценили лицемерном изјаву председника Либерално-демократске партије Чедомира Јовановића да не постоје озбиљни аргументи да се десила велика изборна крађа. „Само 24 часа раније потпредседник ЛДП-а Душан Мијић је рекао да су избори били спорни, па се поставља питање како је могуће да се став те странке променио за само један дан“, пише у саопштењу СНС-а. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Касно, он је већ постао тата-мата. Од неких колега који су доле, чујем да када се неки послови додјељују (лобира се), владика је на врху пирамиде командироса који дају амине... ..чуо сам... само сам требао и ја да зовем када је био конкурс за регулаторну У Србији је нормално да свако гледа туђ посао, а не свој... зато нам и јесте све наопако.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Ова чиста и свежа, надахњујућа и охрабрујућа, огромна енергија донеће Србији ПРЕОБРАЖАЈ! 8 Votes 10. мај – дан када је све почело! Подсетило ме је све на ту 1996.годину, на енергију људи, када смо схватили да мали црвени џин ипак може да падне и да је Слобода нешто више од пуке речи. Београд, 11.05.2012, Љуба Костић У прошли понедељак сам се скоро помирио са туробном мишљу да народ који дозволи себи да у толикој мери гласа за српски DDT (Дачић-Динкић-Тадић) извесно и заслужује крај бубачке која га користи као национални дезодоранс. Када сам се у четвртак 10.маја 2012.године, нашао у огромном мравињаку национално марљивих људи, који сложно желе да одбране право да се њихов глас поштује мало више од гласа малочас поменуте бубе, схватио сам са огромним олакшањем и са истинском, тихом радошћу, да је моје пост-ђурђевданско очајање само плод тренутне слабости и да ће ово српско пролеће које је почело још прошлог фебруара, наставити да расте и да покреће и ствара нове и нове људе, оне који ће моћи и хтети да преобразе нашу јадну Србију. Подсетило ме је све на ту 1996. годину, на енергију људи, из учмалости продрманих, који су тада схватили да мали црвени џин ипак може да падне и да је Слобода нешто више од пуке речи. Холивуда достојни демокра-сценаристи и ад-хок ангажовани сценски помоћници тада су нам уделили пиштаљке у стиснуте песнице, лупали смо пуног срца у шерпе и лонце, заглушујућа бука са улица и тераса надјачавала је рески тон ертеесовске машине за испирање ганглија, али све се то, нажалост, показало пуком маскарадом, испразним спектаклом после кога смо остали (неко фигуративно а неко и буквално) са осећајем празног стомака и тупости у лобањи. Али ово што се данас десило, ових неколико хиљада изнова актуелних „случајних шетача“, ова чиста и свежа, надахњујућа и охрабрујућа, ова огромна енергија пристојних а обесправљених људи који су се појавили на улицама Београда и поред молбе да не долазе на протест јер ризикују своју безбедност, и који су потом у миру (скоро савршеном за бес који осећају према режиму који их је тако безочно и лицемерно покрао) отишли у храм Светог Саве да се Богу помоле за најбоље могуће решење проблема за који су сами најмање криви – дакле све ово што се данас десило – ЈЕСТЕ И БИЋЕ оно НОВО, оно ИСТИНСКО СЕМЕ, које ће кад-тад проклијати ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ и донети јој тако потребан и нужан ПРЕОБРАЖАЈ. Квалитативно другачији, крајње сврсисходан чин одласка под скуте највећег Србина на сабрање у молитвеном обраћању за помоћ Богу Истине, Правде и Љубави за све а не само за себе, ЗА преображавање рушитељске у изграђивачку енергију, много нам је потребнији од јаловог дувачког излива беса у пиштаљку или „ефективне“ ломљавине и паљевине. Овако нешто не може да смисли ни једна маркетиншка агенција или одсек неке тајне службе, овако нешто је аутентични социјални патриотизам на делу, брига и солидарност за своје и за свога. Ово данас је српска гандијанска борба против неоколонијалне управе источноевропске компаније и она ће се завршити на једино могући и историјско доказани начин – ПОБЕДОМ! Будимо мирни, будимо храбри, будимо упорни, будимо верни – будимо људи! И победићемо. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Dodik protiv protesta SNS https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Zapisnik druga strana Bir.mesto br.45 Osn.skola HIM S.Palanka upisan broj glasova a niko od clanova bir. odbora nije potpisao. Zapisnik-falsifikovan napravljen naknadno u kancelariji Opstine Palanka sa falsifikovanim rezultatima, a zapisnik sa birackog mesta sklonjen-bacen Ovo je zvanican zapisnik Opstinske izborne komisije i na osnovu ovog falsifikata proglasili su izborne rezultate. Protiv predsednika i clanova Opstinske izborne komisije (S.Palanka) bice podignuta krivicna prijava zbog laziranja izbora. Извор: ФБ (страница - Александар Конузин Fan Club) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Protiv predsednika i clanova Opstinske izborne komisije (S.Palanka) bice podignuta krivicna prijava zbog laziranja izbora. Извор: ФБ (страница - Александар Конузин Fan Club) Sve mi je jasno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Sve mi je jasno. Па наравно, ти си стручњак за све Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Па наравно, ти си стручњак за све Већи него фејсбук фанклуб руског амбасадора :Р који нуди слику неког наводног папирчета у складу са модерним трендовима антиевропских орјентација :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Већи него фејсбук фанклуб руског амбасадора :Р који нуди слику неког наводног папирчета у складу са модерним трендовима антиевропских орјентација :Р Атеиста каријериста :Р http://vukajlija.com/ateista-karijerista/79919 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Zapisnik druga strana Bir.mesto br.45 Osn.skola HIM S.Palanka upisan broj glasova a niko od clanova bir. odbora nije potpisao. Zapisnik-falsifikovan napravljen naknadno u kancelariji Opstine Palanka sa falsifikovanim rezultatima, a zapisnik sa birackog mesta sklonjen-bacen Ovo je zvanican zapisnik Opstinske izborne komisije i na osnovu ovog falsifikata proglasili su izborne rezultate. Protiv predsednika i clanova Opstinske izborne komisije (S.Palanka) bice podignuta krivicna prijava zbog laziranja izbora. Извор: ФБ (страница - Александар Конузин Fan Club) A jel ti deluje malo cudno da se cifre sa tog navodnog zapisnika nikako ne poklapaju sa zvanicnim podacima RIKa za parlamentarne i predsednicke izbore na tom birackom mestu??? (nazalost ne mogu da nadjem zvanicne rezultate za S. Palanku za lokalne izbore po birackim mestima...) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 A jel ti deluje malo cudno da se cifre sa tog navodnog zapisnika nikako ne poklapaju sa zvanicnim podacima RIKa za parlamentarne i predsednicke izbore na tom birackom mestu??? (nazalost ne mogu da nadjem zvanicne rezultate za S. Palanku po birackim mestima...) Ови избори су фарса и класичан лоповлук. Више ме ништа не чуди Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Атеиста каријериста :Р http://vukajlija.com...rijerista/79919 Nisi u toku nisam ja ateista vec neko vreme. Ови избори су фарса и класичан лоповлук. Више ме ништа не чуди I mi na ispitu padamo a sve smo znali! namerno nas obaraju :P I stvarno se tako osecam i mislim... dok ne pogledam posle pitanje i vidim koliko sam izgresio ili zaboravio da napomenem :P nishizawa, Анастасија, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Nisi u toku nisam ja ateista vec neko vreme. Јеси јеси, запамтио сам ја тебе не брини... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 kako nisi ateista?! da nisi evoluirao? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Јеси јеси, запамтио сам ја тебе не брини... Ajd da pokusam da ti ponovim, nisam vise ateista vec neko vremе. kako nisi ateista?! da nisi evoluirao? Revoluirao, retrogradivno. Благовесник, DYNABLASTER, RYLAH and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука